Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Wat zijn VGA- films?
VGA- films zijn video-bestanden die zijn opgeslagen en afgespeeld met behulp van de Video Graphics Array systeem . VGA-films zijn bedoeld om te worden afgespeeld op een computer . Het VGA systeem is ontworpen door IBM te worden gebruikt als een beeldscherm voor PC . Verscheidene andere systemen ontwikkeld sinds de introductie VGA , inclusief SVGA en XGA . VGA

VGA
is een grafisch display systeem compatibel met bijna alle PC's geproduceerd sinds de introductie door IBM in 1987 . Het voorziet in een 720 bij 400 pixel resolutie als in de tekst mode , ook wel aangeduid als character mode . Grafische modus is complexer dan de tekst -modus en biedt twee mogelijke resoluties : 640 x 480 pixels of 320 bij 200 pixels . De eerste geeft alleen 16 kleuren , terwijl de tweede kan maximaal 256 .
IBM

IBM
, het bedrijf dat voor het eerst ontwikkeld en geïntroduceerd VGA naar de markt , werd opgericht in 1911 en is momenteel de grootste computerbedrijf ter wereld . Het vrijgegeven van de IBM PC , de eerste personal computer , in 1981 . Na verloop van tijd , de term IBM PC kwam om te verwijzen naar een van een familie van computers geproduceerd door of met dezelfde normen als IBM .
Andere systemen

grafische systemen ontwikkeld voor VGA include MDA ( Monochrome display Adapter ) , CGA ( Color /graphics Adapter ) , en de EGA ( Enhanced graphics Adapter ) . Unlike VGA , die analoge signalen gebruikt , deze systemen maakt gebruik van digitale signalen . Oudere monitors ontworpen met deze systemen in het achterhoofd kan niet in staat om VGA-films af te spelen . Later systemen ontwikkeld na VGA , zoals SVGA ( Super Video Graphics Array ) en XGA ( Extended Graphics Array ) , bieden een groter kleurbereik en een hogere resolutie dan VGA of enige andere eerdere systemen .
Video Display normen

Wanneer de pc voor het eerst werd ontwikkeld , IBM hielp oprichten zogenaamde videoweergave normen . Deze standaarden zijn noodzakelijk vanwege het hoge aantal potentiële kleurenmodi en resoluties die zouden kunnen voortvloeien uit uiteenlopende videokaart specificaties . VGA wordt beschouwd als een van deze normen . Omdat IBM daling als een toonaangevende ontwikkelaar , werd de video Electronic Standards Association opgericht om nieuwe normen vooruit te stellen en te definiëren .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe te Individual Frames Verwi…
·Hoe te Tape Capture Van een ca…
·Hoe maak je een dvd-film in ee…
·Hoe u Microsoft Windows Movie …
·Hoe kan ik video stereoscopisc…
·Hoe M2TS bestanden naar DVD Vi…
·Hoe te ASX converteren naar AV…
·Hoe maak je een videocamera op…
·Hoe ASF naar AVI met Freeware 
  Related Articles
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Program Leest Doc bestanden ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
Wat is Wordperfect ? 
  Software Articles
·Wat is een FLAC -bestand? 
·Hoe te Gimp One Window Zorg 
·Loodgieterij CAD programma's 
·Hoe kan ik een Auto Tuned Voice verdiene…
·How to Get Rid van Symantec anti - virus…
·Hoe te Arrows Teken in AutoCAD 
·Hoe maak je een PDF-bestand converteren …
·Hoe kan ik een envelop in Word met een b…
·Hoe maak je een PDF converteren naar DWG…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com