Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
iMovie Issues
De beste verdediging tegen mogelijk technische problemen met iMovie is het houden van uw software bijgewerkt met de nieuwste patches en bouwt ; dit omvat regelmatige actualisering van randapparatuur software die iMovie kan gebruiken , zoals QuickTime en iPhoto . Zelfs met de huidige updates in de plaats , maar u kunt ervaren een van de vele bekende problemen met iMovie . Connectiviteit

Als u probeert toegang te krijgen tot een videocamera of de inhoud ervan met iMovie , kunt u verbindingsproblemen ondervinden . Volgens Apple support , als iMovie plotseling stopt importeren of exporteren , niet meer reageert , of er verschijnt een bericht dat aangeeft dat het niet kan communiceren met de camera , bent u waarschijnlijk ervaren van een verbindingsprobleem . Afhankelijk van uw camcorder model , kan er een aantal factoren die van invloed connectiviteit en een aantal oplossingen zijn. Echter , een aantal gemeenschappelijke oplossingen omvatten het gebruik van een FireWire-aansluiting in plaats van USB , loskoppelen en opnieuw aansluiten van de FireWire- kabel , de camera opnieuw opstarten , herstarten iMovie , de computer opnieuw opstarten , uitschakelen van de " FileVault "-functie in OS X 's " Veiligheid Voorkeuren ' en schakel uw camera om "DV ", " VCR " of " VTR " mode . Raadpleeg de handleiding van uw camcorder om zorg ervoor dat je het op te zetten om goed te verbinden en te communiceren met de computer .
Compatibiliteit

IMovie
is compatibel met een aantal van de meest voorkomende video- codecs gebruikt in camcorders , zoals H.264 , MPEG - 2 , MPEG - 4 , DV en AIC . Echter , iMovie is ook onverenigbaar met vele formaten , waaronder de veel gebruikte WMV en AVI formaten . Als u probeert een video te importeren naar iMovie , alleen maar om een 'Onjuist videoformaat " -bericht ontvangt , moet u eerst de video te converteren naar een compatibel formaat , met behulp van Apple's QuickTime Pro of een derde partij video converter programma .

iLife applicatie Locations /Namen

De Mac OS X-versie van iMovie is meestal opgenomen als onderdeel van een grotere reeks van multimedia -toepassingen , het is iLife heet . Als u gebruik maakt iMovie via iLife , niet de namen of locaties van een van deze apps te veranderen , want dit zal voorkomen dat ze met elkaar communiceren . Bijvoorbeeld , als een van beide iMovie of iDVD is verplaatst of hernoemd , het voorkomt dat je met behulp van de iMovie 'Deel met iDVD "-functie . Knoeien met de namen en locaties aanvraag kan ook voorkomen dat u van het juiste actualiseren en verbeteren van iLife -software .
Digital Cinema Mode

Sommige Panasonic en Canon digitale camcorder modellen zijn voorzien van een functie zogenaamde " digitale cinema -modus , " die in wezen maakt uw digitale opname er een beetje meer als een film opnemen . Video's opgenomen in de digitale cinema -modus hebben de neiging om uit te komen nerveuze eenmaal in iMovie '09 geïmporteerd , en er is echt geen manier om dit probleem op te lossen . Als u gebruik maakt van de '09 versie van iMovie , je enige optie is om gewoon niet je video's opnemen in digitale cinema modus .
Breedbeeld Letterboxing

Als u opneemt een video in breedbeeld (16:9 ) op de camcorder , iMovie editing -functie heeft de neiging om extra brievenbussen aan toe te voegen , alsof u een video in het standaard 4:3 beeldverhouding omzetten naar breedbeeld . Nadat u een video, die werd gevangen in een beeldverhouding van 16:9 importeren, moet u iMovie achterlaten in " Camera " -modus en sla het project . Stoppen dan uit iMovie en zet de camera uit . Zodra je iMovie

herstart en open het opgeslagen project , het programma laat de defecte brievenbussen .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe ASF naar AVI met Freeware 
·Hoe maak je een beveiligde DVR…
·Hoe kan ik MP4 Video Capture 
·Hoe maak je een Video Cam conv…
·Hoe kan ik een Schot in FCP 5.…
·Hoe maak je een Blu - Ray Disc…
·Hoe maak je vuur-effecten make…
·PowerISO Tutorial 
·? Hoe kan ik toevoegen een ext…
  Related Articles
Hoe. Docx Issues Overcome 
Hoe te WordPerfect X4 & XP Home Issues I…
iMap Entourage Issues 
Windows Media Player afspelen Issues 
Hoe de Ultimate Boot CD gebruiken om com…
Hoe maak je een iMovie 9 Project overbre…
CCleaner register kwesties 
Dropbox Issues 
Software Piracy Issues 
  Software Articles
·Hoe te animeren Blinking 
·Hoe je Skype installeren op een Flash Dr…
·Hoe te Vim Delete D0 
·DVD Shrink is mislukt Open Files 
·Hoe Word 2010 Met Windows 7 Aanmelden 
·Hoe kan ik meerdere Gebouwen in Evony Bu…
·Hoe te organiseren in Excel 2007 
·Hoe te knippen en plakken van een Word- …
·Hoe kan ik een Word- document convertere…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com