Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe kan ik MP4 Video Capture
MPEG - 4 ( of MP4 ) video is een codering standaard voor digitale video verspreid op het internet , output van camcorders of uit PVR's . Veel van deze video -inhoud komt in beken , hetzij van websites of van een apparaat . Deze stromen stuur de video data in een reeks van kleine verpakkingen . Hoewel dit kun je live video kijken en films beginnen om direct te spelen , is het niet een bestand achter om opnieuw bekeken te worden verlaten . Er zijn verschillende video - capture utility's die inkomende MP4 video kunt vastleggen ( evenals andere formaten ) en sla het op als MP4 of AVI -bestanden . Wat je nodig hebt
Video source
Capture software
Toon Meer Aanwijzingen

Download video - capture software 1 zoals StudioPro , VideoDVDMaker Pro of Replay Media Capture . Allemaal hebben downloadbare gratis proeven en betaalde volledige versies . Kopen van 2

Klik op " Opslaan " in het dialoogvenster dat wordt geopend wanneer u klikt op de download links . Wanneer de voortgangsbalk toont aan dat de download is voltooid , klikt u op ' Openen '. Dit zal een installateur . Volg de instructies op het scherm om het capture programma te installeren .
3

Sluit uw computer aan op een MP4 video bron . Dit kan een camcorder , personal videorecorder of een online videostream te zijn .

Open StudioPro door te dubbelklikken op het pictogram in uw map toepassingen 4 . Dit programma is de eenvoudigste om te gebruiken , met een grote rode knop "Record" die , wanneer erop geklikt wordt , zal elke video te spelen op uw scherm op te nemen . Zodra u StudioPro hebt geopend , start de MP4- video afspelen en klik vervolgens op deze knop . U wordt gevraagd om een ​​bestandsnaam en doelmap voor uw video te kiezen . Zodra de video is afgespeeld via , klik op " Stop" en open het bestand om een ​​succesvolle vangst te bevestigen .
5

Launch VideoDVDMaker Pro en klik op het tabblad ' Capture ' . Selecteer de bron voor de vangst . Dit programma is beter geschikt voor het vastleggen van video vanaf apparaten zoals camcorders dan van webinhoud , want het moet een apparaat of inbreng te vangen uit in zijn drop-down menu, dat webbrowsers niet zal erkennen als input apparaten herkennen . Zodra u een videobron hebt geselecteerd , klik dan op " Start " en druk op " Play" in de video . De opname zal beginnen . Wanneer u klikt op ' Voltooien ' wordt u gevraagd het bestand op te slaan met een naam en locatie .

Capture 6 met Replay Media Capture . Start het programma en klik op de grote " Opname Start" -knop , dan start de MP4 -inhoud spelen . Dit programma is voornamelijk ontworpen om te behandelen video die vanuit Web streams . Het zal automatisch de stroom om te zetten in een video-formaat en u wordt gevraagd een bestandsnaam en locatie om het bestand op te slaan leveren . U moet de video afspelen , maar het kan verplaatsen naar de achtergrond . Heb je speakers niet dempen als je zou willen om het audiospoor ook vast te leggen .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe je digitale foto's uploade…
·Hoe te houden hetzelfde bestan…
·Hoe te downloaden video van Go…
·Hoe u een DVD - DL 
·Hoe is Videoconferencing softw…
·Hoe te Delen van video's Cut i…
·Hoe kan ik een AVI- bestand co…
·Hoe kan ik een Photo Story ops…
·Hoe kan ik een IFO bestand te …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Wat is een SLIC Simulator ? 
·Hoe te Oblivion Mod Met behulp van een U…
·Hoe te bespoedigen een video in Windows …
·Hoe een Open Source Project Met SourceFo…
·Hoe te ANOVA Run in Excel 
·Problemen met het downloaden van iTunes …
·Cell Shading Gids 
·Hoe u een DVD converteren naar WMV 
·Hoe maak je een Symantec AntiVirus insta…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com