Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Dropbox Issues
Dropbox is een Web opslagdienst die gebruikers gigabytes aan online opslag biedt . Gebruikers kunnen bestanden op meerdere computers en zelfs smartphones te synchroniseren . Voor een vergoeding , kan de opslagruimte worden vergroot tot honderden gigabytes . Dropbox -gebruikers kunnen problemen ondervinden als gevolg van de vereiste internetverbindingen van de dienst . Geen verbinding

De grootste potentiële probleem hotels met Dropbox is dat het niet zal werken als je geen internetverbinding hebt. Hoewel de bestanden worden gespiegeld op uw eigen harde schijf , zullen ze niet synchroniseren zonder de internetverbinding . Daarom , als er wijzigingen worden aangebracht in de bestanden op de server , of op een van de computers die synchroon met de rekening , zullen ze niet gesynchroniseerd . Zodra de verbinding is hersteld , wel alle wijzigingen van de zal worden verzoend .
Firewall

Firewalls
zijn softwareprogramma's die monitor en blok internetverbindingen . Overbezorgde of niet geconfigureerde firewalls kunnen verbinding Dropbox te blokkeren en te voorkomen dat de bestanden worden gesynchroniseerd . Vaak in zulke gevallen , zal de firewall verschijnt een bericht dat het blokkeren van verbindingen van de Dropbox -programma 's . Als het bericht verschijnt , klikt u op de knop laten om je firewall te trainen om Dropbox te communiceren met het internet .
Server neer

Alle cloud computing -programma's last van over-afhankelijkheid van servers . Deze servers opslaan van de gegevens en het uitvoeren van de connection manager op lokale computers . Als de servers falen , dan is uw computer niet meer kan synchroniseren met de bestanden op de server . Daarnaast zal een andere computer met behulp van uw Dropbox-account niet te synchroniseren met alle bestanden op een van de andere computers . Er is niets wat je kunt doen om dit probleem op te lossen anders dan te wachten op Dropbox om zijn servers te rebooten .
Throttling

Sommige internetproviders wurgen de downloadsnelheden van hun zware gebruikers . Deze beperking komt vaker voor op smartphone gegevens plannen vervolgens op computer thuis aansluitingen . Throttling kan leiden tot vertraagde verbindingen met de Dropbox servers , of zelfs geblokkeerd verbindingen . Als dit gebeurt , kunt u proberen en veranderen Internet service providers of contact opnemen met de FCC en een klacht indienen .

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe de Virtual Desktop Manager…
·Hoe je Visual Studio 2010 Spel…
·Hoe maak je een nieuwsbrief Ma…
·Hoe je iPhoto Library tussen c…
·Registery Repair Tools 
·Hoe te VMware Virtual OS Delet…
·Installatie voor Grid Control …
·Hoe te tellen het aantal kolom…
·Hoe te converteren Virtual PC …
  Related Articles
Hoe. Docx Issues Overcome 
Hoe te WordPerfect X4 & XP Home Issues I…
iMap Entourage Issues 
Windows Media Player afspelen Issues 
Hoe de Ultimate Boot CD gebruiken om com…
Dropbox Alternatieven 
CCleaner register kwesties 
Hoe je bestanden van mijn YouSendIt Drop…
Dropbox Tricks 
  Software Articles
·Hoe te branden van een ISO Met Nero Expr…
·Hoe maak je een groep in iChat Creëren 
·Hoe te gebruiken Norton Internet Securit…
·Hoe te McAfee Vervangen Met AVG Free Ant…
·Hoe te subtotalen gebruiken in Excel 200…
·Hoe maak je een WIM -bestand converteren…
·Hoe vindt u een Datum in Excel 
·Hoe maak je een sequentiële gegevensset…
·Hoe je tekst toevoegen aan een vorm in P…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com