Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Setup Helper voor VLC
De VLC Media Player is een open - source software applicatie die gebruikers in staat stelt om vrijwel elk type video of muziek af te spelen . Installatie van de speler is eenvoudig , maar er zijn veel functies die u kunt inschakelen en wijzigen in de setup van de software . Deze functies omvatten het uiterlijk van de speler , die bestanden kunnen automatisch met de speler , hoe de video's worden weergegeven , en het gebruik van de sneltoetsen worden geopend . Interface

De basis VLC look is een eenvoudige grijze en oranje balk met navigatie en volume iconen . Ga naar 'Extra' en 'Voorkeuren'. Klik op het icoon "Interface " . Selecteer de " Display Mode " om de "Classic Look ", "Complete Look kiezen Met Informatief Area " of de " Minimal look met geen menu-opties . " Klik op de " Skins link" naar verschillende skins te vinden die u kunt gebruiken op de VLC player . Thema's zijn onder andere een boombox , Star Wars , PlayStation en futuristische ontwerpen .
Association Setup

Beslis welk type bestanden u automatisch wilt openen met de VLC Media Player . Aan de onderkant van het menu "Interface " , selecteert u het pictogram " Association Setup " . Klik op het selectievakje naast de audio-bestanden , zoals " . MKA , ' " . Mp3 "," . Aac "en" . Wma . ' Blader door de video sectie en controleer de vakjes naast video bestandstypen zoals " . mpg , ' " . wmv, ' " . ogg " en " . avi . "
video Instellingen
< br >

Klik op het icoontje ' video ' om de video in te stellen . Onder het submenu scherm , kiezen uit ' Full Screen ', ' Always on Top ", " Skip Frames " en " Accelerated Video-uitgang . " Scroll naar beneden naar de sectie " Video Snapshots " . Als u wilt screenshots van specifieke video's te nemen , klikt u op het pictogram " Directory " en selecteer een opslaglocatie voor deze video's . Kies uit " JPG " of " PNG " beeldbestanden .
Sneltoetsen

Het laatste deel van de eerste installatie is voor de "Sneltoetsen . " Uw toetsenbord werkt als een multimedia- controller om de VLC player en elke toets kan een andere functie uit te voeren terwijl video's af te spelen . Blader door de sneltoetsen . Als er een die u wilt wijzigen , klikt u er eenmaal op . Typ in het nieuwe hotkey controle en druk op " Set" , zodat het van toepassing is . Voorbeelden van hotkeys zijn "Zoom ", " Show Interface " en " Volledig scherm . " Klik op het pictogram "" Sla aan de onderkant van het scherm om alle gewijzigde instellingen op te slaan .
< br >

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe kan ik AVI converteren naa…
·Hoe kan ik FLV File Codes Play…
·Hoe maak je oriëntatie in een…
·Hoe te converteren MPEG4 naar …
·Hoe om WMV- bestanden af ​​te …
·Hoe te converteren naar VOB Vr…
·Hoe kan ik een IFO -bestand be…
·De snelheid van Ondertitels in…
·Hoe herstel Installatie Disks …
  Related Articles
Hoe kan ik zoeken naar een veld in Word 
Hoe te Default Nummering Formaat wijzige…
Hoe maak je een locatie voor Automatisch…
Hoe maak je een sjabloon voor een pagina…
Hoe u Microsoft Works Download for Free 
Hoe maak je een voorblad voor een Colleg…
Hoe te Etiketten maken voor DVD's 
Hoe om speciale tekens en symbolen ( ! I…
Hoe te Turn On Automatisch opslaan voor …
  Software Articles
·Hoe om WMV- bestanden opheffen 
·Hoe een MPEG video afspelen 
·LightWave 3D ClothFX Tutorial 
·Hoe te Pub-bestanden wijzigen om PDF 
·Hoe te adresetiketten maken met Afdruk s…
·Hoe te importeren Van HandyCam Into WMM 
·Hoe je Log & Transfer in Premiere Pro CS…
·Hoe maak je een film Fit Maak op een cd 
·Hoe te Extract in Photoshop 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com