Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Database Software >> Content
Database Management Software Definition
Database -software kunt u gegevens ( data ) te organiseren . Dit helpt gebruikers bijhouden van lijsten van dingen , sorteren van de informatie door categorieën en vind de gegevens die past specifieke criteria . Het internet , grote en kleine bedrijven en de overheid vertrouwen op databases om verschillende soorten informatie te beheren . Het telefoonboek is een voorbeeld van een database. Database- software helpt gebruikers tevens product inventarissen , klantenrekeningen , bibliotheek holdings en ​​zelfs websites te beheren . Functies

Voordat u een database maakt, moet u beslissen hoe u de informatie die u wilt de database te houden structureren . Elk stukje data moet een tijdelijke aanduiding , genaamd velden . De database-ontwerper kiest eerst namen voor elk veld . Elke veldnaam moet uniek zijn voor de database om goed te functioneren . Databases vereisen ook dat elk veld dat u maakt overeenkomen met een bepaald type gegevens . De meest voorkomende soorten zijn data , tekst, getallen en memo's . Vele andere veldtypen beschikbaar zijn , afhankelijk van de software .
Soorten

Database software
valt uiteen in twee categorieën . Een eenvoudige database die al uw veldnamen en gegevens in hetzelfde bestand houdt is een flat file database. U maakt flat file databases om al uw informatie over een bepaald onderwerp of lijst te beheren . Echter, als uw databases te houden gerelateerde informatie over verschillende onderwerpen of lijsten , moet u een relationele database te creëren . Dit type database is flexibeler en krachtiger dan een plat bestand . Hiermee kunt u de velden op te slaan voor de naam van een klant en het adres in een apart bestand van degene die u gebruikt om de aankoop geschiedenis van de klant opgeslagen . Een gemeenschappelijk veld , zoals de klant ID-nummer verbindt de databases .
Functie

Databases
kunnen gebruikers hun gegevens in elk veld in te voeren en dan update het snel . Zodra de gebruiker zet gegevens in elk van de velden , de database creëert een record . Elk record heeft een unieke plaatsaanduiding . Gebruikers kunnen zoeken naar specifieke informatie in elke record . Wanneer de software geeft de opname , kunt u deze bewerken en opslaan van de gewijzigde record . Gebruikers kunnen ook indexen die een databank sorteren op criteria zoals datum , leeftijd of postcode , afhankelijk van hun behoeften te creëren . Gebruikers kunnen ook definiëren en rapporten van de gegevens , met gebruik van alle gegevens van de database of beperken tot alleen bepaalde informatie .
Geschiedenis

De eerste databank bleek niet maken tot halverwege de jaren 1960 . Daarvoor had wiskundige berekeningen het primaire gebruik voor computers geweest . Als bedrijven en overheid begon de computer vinden een nuttig en betaalbaar middel voor het beheer van de vraag naar software aan hun behoeften geleid tot de ontwikkeling van de vroege databases. Enkele van Amerika's meest toonaangevende universiteiten en een aantal fabrikanten computer nam de uitdaging aan informatie management software te ontwikkelen . DBase II , Oracle en Sybase behoorden tot de eerste database- software pakketten . Elk gebruikt een andere benadering van de programma-instructies die gereguleerde gegevensinvoer en management. Ieder van hen vereist gespecialiseerde computer programmeren opleiding en vaardigheden .
Belang

De commercialisering van de database- software hielp het gebruik van microcomputers aantrekkelijker voor bedrijven en personal computergebruikers te maken . Database- software zoals Microsoft Access laat personal computer-gebruikers en kleine bedrijven effectief beheren van gegevens en zonder kennis van complexe programmeeropdrachten . De populariteit van het internet heeft ook aangespoord databank innovatie en ontwikkeling . Software-ontwikkelaars blijven nieuwe database-applicaties voor websitebeheer , e-commerce en customer relationship management te creëren .

Previous: Next:
  Database Software
·Concurrent Vs . Single Use Arc…
·Hoe te gebruiken SQL Express S…
·Microsoft Access Vs . SQL Serv…
·Hoe te Oracle SQL converteren …
·DBA Testen 
·MS Access Advance Tutorial 
·Hoe je alle kolommen aanpassen…
·Wat zijn Access 2007 -formulie…
·Hoe kan ik een index maken in …
  Related Articles
Hoe Word Processing Software gebruiken 
Gratis Address Label Software 
Hoe te OpenOffice Writer Word - Processi…
Vooral een roman - - Hoe maak je een rom…
Microsoft Word & Excel software te gebru…
Hoe te installeren en configureren WordP…
Hoe registreer ik mijn Microsoft Office …
Hoe kan ik nieuwe software voor Microsof…
Hoe software Writer 's 
  Software Articles
·Hoe te transponeren een Mini Video Casse…
·Hoe om bestanden te converteren in Micro…
·Hoe maak je een webcam op Skype activere…
·Hoe uw eigen mobiele telefoon Ringtones …
·Wat is de extensie Stg ? 
·Hoe maak je een boekje met Microsoft Wor…
·Hoe de Smoke Monster maken in After Effe…
·Hoe kan ik een Outline Met behulp van ee…
·Kleding Ontwerper Software voor Kids 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com