Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Database Software >> Content
MS Access SQL Tutorial
Microsoft Access is een database- software die gebruikers in staat stelt om tabellen , query's en rapporten te maken . Microsoft Access is bedoeld voor kleine bedrijven of individuen hen visuele hulpmiddelen te geven om rapporten voor financiën , verkoop en marketing te maken zonder de hoge kosten van de serversoftware . Zodra de software is aangeschaft , het leren van de basisprincipes van MS Access is noodzakelijk . Maak een tabel

Het eerste object nodig is in een Access-database is een tabel . De tabel is waarin alle gegevens opgeslagen . In de meeste databases , meerdere tabellen houden secties van gecategoriseerde gegevens . Zo kan een online winkel een tafel voor klanten , een voor bestellingen , en een andere voor product lijsten . Al deze tabellen zijn aan elkaar gekoppeld met behulp van relaties . Voor elke bestelling van een klant maakt , wordt het klantnummer ingevoegd in de tabel orders. Sinds het klantnummer is ook gelegen in de tafel van de klant , die twee rijen in aparte tabellen een relatie . Hetzelfde wordt de tabel producten . Elke bestelling heeft een product , zodat het product identificatienummer wordt in de tabel bestellingen geplaatst . Dit vormt een relatie link van het bevel om de tafel producten .

Creëren van een tabel wordt bereikt in het hoofdmenu van de database. Dubbelklik op het pictogram "Create table in design view" en een nieuwe tabel sjabloon opent . Het is in het ontwerp te bekijken waar elke kolom wordt gecreëerd . Een kolom heeft een andere stukje informatie voor elke record . Bijvoorbeeld , in de klant tafel , de voornaam , achternaam en het adres van de klant zijn voorbeelden van kolommen .
Maak een query

Queries
zijn de weg om gegevens uit een tabel te selecteren . Terwijl kleine tafels met enkele platen zijn gemakkelijk om records te vinden , kan tabellen groeien tot duizenden records . Vragen de informatie op te halen uit tabellen volgens de criteria gegeven . Query's ook de relaties setup in elke tabel . Dit helpt de gebruiker terugkeer een record set van gegevens zonder bevragen iedere tafel afzonderlijk .

U een query wilt maken , dubbelklikt u op de " query- Maak in design view " icoon op de belangrijkste database- scherm . Dit opent een wizard waarbij de toepassingen vraagt ​​voor tafels . Selecteer de tabellen die de gegevens nodig zijn voor weergave te houden . Zodra de tabellen worden toegevoegd , slepen en neerzetten kolommen in de sectie resultaten aan de onderkant van de Access scherm . Klik op " Run " en een voorbeeld van de uitvoer wordt weergegeven . Queries kan complex of eenvoudig , afhankelijk van de behoeften van het verslag .

Previous: Next:
  Database Software
·Hoe maak je een Check Box gebr…
·Hoe de werkbalk in Access 2007…
·Hoe maken keuzelijsten in Acce…
·Hoe maak je een Microsoft SQL …
·De functies van een DBMS 
·Hoe maak je een relationele da…
·Hoe te berekenen de oorspronke…
·Hoe maak je een datum krijgen …
·Hoe gebruik je een Access Comb…
  Related Articles
Hoe te configureren Tekst -naar-spraak i…
Hoe naar MS Excel converteren naar PHP 
Hoe toegang Resume Wizard op Windows Vis…
MS WordPad instructies 
Hoe de Border in MS Office ontwerp 
Hoe te converteren MS WordArt Into PNG b…
Hoe te gebruiken MS Word 's Schrijfwijze…
Het upgraden van MS Office voor Thuisgeb…
Hoe krijg je toegang tot de Mini Toolbar…
  Software Articles
·Hoe kan ik ervoor zorgen dat er geen Key…
·Hoe kan ik Norton installeren voor grati…
·Waar te downloaden Real Player Plus voor…
·Autodesk Impression Eisen 
·Hoe te desinfecteren uw pc 
·Hoe te Peachtree 2009 Upgrade 
·How Do You Opslaan als in Windows Vista …
·Hoe maak je een Restore Disc voor een So…
·Hoe je naar Dalaran Van Booty Bay op WoW…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com