Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Database Software >> Content
MS Access Query Afdrukopties
Microsoft Office Access is een krachtige database management systeem . Het stelt gebruikers in staat om enorme hoeveelheden gegevens op te slaan en om subsets van die gegevens samen te trekken door middel van een proces dat bekend staat als ' bevragen . " Een voordeel van een query is , dat het mogelijk maakt een verslag ontwikkelaar om specifieke records te selecteren of doe berekeningen op kleinere brokken gegevens . Wanneer deze vragen zijn voltooid , de meeste gebruikers willen de resultaten te delen in gedrukte vorm . Access biedt verschillende query- afdrukopties . Datasheet Printing

De eenvoudigste afdrukken optie is om een ​​query uit te voeren en dan gewoon print de resulterende gegevens (die een spreadsheet zal lijken ) door "Bestand " te selecteren en vervolgens " Afdrukken" in het menu in Access . Het werkblad wordt afgedrukt , maar zal de output eruit zien als een rooster en zal niet worden geoptimaliseerd voor papier. Bijvoorbeeld , zou een brede vraag enkele extra pagina's van de kolommen te genereren . Deze oplossing is goed voor eenvoudige query's die worden weergegeven in een eenvoudige zuilvormige formaat , wanneer het uiterlijk van de gegevens is niet belangrijk .
Rapport afdrukken

meeste ontwikkelaars afdrukken query-uitvoer door middel van een verslag . Microsoft Office Access heeft een robuuste verslag schrijver waarmee ontwikkelaars specifieke gegevenselementen willekeurige plaats op een afgedrukte pagina en speciale opmaak toepassen op verschillende gebieden (bijvoorbeeld , een negatief getal rode kleur ) . Rapporten zijn de meest elegante manier om informatie te presenteren , maar ze kan enige tijd duren voor te bereiden .
Exporteren naar Excel

Sommige gebruikers vinden het nuttig om te draaien een query , dan de resultaten exporteren naar Excel voor een aantal fundamentele wijzigingen in de opmaak . Een groot datasheet , wanneer gezet in Excel , wordt gemakkelijker gemanipuleerd kolombreedte , lettertypes en andere vormen van opmaak . Dit is een goede oplossing voor het verslag van schrijvers die meer opties nodig hebben dan alleen het afdrukken van de query-uitvoer rechtstreeks , maar die niet wensen om de tijd te investeren in de voorbereiding van een rapport in Access .
Exporteren met ODBC < br >

Open Database Connectivity
is een mechanisme dat andere programma's maakt ( zoals Crystal Reports ) toegang krijgen tot de gegevens in een Access-database . Deze andere programma's kunnen dan grijpen en de gegevens direct weer te geven . Bijvoorbeeld , Crystal Reports functies zoals de Access-rapport schrijver , behalve dat het niet gebonden is aan een bepaalde database , wat handig is voor omgevingen met meerdere databases met behulp van soortgelijke veld - naamgeving is . Ook ODBC toelaat webbrowsers om informatie te halen uit een database weer te geven op een webpagina - een nuttig instrument voor het toestaan ​​van webgebruikers hun eigen kopieën rechtstreeks vanuit hun browser afdrukken
< . br >

Previous: Next:
  Database Software
·Hoe maak je een Berekend veld …
·Wat is Oracle MLS ? 
·Hoe de Mouse Wheel uitschakele…
·Hoe maak je een Recordset invo…
·Hoe je bestanden van de Window…
·Hoe maak je een Open Office Da…
·Hoe te Orde van Display Lijsti…
·Hoe maak je een telefoonboek m…
·Hoe te Multiply naar Fields in…
  Related Articles
Hoe te configureren Tekst -naar-spraak i…
Hoe naar MS Excel converteren naar PHP 
Hoe toegang Resume Wizard op Windows Vis…
MS WordPad instructies 
Hoe de Border in MS Office ontwerp 
Hoe te converteren MS WordArt Into PNG b…
Hoe te gebruiken MS Word 's Schrijfwijze…
Het upgraden van MS Office voor Thuisgeb…
Hoe krijg je toegang tot de Mini Toolbar…
  Software Articles
·Stap-voor - stap : Hoe te branden van ee…
·Hoe te registreren Microsoft Office 2007…
·Hoe maak je een Captivate filmpje Creëe…
·Hoe je alle 2007 Word-documenten convert…
·Hoe maak je een cirkel van tekst maken i…
·Hoe maak je een tijdlijn in Excel , Word…
·Hoe maak je een gedeelde groep Kalender …
·Hoe te Kolomtitels maken in Excel 2007 
·De lichte , maar krachtige , compressie …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com