Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Database Software >> Content
Hoe te Query Access Verwijder uit de Command Button
Microsoft Access is een database - management applicatie waarmee je databases maken en beheren en weergeven van gegevens in een verscheidenheid van manieren , met rapporten , formulieren en queries . Een functie die toegang biedt met zijn rapporten en formulieren is de mogelijkheid voor gebruikers om controles ( dwz selectievakjes , tekstvakken en opdrachtknoppen ) toe te voegen , en een programmeertaal , Visual Basic , om deze controles uit te voeren door de gebruiker gedefinieerde taken. Uitbreiding van Access met dergelijke controles kunt u vragen snel en in het algemeen op maat Toegang tot uw specifieke behoeften te verwijderen . Wat je nodig hebt
Microsoft Access
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open Access en maak een tabel met voorbeeld data . Druk op " Create" op de werkbalk van Access ' , gevolgd door het indrukken van "Table . " Voer de volgende gegevens in de een - kolom tabel , of vervangen door uw eigen lijst van favoriete voedsel voor de data .

Pizzaroast beefbrownies

Als u Access 2003 , maken de tafel door op de " Objects " en vervolgens " Nieuw " en vervolgens " tafel . ' kopen van 2

Dubbel - klik op de standaard kolomkop en typ " Dish " in plaats van de " veld1 " tekst . Druk op "Control - S " om de tafel te slaan , en typ " FavoriteFoods " voor de naam van de tabel als daarom wordt gevraagd .
3

Druk op de "Create " en vervolgens de "Query ontwerp "icoon op de werkbalk van Access ' , om te beginnen met het maken van een query voor de sample data . ( Access 2003 gebruikers , druk op " Objecten " en vervolgens " Nieuw " en vervolgens "Query . " ) Dubbelklik op het " FavoriteFoods " in het dialoogvenster " Tabel weergeven " , druk daarna op " Escape " ; . . om het dialoogvenster te sluiten
4

Sleep het teken "*" van het kleine venster " FavoriteFoods " u zojuist hebt gemaakt om overal op het queryraster onder dat raam
< br > 5

Voer de query door op het pictogram " Run" op de werkbalk van Access ' .

Press 6 "Control - S " om de query op te slaan en noem deze " qryFavoriteFoods " wanneer daarom wordt gevraagd .
7

inschakelen macro's uitvoeren in Access door eerst op " Alt - F , " vervolgens te klikken op ' Opties '. Druk dan de " Vertrouwenscentrum " koppeling , de " , Trust Center Settings " knop . Druk op de " Instellingen voor macro "-link , selecteer dan de optie "Enable All Macro's " . Sluit alle geopende dialoogvensters . Vergeet niet om alle macro's ( als je dat liever die instelling ) uit te schakelen , na het lezen van dit artikel .
8

Klik op de " FavoriteFoods " pictogram in het navigatie venster ( dat is aan de linkerkant van het hoofdvenster van Access ' ) . Maak een nieuw formulier voor die tafel door op "Create , " en vervolgens " Form " op de werkbalk van Access ' . ( Access 2003 gebruikers , druk op " Objecten " en vervolgens " Nieuw " en vervolgens "Form . " ) Klik met de rechtermuisknop op de tab van de nieuwe vorm en selecteer "Design View ', sleept u de onderrand van de " Detail " venster naar beneden ongeveer een centimeter om ruimte te maken voor een opdracht knop .

Click ( maar niet slepen ) de opdracht knop pictogram op de werkbalk van Access ' 9 . Klik op een lege ruimte aan de onderkant van het rapport " Detail " venster op de knop te plaatsen. Druk " Escape " om het " Command Button Wizard , " sluiten als dat venster verschijnt .
10

rechtermuisknop op de knop en selecteer de " Eigenschappen" punt . Klik op het tabblad " Event " in het venster " Eigenschappenvenster " , selecteer dan de " [ Event Procedure ] " item in de rij met de tekst verschijnt " Bij klikken . " Druk op de " ... " ; knop die naast zit de knop met de pijl omlaag
11

Plak de volgende tekst in het lege " Command _Click " subroutine dat verschijnt :

On Error . GoTo SkipDeleteCurrentDb.QueryDefs.Delete " qryFavoriteFoods " SkipDelete :

Druk 12 " Alt - F11 " om terug te keren naar Access , dan lopen de vorm door rechts te klikken op het tabblad van het formulier en het selecteren van " Form bekijk . "Druk op de opdracht knop , verplaats de muiscursor over het pictogram voor de " qryFavoriteFoods " vraag u eerder hebt gemaakt . Zien dat het pictogram verdwijnt , omdat de macro schreef u het heeft verwijderd .

Previous: Next:
  Database Software
·Hoe te XLS -bestanden Kopiëre…
·Hoe kan ik een rapport in Acce…
·Toegang krijgen tot de Use For…
·Wat is SQL EM DTS ? 
·Hoe maak je een lay-out met me…
·Flat File Tutorial 
·Hoe te Primaire sleutel in Ora…
·Hoe te tonen een bestandsnaam …
·Hoe te SQLite 3.6 gebruiken 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te GradeQuick gebruiken 
·Hoe te Lollipop afspelen op Home Studio …
·Hoe te importeren Van Quicktime naar iMo…
·Hoe te converteren naar PDF Van een DOC …
·Hoe te Undelete een Render Effect in Pho…
·Hoe te TVU gebruiken 
·Hoe kan ik muziek in een Chat Room Met V…
·Microsoft Access 2000 Training Tutorial 
·Hoe maak je een DOCX document convertere…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com