Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Database Software >> Content
Microsoft CRM 3.0 Tutorial
Microsoft Dynamics CRM Online voor Outlook kunt u toegang tot CRM gegevens via Outlook . Het wordt mogelijk gemaakt door het installeren van een Dynamics CRM-client voor Microsoft Outlook . De CRM Outlook -versie is een supplement voor Dynamics CRM en het is ook een handige functie van Dynamics CRM . De minimale installatie-eisen voor Microsoft Dynamics CRM Online voor Outlook zijn Intel Pentium III processor , 1 GB geheugen , Windows XP of hoger , Internet Explorer 6 met SP1 en Microsoft Office 2003 of hoger . Wat je nodig hebt
Microsoft Dynamics CRM Online voor Outlook Setup.exe
Microsoft Outlook
Toon Meer Aanwijzingen

Klik op " Setup.exe " 1 in de Client map op de Microsoft Dynamics CRM voor Outlook-installatie -cd om de installatie te starten . Klik op "Update installatiebestanden " op de pagina Setup om de installatie bestanden bij te werken . Klik op " Next " wanneer de update is voltooid .

U kunt downloaden van Microsoft Dynamics CRM voor Outlook online ( zie bronnen ) , als u niet de cd hebben . Kopen van 2

Selecteer " Installeer Microsoft Dynamics CRM voor Outlook " en klik op " Next . " Klik op " I Accept " op de " Licentieovereenkomst " pagina als u de overeenkomst accepteert . De installatie zal starten en een voortgangsindicator wordt getoond . Klik op " Sluiten " wanneer het venster installatie voltooid verschijnt .
3

Klik op " Annuleren " op de Configuration Wizard welkomstpagina als je het niet wil configureren . Een configuratie verzoek zal verschijnen op de werkbalk van Outlook totdat u de configuratie te beëindigen .
4

Klik op 'Start ' > ' Alle programma's ' > ' Microsoft Dynamics CRM " > " Configuratie Wizard "om te beginnen om de Dynamics CRM te configureren . Klik op ' Next ' op de Welcome dialoog . Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord , die u verkregen van de Dynamics CRM- beheerder. Selecteer de organisatie die u verbinding wilt maken en klik op " Next " op het " Kies waar je wilt aanmelden " venster . Klik op " Finish " om de configuratie te voltooien .

Configureren e-mailinstellingen 5 gebruiker om e-mails voor Dynamics CRM Online in Outlook verwerken . Klik op "Instellingen " > "Administratie" in het navigatievenster . Klik op 'Gebruikers' in de administratie gebied en dubbelklik op je gebruikersnaam . Selecteer " Microsoft Dynamics CRM voor Outlook " van de inkomende e-mailbericht opties . Dit zal u toelaten om Dynamics CRM e-mails te verwerken via Outlook .
6

Klik op 'Start ' > ' Alle programma's ' > " Microsoft Outlook " aan de Dynamics CRM-gegevens in Outlook openen . Klik op " Dynamics CRM Outlook-client Navigatie Layout" in Outlook . Klik op " Sales " > " Contacts . " Een lijst met contactpersonen worden weergegeven in uw Outlook .

Previous: Next:
  Database Software
·Hoe te SQLite 3.7.0 Installere…
·Hoe een Groepvoettekst In een …
·Hoe maak je een MSSQL Database…
·Hoe kan ik een database afmeld…
·Hoe maak je een SQL invoegen i…
·Hoe maak je een tabel maken me…
·Het belang van een primaire sl…
·Hoe maak je een Access query l…
·Hoe schrijf je een verslag in …
  Related Articles
Hoe vindt u Gratis alternatieven voor Mi…
Hoe voor te bereiden op Get Microsoft MO…
Hoe maak je visitekaartjes met Microsoft…
Hoe maak je een watermerk behulp van Mic…
Hoe maak je een Microsoft Office Profess…
Hoe maak je een Microsoft Office OneNote…
Hoe te openen Microsoft Office 2007 best…
Hoe te Etiketten Met Microsoft Works 8.5…
Hoe te Clip Art draaien in Microsoft Off…
  Software Articles
·Hoe te Alter Error - indicator Kleur in …
·Verschil tussen Notepad en Wordpad 
·Hoe maak je een Tiger - Skin Pattern Voe…
·Hoe maak je een rij in Excel 2007 Freeze…
·Hoe maak Vinkje Kogels op Microsoft Word…
·Microsoft Access-database Projecten 
·Hoe te SRT & videobestanden samen te spe…
·Hoe kan ik een DVR overbrengen naar een …
·Hoe te Lips Met Letters in Illustrator 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com