Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> GIMP >> Content
Hoe maak je een Tiger - Skin Pattern Voeg een achtergrond in GIMP
U kunt GIMP gebruiken om digitaal te ontwerpen en te creëren willekeurig aantal achtergronden. Maken gebruik van de Gradient Tool om subtiele kleurverschillen te creëren , en te profiteren van een van de vele merken tools om de voorgrond te verfraaien . Bijvoorbeeld , kunt u een oranje gradiënt en zwarte markeringen gebruiken om een ​​tijger - huid patroon te creëren . U kunt uit de vrije hand het patroon , of je kunt eenvoudige geometrische ontwerpen in combinatie met GIMP effecten tot een artistieke achtergrond in een paar stappen te produceren gebruiken . Instructies
1

Launch " GIMP " en maak een nieuw nieuw bestand door te klikken op " File " en " Nieuw . " Kies een " sjabloon " bestandsgrootte of invoegen aangepaste afmetingen van uw keuze . Klik op ' OK ' als u klaar bent . Een lege werkmap verschijnt . Kopen van 2

Selecteer de " Blend Tool " gelegen in de hoofdwerkbalk , en de instellingen " Blend " verschijnen in de onderste helft van de werkbalk . Klik op het vakje " Gradient " het openstellen van de menu -opties . Scroll naar beneden naar " Yellow Orange " en klik erop . Dubbelklik op uw cursor op de linker bovenkant van uw werkmap , en sleep hem over het scherm om de rechter onderkant . Een geel -oranje gradiënt verschijnt .
3

Plaats een nieuwe laag door te klikken op " Layer " en " Nieuwe Laag . " Binnen de "Create a New Layer " pop - up box , selecteert u een "Layer Fill Type" van " Transparantie . " Klik op " OK " te finaliseren invoegen van uw nieuwe laag .
4

Klik op de " Penseel Tool " en zorg ervoor dat het vakje " Voorgrondkleur " is zwart . In de " Penseel Settings " gelegen in de onderste helft van de werkbalk , klikt u op het pictogram " Brush " en selecteer " kalligrafische Brush # 1 . " Verhoging van de " Scale " of grootte van de borstel zoals gewenst .
5

Gebruik het penseel om een gelijkbenige driehoek vormen te tekenen , met de basis van de driehoek op de grens en de kleinste hoek van de driehoek wijst naar het centrum . U kunt de " Eraser Tool " te gebruiken om eventuele onjuiste markering weg te werken, maar deze lijnen hoeft niet perfect te zijn als u extra effecten toe te passen als dat nodig is .
6

Selecteer het tabblad "Filters " , en klik op " vervormen " en vervolgens " Ripple . " Selecteer de " Orientation " " Horizontal " en de " randen " om het type te worden " Wrap . " Voorbeeld van zowel " Wave types" om te zien of u de voorkeur " Sawtooth " of " Sine , " en verhoging van de "Periode" totdat u tevreden bent met de aard van de curve die u kunt zien . Afhankelijk van de grootte van uw werkmap , mag je tevreden zijn met een periode van ongeveer 200 en een amplitude van 5 . Klik op ' OK ' als u klaar bent om de wijzigingen door te voeren .
7

Sla uw tijger - huid achtergrond wanneer u klaar bent door te klikken op " File " en "Opslaan als . " In GIMP , kunt u kiezen uit meerdere bestandsextensies zoals " . Jpg ", " . Png " en " . Gif . "

Previous: Next:
  GIMP
·Hoe maak je een RGB- kleurenpa…
·Hoe te Cool tekst maken in GIM…
·Hoe maak je een gangster lette…
·GIMP Tutorial op Invoegen Mens…
·I Have Missing Side Panels in …
·Hoe je afbeeldingen comprimere…
·Fuzzy Printing Met GIMP 
·Hoe te verscherpen GIMP 
·Hoe te Gloomy maken in GIMP 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe de randen van een afbeelding in Illu…
·Kosten van biometrische technologie 
·Hoe te vervangen DVD Shrink gratis 
·Hoe maak je een Animated Flash Banner Ma…
·Hoe de X-as bereik in Excel Grafieken Ve…
·Hoe maak je een cd schrijven 
·Word Perfect : Hoe Graph 
·Hoe je tekst in een Word- document 
·Hoe te Oude -bestanden In plaats van Sch…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com