Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Database Software >> Content
Kosten van biometrische technologie
Informatietechnologie veiligheid leidde tot de wetenschap en technologie van biometrie . Biometrie technologie heeft informatiebeveiliging gepersonaliseerd en kunnen alomtegenwoordig in de nabije toekomst . Biometrische technologie is snel gegroeid in de afgelopen 10 jaar en zal blijven groeien . De kosten van het verwerven van deze technologie kan dalen als het gebruik van biometrische technologie gemeengoed wordt , net als wat er met computer hardware en software . Definitie van

Biometrie
identificeert een persoon of controleert de identiteit met behulp van fysiologische of gedragskenmerken . Fysiologische kenmerken omvatten vingerafdrukken , gezichts- afbeeldingen , spraak- en oog herkenning . Gedragskenmerken worden verworven gewoonten zoals de handtekening verificatie en toetsaanslag dynamiek . Biometrische technologie is de toepassing van biometrische wetenschappen in de beveiliging en identificatie van individuen .
Biometrics ID Systems
Iris scanning en identificatie is nu een gemeenschappelijke biometrische technologie .

Vele klassen van biometrie - technologie identificatiesystemen voren zijn gekomen in de afgelopen 10 jaar . Naast de traditionele vingerafdruklezer , hebben we nu gezichtsherkenning en hele - handscanners . Er zijn nu iris scanners , ook. Biometrie technologie omvat spraakherkenning , vasculaire patroonherkenning en handtekeningen ook.
Voordelen

Vingerafdruklezers
zijn werknemer - presentielijst management en verbeterde beveiliging waar toegangscontrole verbeterd om alleen bevoegd personeel is de sleutel . Hand scanning heeft banken geholpen bij de identificatie en verificatie processen . Op luchthavens en andere gevoelige plaatsen , gezichtsherkenning en iriscopie hebben bleek de juiste technologie op het juiste moment te zijn . High - security computernetwerken vereisen nu gebruiker biometrische authenticatie om de gebruikerstoegang verlenen .
Kosten

Volgens Dr Virginia Kleist van het college van het bedrijfsleven en de economie van de Universiteit van West Virginia , biometrie vermindert organisatorische risico . Organisatorische risico kan interne of externe veiligheid of controle. Zij stelt dat het meer het risico, hoe meer het voordeel van een biometrisch systeem . De implicatie is dat zo zal het netwerk veiligheidsrisico's te verhogen wereldwijd , de noodzaak van passende biometrische authenticatie en verificatie te verhogen . Naarmate meer mensen en organisaties gebruiken de technologie , zal de huidige hoge kosten dalen .
Global Biometrie Market

Recente rapporten
schat dat de wereldwijde biometrie markt groeide van $ 1950000000 tot $ 2,7 miljard euro tussen 2006 en 2008 , een stijging van 21,3 procent . Een verdere verwachte jaarlijkse groei van 21,3 procent zou de jaarlijkse opbrengst aan $ 7100000000 brengen tegen 2012 . De vingerafdruk markt alleen zal naar verwachting groeien van $ 427.400.000 in 2004 naar $ 6300000000 in 2012 . Deze groei betekent een erkenning van het belang van biometrische beveiligingssystemen .

Previous: Next:
  Database Software
·Hoe te noemers Verandering in …
·Hoe je uitschakelen Klik met d…
·Toegang krijgen tot rapporten …
·Hoe te wijzigen mijn 2003 Glob…
·Hoe te Berekeningen toevoegen …
·Hoe Percents in Access Query B…
·How to Get Rid van Voorloopnul…
·SQL Reindex Vs . Defragmentere…
·Het upgraden van MS SQL 
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe maak je deel van een pagina in Word …
Hoe maak je een snelkoppeling van een sy…
Hoe om afbeeldingen te maken van tekst 
Hoe u de grootte van een Microsoft Offic…
Hoe je hyperlinks naar een sectie van uw…
Voordelen & Nadelen van Computer Technol…
Nadelen van het gebruik Tekstverwerkers 
  Software Articles
·MS Office vs OpenOffice : Voordelen & Na…
·Wat zijn Vista Codecs ? 
·Hoe maak je een opdracht uit te voeren A…
·Hoe te WinZip gebruiken op Tar Files 
·Hoe je Acties installeren in Photoshop E…
·Hoe de Gaming modus inschakelen op een A…
·Thuis Boekhouding Software 
·Hoe u Microsoft Office 2007 & Installeer…
·Hoe afdrukken naar PDF in Linux 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com