Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Database Software >> Content
Hoe schrijf je een verslag in VBA
Access is een Microsoft database- programma voor het opslaan , bekijken en rapporteren van informatie , zoals de klantenlijst of sales rapportages . Een rapport in Microsoft Access is een verzameling objecten geselecteerd uit een database. Het rapport kan worden bekeken en afgedrukt . Het creëren van een rapport in Access kan worden bereikt met behulp van de wizard tool en naar aanleiding van de aanwijzingen op het scherm . Geen kennis van programmeren vereist . Verzamelde gegevens in rapporten kunnen worden geëxporteerd naar spreadsheets na rapporten worden gemaakt en opgeslagen . Wat je nodig hebt
Microsoft Access-database -software
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open de database waaruit het rapport wordt gemaakt . Klik op " Rapporten " aan de linker werkbalk in het venster . Selecteer " Nieuw " om een ​​venster te openen en een verslag . Kopen van 2

Klik op de "Design View " -optie en " OK . " Selecteer " View " op de menubalk in het venster verslag . Selecteer "Eigenschappen " om een ​​venster waarin u kunt beslissen over de eigenschappen van het nieuwe rapport te openen .
3

Klik op de drie puntjes achter de naam van een woning aan de recordbron voor die set woning . Selecteer de tabellen die u wilt gebruiken om het rapport uit de lijst met records die in het venster ' Tabel weergeven ' lijken te creëren . Kies de records die u wilt opnemen in het rapport door te klikken op het recordtype en de knop "Toevoegen " . Sluit het venster wanneer u klaar bent met het selecteren van de records .
4

Bouw een SQL- statement voor het verslag wanneer het venster "Query Builder" wordt geopend . Selecteer de velden die u wilt opnemen in het rapport . Sluit het venster door te klikken op de " X " in de rechterbovenhoek van het venster Query Builder en selecteer " Ja" als u wordt gevraagd .
5 Een computer -database vermindert de behoefte aan papieren dossiers .

objecten toevoegen aan het rapport door te klikken op de " Field List " menupictogram dat een stuk papier lijkt . Velden toe te voegen aan het rapport van de linkermuisknop te klikken op het object . Sleep het object met de muis naar de plaats waar u het wilt weergeven in het rapport . Resize objecten door te klikken en te slepen op een van de kleine zwarte vierkantjes rondom het object .
6

Voeg paginanummers om het rapport door te kiezen voor " Paginanummers " uit het menu "Invoegen" . Kies een paginanummer stijl , zoals " Pagina 1 van 5 " of alleen de huidige pagina . Klik op " OK " om de paginanummers toevoegen.
7

Sla uw rapport door te klikken op het pictogram schijf op de menubalk . Kies " Opslaan als" om een ​​unieke naam te geven of op te slaan in een specifiek bestand directory . Klik op de " OK " knop wanneer deze verschijnt.
8

Bekijk het verslag door te klikken op de " Print Voorbeeld " optie uit het drop-down menu druk op de werkbalk . Druk het rapport af door op " Print ".

Previous: Next:
  Database Software
·De juiste zaak Adres Functie i…
·Hoe maak je een subformulier i…
·Hoe werkt een ODBC Connection …
·Hoe kan ik een spreadsheet met…
·Hoe kan ik mijn contacten behe…
·Vind ik een adres uit van een …
·Hoe te updaten met gegevens Ee…
·Websense Beleid 
·Hoe je groep op Datum Zonder S…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe om te sparen in plaats van WordPad W…
·Wat is een XPS Document Writer 
·Hoe te Fonts in Photoshop maken 
·Hoe om alle sporen van Super Collapse Ve…
·Meng voor statistische functies op MySQL…
·Handmatig Album Artwork 
·Hoe te SPSS software Interpreteer voor C…
·Hoe te Uitzonderingen verdienen met ESET…
·Hoe te Audio verwijderen met VLC 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com