Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Database Software >> Content
De juiste zaak Adres Functie in Access
Zet uw adres velden in de juiste koffer met Microsoft Access -functies . In plaats van het handmatig veranderen van elke record om een consistent formaat met uw adres velden te creëren , in dienst functies om het werkproces te automatiseren . Maak een query op basis van het adresveld tafel . Maak vervolgens een berekend veld om de juiste zaak -functie gebruiken op uw adressen . Functies

Access
biedt functies om een ​​verscheidenheid aan taken uit te voeren . Functies kunnen berekenen , lokaliseren platen en opmaken van tekst . U kunt een functie toe te voegen aan een controle van het venster Opbouwfunctie voor expressies . U kunt een expressie te bouwen van nul of vanuit een menu . De manier waarop je een expressie te maken afhankelijk van het object dat u gebruikt , of het nu een tabel, query , formulier of rapport . Open uw object in "Design View" en open het eigenschappenvenster om de expressie gereedschappen .
String Conversie Functie

U kunt uw adres velden om te zetten in een goede zaak zonder handmatig veranderen van de waarden . Gebruik de String Conversion -functie om automatisch uw adres records bij te werken in de juiste hoofdletters en kleine letters . Typ de String Conversion -functie in het volgende formaat zonder de aanhalingstekens : " StrConv ( [ adres] , 3 ) " De " StrConv " is de functie , de [ adres] is het veld , en de " 3 " is de instelling die uw adres veld verandert in een goede zaak . Functies zijn zeer specifiek , dus wees voorzichtig met uw syntaxis .
OpQueryontwerpin

Gebruik query's om het geval van uw adres veld te wijzigen in uw Access-database . Als uw adres gegevens die al in een tabel is opgeslagen , maakt u een query die is gebaseerd op die tabel gegevens . Als u al een query op basis van de tabel hebben met de rechtermuisknop op de naam in het navigatiedeelvenster en selecteer "Design . " Schuif de horizontale schuifbalk om een ​​nieuwe kolom en typ de String Conversion -functie in het veld rij . < Br >
foutmelding

Functies
rekenen op perfecte syntax omdat een computer alleen data kan analyseren of het overeenkomt met bepaalde parameters . Als u een foutmelding ontvangt na het typen van uw functie , terug te keren naar de query- ontwerp . Controleer het veld is ingekapseld met beugels en die een komma scheidt het veld en het nummer 3 . Controleer de werking spelling en zorg ervoor dat uw haakjes rondom de criteria . Terug naar datasheet uitzicht vanaf het tabblad Start van het lint om uw wijzigingen te bekijken .

Previous: Next:
  Database Software
·Definitie van Data Cleansing 
·Hoe te converteren naar CSV SD…
·6 stappen in het ontwerpen van…
·Gebruikt voor Havens in FileMa…
·Hoe te converteren een COBOL V…
·Hoe te Database Links gebruike…
·Verschil tussen Flat File & Re…
·Hoe de Datum berekenen in Acce…
·Wat zijn de voordelen van een …
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe te converteren naar MP3 CD voor grat…
·Hoe kan ik een Odt openen op uw computer…
·MP4 naar WMA conversie 
·Hoe te branden van een Windows XP beeld …
·Hoe kan ik een DVD Cover in Nero Print 
·Wat is Release Management ? 
·Hoe maak je een Schaduw maken op een obj…
·Keyboard Les Games 
·Drupal naar WordPress conversie 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com