Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Database Software >> Content
Welke hulpmiddelen worden verstrekt in Access om Rapporten maken ?
Microsoft Access biedt een spectrum van hulp voor het maken van rapporten , van het genereren van een auto - verslag aan het verstrekken van een volledig leeg doek . Deze verscheidenheid aan opties biedt niveaus van maatwerk , afhankelijk van uw behoeften , zodat u de snelheid en gebruiksvriendelijkheid evenwicht . Of u nu snel een rapport voor een eenmalig gebruik , of de bouw van een specifiek en gedetailleerd verslag voor dagelijks gebruik , Access heeft een tool om uw rapport te maken . Door het begrijpen van de verschillende verslag tools, kunt u het rapport dat u nodig hebt op de meest efficiënte manier mogelijk te maken . Snelle rapporten

Maak snel een rapport met de optie " Report" in het tabblad "Create " van het lint aan de bovenkant van de pagina . Het selecteren van de naam van het object in het navigatiedeelvenster op voorhand genereert een rapport dat automatisch alle ingangen objectvelden evenals de datum en tijd . Als je een web - toegankelijke database, kunt u een web -ready verslag op dit gebied te creëren . Deze tool genereert een eenvoudig rapport die u toelaat om snel te kijken door middel van informatie en wordt het best gebruikt voor tabellen en query's met een minimum aan velden .
Report Wizards

Gebruik van het " Rapport Wizard "biedt meer controle over welke informatie bevat het rapport en het formaat van die informatie . In een eenvoudige , stap -voor-stap -formaat , kunt u de gegevensbron selecteren uit een tabel of query in de database , het kiezen van alleen de velden die u wilt weergeven . U kunt ook de lay-out , algemene indeling en sortering van het rapport te selecteren . U kunt het rapport verder aanpassen door de toegang tot de design tools in de "Design View . " U kunt ook web -ready rapporten in dit menu te maken , zolang je een web - toegankelijke database . Deze optie vergt enige tijd om functies van het rapport te selecteren , dus het is het meest gunstig voor rapporten die u van plan bent om meer dan een keer te gebruiken .
Rapport Ontwerp

maken verslagen door het selecteren van het "Rapport Ontwerp" knop vereisen de meeste tijd en moeite , maar kunt u een rapport vanaf nul. Het biedt een volledig blanco ontwerp , die je kunt bouwen en aanpassen met de ontwerptools . " Rapport Ontwerp" is behulpzaam met het maken van een formulier zonder gerelateerde tabellen , zoals een basisinformatie scherm . De knop is ook handig voor het genereren van een rapport dat niet voldoet aan het basisrapport ontwerp .
Leeg rapport

" Leeg rapport "
genereert een leeg rapport ook , maar levert een veld lijst aan de rechterkant van het scherm , zodat u velden slepen en neerzetten van tabellen en query's in een rapport . Het veld aanbiedingen elke keer dat u een veld toevoegen aan het rapport , waaruit blijkt aanverwante gebieden , tabellen en query's bij te werken . Als u niet zeker weet welke informatie moet worden op uw verslag , probeer dan "Blank Rapporten " aan het testen van een paar opties .
Labels

Access
bevat een tool die het mogelijk maakt u snel genereren van etiketten die van een standaard label sjabloon past . Het selecteren van de optie " Labels " opent het " Labels Wizard ", die u toelaat om een ​​label sjabloon uit meerdere merken selecteren , zoekt u de gegevensbron en aanpassen van het lettertype . De " Labels Wizard " is de meest efficiënte manier om standaard labels in Access te genereren , waardoor de noodzaak om de gegevens te exporteren naar een label template in een ander programma .

Previous: Next:
  Database Software
·Hoe maak je een TPS Transactie…
·Hoe de Bar van het Lint aanpas…
·Hoe te beginnen op een lege pa…
·Kenmerken van Oracle 10g SQL 
·Hoe de subrapport Blijf op dez…
·Hoe gegevens in Access 
·Hoe uw eigen Two Fold Brochure…
·Hoe maak je een statement Dele…
·Hoe kan ik een database Link i…
  Related Articles
Hoe te verbeteren schrijven met Web 2.0-…
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Program Leest Doc bestanden ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
  Software Articles
·Problemen met streaming radio op het wer…
·Wat is SVRT in PowerDirector ? 
·Hoe kan ik muziek kopiëren naar een har…
·Hoe naar MOV bestanden converteren naar …
·Hoe de Adobe PDF Converter Driver Vervan…
·Hoe maak je een samengevoegde Kalender C…
·Hoe kan ik VHS Tapes converteren naar DV…
·Hoe te converteren HTML naar PDF in Linu…
·Hoe maak je een JPG invoegen in Microsof…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com