Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Database Software >> Content
Wat zijn de 3 soorten van Data Leakage ?
Met de verspreiding van computers en het internet , informatie is toegankelijker dan ooit . Helaas is dit het gemak van toegang komt op de prijs van verhoogde punten van potentiële data lekken . Bewapen jezelf met kennis van waar deze lekken optreden , gebruik dan best gegevensbeveiliging practices om uw gegevens veilig te houden . Digitale Producten & Diensten

Digitale producten en diensten
kan de grootste datalekken te openen bij onjuist gebruik . Firewalls bieden perimeter beveiliging en fungeren als een verdedigingslinie tegen ongeautoriseerde toegang tot informatie . Voor firewalls om effectief te zijn , moet de administratieve controles worden uitgevoerd en de gegevens moeten worden gecodeerd tijdens het transport . Vendor - meegeleverde standaard login namen en wachtwoorden nodig hebt op nieuwe apparatuur moet worden gewijzigd , en de unieke identificatie van login gegevens moeten worden toegewezen aan geautoriseerde gebruikers van die apparatuur . Een media- tracking systeem moet ook op zijn plaats om een record van wie toegang is verleend tot wat houden .
Hard Copy Data

Hard copy databank gedrukt op papier misschien de gemakkelijkste type gegevens te beschermen . De meest veilige manier om deze informatie te beschermen is door hem in afgesloten dossierkasten . Bijzonder gevoelige informatie die slechts eenmaal te worden gelezen dient te worden vernietigd in een papierversnipperaar om een lek te voorkomen .
Mensen

Van instant messaging en e-mailen naar van mond tot mond , mensen maken informatie ongelooflijk kwetsbaar . E-mails kunnen worden verzonden naar de verkeerde persoon , en mensen kunnen de gegevens opzettelijk doorgeven aan onbevoegde bronnen voor persoonlijk gewin of kwaadaardige doeleinden . Er moeten maatregelen worden genomen om de gegevens te beschermen , terwijl ook waardoor mensen de toegang tot het. Beperk de fysieke toegang tot hard copy gegevens om alleen degenen die het nodig hebben . Beperken digitale gegevens door het implementeren van een toegang hiërarchie en vereisen inloggegevens voor gevoelige informatie .
Best Practices

Gebruik een classificatiesysteem om de stroom van informatie in uw organisatie te bepalen en hoe de gevoelige elementen te beschermen . Sponsor werknemer opleidingen op het belang van het voorkomen van lekken te onderwijzen . Ontwikkelen van een besef van hoe gegevens kunnen in beslag worden genomen , indien verkeerd behandeld . Implementeren administratieve , fysieke en technische controles die het lekken van gegevens het beleid en de procedures af te dwingen . Integreer data life - cycle management , zodat oude e-mails en bestanden te vervallen en automatisch gespoeld . Tenslotte zorgen zakenpartners dat u een redelijk niveau van beveiliging te gebruiken .

Previous: Next:
  Database Software
·Hoe een CSV- bestand maken om …
·Hoe te Queries update creëren…
·Hoe kan ik een spreadsheet con…
·Hoe maak je een query in OpenO…
·Hoe kan ik een Aangepast dialo…
·Hoe maak je een MS Access 2003…
·Hoe maak je een Query Date in …
·Hoe maak je een statement bijw…
·Wat is een e-Filing System ? 
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Gratis Spyware Protection Programs 
·Hoe kan ik de slag in QuickBooks Account…
·Games te helpen verbeteren uw Typing Spe…
·Hoe een beveiligd PDF-bestand Unlock 
·Hoe Word converteren naar PDF in . NET 
·Hoe te FIXED Functie Excel Met 
·Hoe kan ik muziek maken op de computer g…
·Microsoft PowerPoint Slideshow Vragen 
·Hoe gebruik ik Excel voor Percentages vo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com