Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Gratis Spyware Protection Programs
Computers kan veel geld kosten , en dat investeringen door het voorkomen van virussen en spyware van het besmetten van een computer in leven worden gehouden. In plaats van het betalen van nog meer geld voor bescherming tegen virussen , zijn er tal van gratis antispywareprogramma's eigenaar een computer kunnen downloaden . Deze programma's zijn eenvoudig te gebruiken en kan helpen voorkomen , te verwijderen en te genezen spyware op een computer . De programma's bieden allemaal verschillende functies , en een ieder werkt om uw computer veilig te houden . Spybot : Search & Destroy

Uitgerust met een grote spyware -database , " Spybot : Search & Destroy ' is een van de beste gratis antispywareprogramma's beschikbaar . De gedetailleerde databank informeert u precies welke soorten virussen uw computer besmet is en hoe ze kunnen daar hebben gekregen . Dit zal u op de hoogte van wat websites of acties die u heeft genomen om de spyware te krijgen in de eerste plaats . Na een uitgebreide scan , wordt alle spyware gemakkelijk verwijderd van de harde schijf .
SpywareBlaster

SpywareBlaster
is een programma dat de besmetting voorkomt in de eerste plaats . Terwijl webpagina's laden , SpywareBlaster scant hen en de computer voor eventuele schade of wijzigingen die zich hebben voorgedaan . Een bericht verschijnt op het scherm en u kunt om het virus uit het laden stoppen of volledig afsluiten van de webpagina .
AVG

AVG
is een volledige antivirusprogramma , maar twee elementen helpen specifiek met spyware . De eerste is de email scanner . Wanneer e-mail wordt geladen , scant het programma automatisch op de achtergrond voor eventuele bijlagen of virussen die een deel ervan kan zijn . Bij het uitvoeren van online zoekopdrachten , de AVG link checker gaat door elke website resultaat en zorgt ervoor dat de inhoud veilig is voor het klikken .
ClamWin

ClamWin
is een betrouwbare gratis spyware en bescherming virus dat op de achtergrond loopt . Dit is het beste virus beschermer voor gebruikers die automatische bescherming willen . Na het instellen van geplande scan tijden , het programma draait op een eigen en verwijdert eventuele bedreigingen . Het programma scant alle bestanden op de computer om de veiligheid te garanderen en houdt een volledige log na elke scan .
Overwegingen

Kies tussen ClamWin en AVG plaats van beide . Wanneer er te veel virusscanners zijn geïnstalleerd op een computer , kan het de computer hoogveen en eigenlijk maakt het kwetsbaarder voor virussen omdat de scans elkaar zou kunnen annuleren . Bij het uitvoeren van " Spybot : Search & Destroy , " gebruik Windows 'Veilige modus' voor de beste resultaten, omdat sommige spyware onopgemerkt of niet in de standaard Windows -modus verwijderd zou kunnen zijn

.

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe te verwijderen Malware EXE…
·Waarom kan ik niet verwijderen…
·De beste Internet Security for…
·Hoe maak je Windows PC Defende…
·Feiten over Computer Hacking 
·How to Get Rid van computervir…
·Hoe kan ik bijwerken Symantec …
·Hoe te verwijderen NOD32 
·Het automatisch laden Avast An…
  Related Articles
Hoe vindt u Gratis alternatieven voor Mi…
Hoe maak je een Microsoft Office Profess…
Gratis Address Label Software 
Hoe u Microsoft Works Download for Free 
Hoe kan ik een factuur voor Free Create 
Gratis Address Label Templates 
Hoe te installeren of bijwerken gratis A…
Hoe kan ik gratis Borders maken 
Hoe maak je een gratis Verjaardag Banner…
  Software Articles
·How to Set Up een Home Media Center 
·Microsoft Works on Windows Vista opnieuw…
·Hoe maak je een Publiciteit Flyer Zorg 
·Hoe maak je een EXE -bestand te spelen i…
·Hoe maak je een Karaoke -cd branden met …
·Hoe je variabelen opslaan in een array i…
·Hoe je Avast uitschakelen voor Postvak 
·Hoe te Printable Multiple Choices Creër…
·Hoe te klikbare PDF -bestanden maken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com