Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Gratis Anti - Spyware programma
Het maakt niet uit hoe veilig je denkt dat je online bent , op een bepaald punt , is spyware gebonden aan uw computer te infecteren . In plaats van te laten krijgen in en doe potentiële schade aan uw harde schijf , kunt u antispyware programma's implementeren om te scannen en verwijder alle van de bedreigingen . Vier gratis antispyware programma's zijn online beschikbaar: " Malwarebytes , " " Spybot : " . Spyware Blaster " Search & Destroy , " " AVG " en Elk van deze programma's werkt anders met een gemeenschappelijk doel : Elimineer spyware en virussen . Malwarebytes

Malwarebytes
is een spyware detectie programma dat de ergste vorm van spyware op een computer , malware elimineert . Malware wordt geïnstalleerd via verschillende websites en zorgt ervoor dat meerdere virussen te verspreiden door middel van een computer en eventueel via een netwerk . Voer de " Full Scan " voor de beste resultaten, omdat het gaat door elk bestand op de computer
Spybot : . Search & Destroy

Verwijder advertentie bijhouden spyware met " Spybot : Search and Destroy " . Adware veroorzaakt meerdere pop - ups en kan sterk vertragen een internetverbinding naar beneden . Het programma scant via een grote database van bekende spyware en detecteert ze op een computer . De lijst met geïnfecteerde bestanden op het scherm verschijnt , samen met een kleine uitleg van de gevaren die zij vertegenwoordigen .
AVG

AVG
maakt gebruik van meerdere functies om spyware te blokkeren infecteren van een computer . De eerste is een link scanner gebruikt op zoekresultaten. Wanneer de resultaten komen , zal een kleine AVG- icoontje verschijnen met elke link . Als er een vinkje , de website is veilig. Als er een " X ", de website bevat spyware en virussen die schadelijk zijn voor uw computer enigszins afwijken. De andere functie is een gedetailleerde e-mail scanner die alle e-mailbijlagen scant op schadelijke inhoud .
SpywareBlaster

SpywareBlaster
draait in de taakbalk van Windows en werkt terwijl u bent aangemeld op de internet . Zoals AVG , scant websites voor schadelijke materiaal dat probeert om uw computer te infecteren . Het voordeel van SpywareBlaster is dat het stopt schadelijke virussen voordat ze op een computer worden geïnstalleerd . Een pop - upbericht op het scherm als spyware is gedetecteerd .
Functie

Stel AVG om automatische scans per dag draaien . Deze scans zullen elimineren bedreigingen , en geen invoer van de gebruiker nodig is . Gebruik Malwarebytes en Spybot : Search & Destroy , terwijl in de veilige modus , zodat de scans uit te voeren efficiënt . Sommige malware en spyware kunnen de scans uit te schakelen als de scan worden uitgevoerd terwijl u in de normale Windows-modus . Verbreek de verbinding met het internet tijdens het uitvoeren van deze scans om de beste bescherming te garanderen .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe te verwijderen Win32 : Tro…
·Hoe de McAfee Quarantine Manag…
·Hoe Eindpunt klanten Active Vo…
·Over Windows Defender 
·Hoe je Ouderlijk toezicht inst…
·Hoe to Run Trend Micro in de v…
·Hoe het virus uw computer scan…
·Hoe kan ik Norton Internet Sec…
·The Umbrella Antivirus 
  Related Articles
Hoe vindt u Gratis alternatieven voor Mi…
Hoe maak je een Microsoft Office Profess…
Gratis Address Label Software 
Hoe u Microsoft Works Download for Free 
Hoe kan ik een factuur voor Free Create 
Gratis Address Label Templates 
Hoe te installeren of bijwerken gratis A…
Hoe kan ik gratis Borders maken 
Hoe maak je een gratis Verjaardag Banner…
  Software Articles
·Hoe je taal wijzigen in Norton Internet …
·Hoe te Dwayne Wade 's Shoes Unlock in NB…
·Het gebruik van Macro's in MS Word 
·Hoe te Library Erase voor Windows Media …
·Hoe te gebruiken GIMP naar Rainbows 
·Hoe te versturen Bijlagen Met Skype 
·Hoe te Curves in Flash maken 
·Hoe te sndvol32.exe herstellen With No C…
·Hoe maak je een website met PowerPoint 2…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com