Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Over Windows Defender
De meeste computers worden geleverd met anti - virus software en een firewall te beschermen tegen virussen en kwaadaardige software . Soms zelfs deze bescherming is niet genoeg om een ​​computer te beschermen tegen online bedreigingen , vooral als u per ongeluk een besmet bestand van een website of een e-mailbijlage te downloaden . Microsoft Windows Defender is een gratis programma dat een extra verdedigingslinie tegen spyware en kwaadaardige software biedt . Functies

Windows Defender is een aanvulling firewall van de computer en de anti - virus software in plaats van vervangt. Windows Defender scant de harde schijf van de computer om te zoeken naar en verwijderen van een scala aan bedreigingen , zoals spyware , virussen en kwaadaardige software - ook wel bekend als malware . Door het verwijderen van deze bedreigingen , Windows Defender versnelt prestaties van de computer en voorkomt ook vervelende pop - up advertenties die uw Web surfervaring kunnen ruïneren .
Functie

Windows Defender werkt in een soortgelijke manier als anti - virus software door op de achtergrond op de computer om spyware , malware en computervirussen controleren en onderscheppen in real-time . U kunt ook aangeven dat Windows Defender om een ​​volledige scan van de schijf van de computer op gezette tijden uit te voeren . Dubbelklikken op het Defender -programma Windows-pictogram op bureaublad van de computer lanceert een volledige "on demand " scan van de computer .
Updates

Microsoft
voortdurend updates Windows Defender om bescherming te bieden tegen de nieuwste online bedreigingen . Microsoft heeft een team van onderzoekers om nieuwe spyware en malware-bedreigingen te vinden op het internet en bedenken manieren om ze te neutraliseren . Windows Defender-gebruikers ook helpen in de strijd tegen online bedreigingen door vrijwillig deel te nemen aan het programma spyware netwerk . Microsoft gebruikt de informatie van dit wereldwijde netwerk om problemen te identificeren en tegen te gaan .
Installatie

Windows Defender is vooraf geïnstalleerd op computers met Windows 7 en Windows Vista , maar gebruikers met oudere Windows-besturingssystemen moet u het programma downloaden van het Microsoft Download Center . U kunt Windows Defender door te navigeren naar de download pagina te klikken op de " Download "-link en te klikken op " Run " het programma . Dit zowel downloadt en installeert automatisch Windows Defender op de computer .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·De beste Internet Security for…
·Hoe te ActiveShield verwijdere…
·Hoe een Computer Virus voor Re…
·Definieer Antivirus 
·Waarom moet je opnieuw downloa…
·How to Get Rid van Malware Tro…
·Hoe maak je een Rootkit Preven…
·Hoe te Herinneringen licentie …
·Hoe Backdoor Win32 Rbot 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een toetsenbord taal in Wind…
Hoe de schermresolutie in Microsoft Wind…
Over Adresstickers 
Over Spell Checkers 
Hoe te Fonts in Windows XP installeren 
Hoe maak je visitekaartjes op Windows Vi…
Hoe maak je visitekaartjes met behulp va…
  Software Articles
·Windows MS - DOS Gereedschap 
·Hoe te Rootkits zoeken 
·Hoe maak je een Bar menu ontwerp 
·PowerPoint 2007 Tutorials 
·Hoe te CPM embedden 
·Hoe je JPG -bestanden uitpakken Vanuit e…
·Pocket PC Bijbel Programma 
·Hoe om muziek te verwijderen van een PPT…
·Educatieve Computer Games voor Aardrijks…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com