Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
Microsoft PowerPoint Slideshow Vragen
PowerPoint slide shows zijn eenvoudig te maken en bieden een flexibele manier om uw materiaal te organiseren . Het proces begint met het selecteren van een template design, van daar , u uw foto's en tekst toe te voegen , waardoor uw dia's , en zet de dia's in bestelling. U kunt ook speciale effecten , zoals overgangen toe te voegen , om de diashow pit te geven . Er zijn een paar speciale functies die gebruikers hebben soms vragen over , die gemakkelijk oplosbaar als je eenmaal weet waar te kijken . Ontwerp

Na het openen van een nieuwe presentatie , kies een template ontwerp dat het materiaal dat u gaat gebruiken reflecteert . Voor een bedrijf diapresentatie , een sobere , schone formaat dat niet afleidt van de inhoud van uw presentatie is het beste . Voor een familie vakantie , kunt u iets meer levendig te selecteren . Zodra u de sjabloon ontwerp heeft gekozen , zal het constant blijven als u nieuwe dia's toe te voegen . Als u het ontwerp wilt selectie te wijzigen nadat je begonnen , kunt u dit doen , en de nieuwe selectie zal worden toegepast op alle dia's .
Bouwen aan de Diashow

Selecteer een nieuwe dia in te voegen in uw diavoorstelling in het menu dia -indeling . Gebruik de lay-out die het beste past bij uw materiaal . U kunt het alleen kiezen voor een foto dia of een lay-out met een titel en bullet points voor tekst , of een combinatie . Plaats uw materiaal in het glaasje door het gebruik van de "Insert " menu commando of door foto's te slepen in de dia . U kunt ook Excel- spreadsheets of grafieken importeren uit andere bestanden .
Bewerken

Als u wilt een doos te verplaatsen of aan te passen , zich ervan bewust dat PowerPoint heeft twee niveaus van de selectie . Wanneer u voor het eerst op een doos , zie je een cursor voor het invoegen van tekst . Als u nogmaals op de rand van het vak klikt , krijgt u pijlen zien en worden toegestaan ​​om de vorm van de box te wijzigen , te verplaatsen of het volledig schrappen . Zodra de doos wordt gekozen op deze manier , kunt u ook snel wijzigingen aan te brengen in de volledige inhoud van de doos ( zoals lettergrootte of uitlijning ) met de opmaak palet . Als u wilt dat de grootte van een afbeelding wilt wijzigen, klik en sleep de hoek , en het zal de juiste afmetingen te behouden .
Finishing

Als u nodig hebt om te fine - tunen van de afbeeldingen in uw diavoorstelling , klikt u op hen en de foto -opdrachten gebruiken in de opmaak palet om de helderheid of het contrast , of bijsnijden aan te passen . Zodra uw diavoorstelling is voltooid , overgangen toevoegen aan elke dia , zoals doekjes of oplost met behulp van het menu overgang . U kunt ook notities invoegen voor uw referentie voor elke dia die niet tijdens de diavoorstelling wordt getoond , maar dat u kunt afdrukken door " notes " uit het menu afdruk selecteren.

Previous: Next:
  PowerPoint
·Hoe maak je een PowerPoint-pre…
·Hoe kan ik een Excel-bestand k…
·Hoe je een cirkel trekken rond…
·Hoe de Master Slide View in Po…
·Hoe te Placeholders In Powerpo…
·Hoe maak Tekst Vliegen in bij …
·Hoe te tekenstijlen toe aan Po…
·Hoe te Bullets in Powerpoint 
·PowerPoint 2007 naar Word 
  Related Articles
Hoe vindt u Gratis alternatieven voor Mi…
Hoe voor te bereiden op Get Microsoft MO…
Hoe maak je visitekaartjes met Microsoft…
Hoe maak je een watermerk behulp van Mic…
Hoe maak je een Microsoft Office Profess…
Hoe maak je een Microsoft Office OneNote…
Hoe te openen Microsoft Office 2007 best…
Hoe te Etiketten Met Microsoft Works 8.5…
Hoe te Clip Art draaien in Microsoft Off…
  Software Articles
·Hoe maak je een map maken in een pakket …
·Hoe te Slides Print Van een PowerPoint- …
·Hoe je Adobe Acrobat Reader 9.2 -softwar…
·Verwijderen van Adobe Reader 8.1.2 
·Hoe gegevens tussen Word documenten Kopi…
·Hoe je Typ het Hoort bij Symbol 
·Hoe kan ik Excel Spreadsheets In Microso…
·Wat is Afdruk samenvoegen in Microsoft W…
·Hoe de Orde van rekeningen Verschijnen i…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com