Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Database Software >> Content
SQL Trigger Verwijderde
SQL triggers zijn gedeelten van SQL- code die wordt uitgevoerd op een bepaalde gebeurtenis of wanneer de database staat overeenkomt met bepaalde voorwaarden . Hoewel de syntax voor het instellen en verwijderen triggers varieert enigszins over verschillende databasesystemen , triggers zijn gemeengoed in vrijwel elke grootschalige databank project . Database- ontwikkelaars vaak gebruik van SQL- triggers voor geautomatiseerde log of analytische functionaliteit , als ze kunnen worden geconfigureerd voor het maken of bijwerken van de database na een query wordt uitgevoerd . Oorzaken

SQL triggers kunnen worden gewist handmatig , hetzij via een " DROP TRIGGER " statement of automatisch als een neveneffect van een andere SQL-query . Ontwikkelaars opzetten van een self- verwijderen trigger of een trigger die wist een andere trigger voor bepaalde omstandigheden . Deze trekker schrappingen veranderen de semantiek van de database op het gebied van analytische verwerking , vereisen zorgvuldige aandacht en toetsing door de database ontwikkelaar . U kunt ook triggers verwijderen als een neveneffect van een andere query , zoals webpagina processors , ervan uitgaande dat de query executeur machtigingen heeft triggers voor die database te veranderen .
Effecten

het verwijderen van een trigger is een normale functie van de databank , in het bijzonder bij het handmatig of automatisch gebeurt volgens een goed doordacht gegevensbestandplan . Wanneer een trigger deletie is onverwacht , maar de gevolgen van de database semantiek ernstig . Omdat triggers vaak inloggen of verzamelen databasestatistieken voor analytische gebruik, de verwijdering van deze logica leidt tot onvolledige logs of gebrekkige statistieken . Afhankelijk van hoeveel de organisatie is gebaseerd op de database , dit kan ravage
Opsporing

Helaas aanrichten op handelspraktijken of gewoon veroorzaken een ongemak voor de gebruikers van het systeem . , omdat SQL statements delete bent niet ingelogd standaard , is het zeer moeilijk om een verwijderde SQL trekker detecteren . Als de database is klein genoeg is , kunnen systeembeheerders meestal denk dat als een trigger is verwijderd . Zij doen dit door te kijken naar vermiste bijwerkingen van de trigger , bijvoorbeeld ontbrekende log entries . De SQL " SHOW TRIGGERS " commando stelt ontwikkelaars in staat om alle actieve triggers en de bijbehorende voorwaarden te bekijken in de database. Voor meer complexe database- systemen , houdt een strikte logboek van alle trekker operaties , vanwege hun vermogen om database- semantiek veranderen op onverwachte manieren .
Preventie

Database ontwikkeling
best - praktijken helpen bij de bescherming van de semantiek van de gegevens uit onwetend veranderd door fouten of fouten in de database code . Om onverwachte semantische veranderingen , zoals SQL trekker verwijdering te voorkomen , mag trekker verklaringen niet bijwerken , invoegen of een andere trekker verwijderen . Behandel alle triggers handmatig door database- ontwikkelaars , het bijhouden zorgvuldige administratie van de bijbehorende veranderingen . Alle database- ontwikkelaars moeten zich bewust zijn van de trigger- operaties in de database , om verwarring te elimineren als een trigger wordt verwijderd .

Previous: Next:
  Database Software
·ETL tools : Zoeken Technieken 
·Hoe te Oracle 10G database ser…
·Hoe een chemische inventaris m…
·Hoe maak je een Sum Query op U…
·Hoe kan ik dubbele e-mailadres…
·Hoe maak je een identiteit Waa…
·Hoe maak je een Sybase SQL Zin…
·Hoe kan ik een Access Database…
·SQL & Decimal Afronding Proble…
  Related Articles
Hoe om verwijderde Wordpad Documenten he…
Hoe om verwijderde bestanden in Corel Wo…
Hoe om verwijderde Word-documenten zoeke…
Hoe om verwijderde Word-documenten ophal…
Hoe maak je een SQL- commando van een Wo…
Hoe om verwijderde Word- bestanden te he…
Hoe om verwijderde documenten herstellen…
Hoe om verwijderde bestanden te herstell…
Hoe om verwijderde Word-documenten op De…
  Software Articles
·De effecten van Computer Games Addiction…
·Hoe AVI films te branden op DVD met Nero…
·Hoe kan ik geld 32 Bit Nortons Werk aan …
·Hoe maak je een grafiek Volg Scroll in E…
·Hoe je Skype sluiten op een Mac 
·Snelle manier om Blank Rijen Van Excel 
·Een back-up van een ondernemingsraad lij…
·Hoe kan ik een keuzelijst in VB Maak Van…
·Hoe je iets te laten verschijnen gedeelt…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com