Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Sound Driver Problemen
Als een computer heeft geen geluid , loopt vast wanneer een geluid wordt afgespeeld of nalaat om een ​​geluid af te spelen , zelfs wanneer een geluid lijkt te draaien , kan het probleem zijn met de sound driver . Sound driver problemen zijn er in vele vormen , maar ze zijn meestal eenvoudig te repareren met de juiste software handig . Identificatie

Een sound driver geeft de computer instructies over hoe je audio-hardware draaien . Sound drivers komen meestal op een diskette die bij de audio-hardware aankoop , maar kan ook worden opgenomen als onderdeel van een nieuwe computer . In geval van ontbrekende of beschadigde drivers , hardware fabrikanten sound drivers beschikbaar om te downloaden online .
Effecten

Symptomen van sound driver problemen
zijn: een slechte geluidskwaliteit , geen geluid , geluidsbestanden die niet aan belasting of audio hardware die een computer niet kan detecteren . Ernstige sound driver problemen kunnen leiden tot een computer te crashen of bevriezen . Als audio is krassend , laadt traag of heeft de hik of fouten tijdens het afspelen , het geluid bestuurder kan een probleem zijn . Soorten audio artefacten die kunnen duiden op een sound driver probleem zijn misplaatst knalt, piept of tweets die niet voorkomen in het geluidsbestand .
Soorten

Soorten problemen die kunnen optreden met geluid drivers bevatten een ontbrekende driver , de verkeerde sound driver voor de hardware , een beschadigd stuurprogramma voor geluid , een sound driver die onverenigbaar is met het besturingssysteem of beschadigde installatie . Vertellen het verschil tussen de verschillende soorten problemen kan moeilijk zijn , maar de oplossing voor de meeste sound driver problemen is om de bestaande driver vervangen.
Overwegingen

Vaak is een geluid card is als deel van een op computers . Wanneer een geluid driver is onderdeel van het moederbord , kan het stuurprogramma voor geluid worden opgenomen als onderdeel van het moederbord software . Wanneer specifieke sound drivers niet kan worden gevonden voor het geluid hardware die bij de computer , kan het geluid drivers
Preventie /Solution
beschikbaar zijn op zowel de website van de fabrikant van de computer of op de website van de fabrikant van het moederbord .

Voorkom problemen met de geluidskaart drivers door ervoor te zorgen dat de juiste stuurprogramma's op uw computer zijn geïnstalleerd . Updaten geluidskaart drivers bij de fabrikant een nieuwe versie door nieuwe drivers te downloaden van de website van de fabrikant voorgeschreven 's .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe maak je een FLAC -bestand …
·Hoe te branden . WAV -bestande…
·Text to Speech Software Online…
·Hoe kan ik een DVR Burn Van iT…
·Hoe maak je een Virtual DJ Geb…
·Hoe om muziek Into de map Mijn…
·How to Play Back MIDI Files 
·Hoe maak je een Voice Met Ster…
·Hoe maak je een WMA -bestand w…
  Related Articles
Hoe te afdrukproblemen Fix in boek Fold 
Problemen uploaden Word-documenten naar …
Hoe om problemen in Word 2007 Fix 
Installatie Problemen met WordPerfect 12…
Problemen bij de installatie van Office …
Problemen met geluid invoegen in Word 20…
Word Document Problemen 
Software voor het typen Math Problems 
Problemen met Acrobat 9 Pro Met Word 200…
  Software Articles
·Hoe een File Type van MP4 naar Video 
·Hoe maak je Enveloppen Vanuit een CSV-be…
·Hoe kan ik een Word- document Herstellen…
·Hoe een project te herstellen van Camtas…
·Hoe maak je een richtsnoer in MS Publish…
·Hoe te openen een MDF Met UltraISO 
·Hoe je Remote Desktop Connection Block 
·Hoe te Externen in Eclipse SVN 
·Hoe te Gams installeren met Matlab 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com