Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe kan ik een Word- document Herstellen per ongeluk gesloten zonder de wijzigingen
Als je stroom uitvalt , of als u per ongeluk vergeet uw werk op te slaan voordat u Microsoft Word afsluit, zijn de kansen u een gevoel van paniek , vooral als het document is belangrijk . Je denkt misschien dat het bestand is verdwenen , en je moet beginnen , hoop dat je kunt komen met iets dat net zo goed als uw eerste ontwerp . Echter , kunt u nog steeds in staat zijn om het werk te vinden dat je door te zoeken op specifieke gebieden van uw computer verloren . Instructies

Open Microsoft Word- 1 om te bepalen of het programma automatisch hersteld uw document . Als uw software is ingesteld op auto - sla uw document om de paar minuten , als het programma opnieuw wordt gestart , elk document dat niet voor sluitingstijd werd opgeslagen , kunnen worden weergegeven in het venster automatisch terug op de linkerkant van het scherm . Klik op het document , en de laatst opgeslagen bestand wordt geopend . Echter , is alles wat je hebt getypt na de laatste auto-save gegaan , maar in ieder geval heb je niet het hele document verloren . Kopen van 2

zoeken de auto- bestanden herstellen handmatig in als de ruit automatisch te herstellen deed niet weergegeven wanneer u MS Word geopend . Klik op het menu Start aan de onderkant van uw computerscherm , en klik op 'Zoeken'. Sommige besturingssystemen hebben de zoekoptie als een onderdeel van het menu Start . Zoek naar " * . Asd" om te zoeken naar eventuele herstelde bestanden . Als u het bestand , opent Word , en klik op "Open " in het menu . Vinden Zoeken in alle bestanden , en zoek het bestand dat eindigde in . Asd . Klik op " Open" om het bestand te bekijken . Als u Word 2002 of 2003 , moet u uw computer opnieuw opstarten na het klikken op "Open ". Heropen Word nadat u de computer opnieuw opstart om de herstelde bestand te bekijken .
3

Controleer uw back-upbestanden . Als je de " Altijd een reservekopie maken " optie geselecteerd in Word , kunt u in staat om een reservekopie van uw document vinden . Zoek de locatie waar u het laatst het document opgeslagen . Controleer voor de uitbreiding . WBK . Als er geen , zoek je hele computer naar bestanden met die extensie . Open het bestand door te klikken op " Open " in Word , en zoeken alle bestanden voor de . WBK extensie . Nadat u het bestand hebt gevonden , klikt u op ' Openen '.

Kijk in de tijdelijke bestanden op uw computer 4 . Vul een zoeken naar bestanden die eindigen op de extensie . Tmp door te typen " * . Tmp " in het zoekvak . Beperk het zoeken naar specifieke data van toen je werken aan het document . Als het bestand niet komt opdagen , proberen te zoeken naar de " ~ * . * " Conventie . Een aantal tijdelijke bestanden in dit formaat in plaats daarvan . Als uw document is nu in uw tijdelijke bestanden , moet u het beschadigde document te herstellen . Zoek het op in Word . Klik op ' Openen en herstellen ' als je het vindt .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Vier typen van Word Processing…
·Hoe u de lettergrootte in Wind…
·Wat zijn MS Office vaardighede…
·Hoe Word- document instellinge…
·Hoe maak je een verslag over W…
·Hoe kan ik een barcode in een …
·Hoe maak je een header Verschi…
·Hoe maak je een Flyer voor Fre…
·Hoe maak je een certificaat te…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe krijg ik toegang tot mijn Contact Ad…
·Hoe maak je een PDF converteren naar een…
·Hoe te Sounds In Pivot Stick Without a M…
·Hoe maak je een Certificaatsjabloon Wijz…
·Hoe een goede mix CD branden voor Jezelf…
·Hoe kan ik een document invoegen in Word…
·Hoe te Pivot Table Gegevens exporteren n…
·Hoe maak je een sjabloon invoegen in Exc…
·Hoe maak je een ander beeld invoegen op …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com