Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
GarageBand Features
GarageBand -software van Apple is onderdeel van het Apple iLife suite , en wordt geleverd met Mac OS X. GarageBand biedt gebruikers de mogelijkheid om muziek te maken in een multi-track audio-omgeving , evenals creëren en te luisteren naar podcasts . GarageBand is ontworpen met gebruiksgemak in het achterhoofd , en adverteert het product met de slogan " Muzikanten gezocht : . Geen ervaring nodig " GarageBand bevat een aantal vergelijkbare functionaliteit als de professionele Logic Pro muziek suite , maar de mogelijkheden zijn beperkt in vergelijking met hun tegenhangers Logic Pro . Audio-opname

Apple GarageBand kunt u uw eigen nummers en instrumenten op te nemen . Het beschikt over een multi-track muziek-sequencer waardoor u meerdere audiokanalen op te nemen in een lied . GarageBand bevat een aantal vooraf ingestelde technologieën die diverse versterkers en opname methoden emuleren . Sinds GarageBand '08 , heeft het kenmerkte een gitaarversterking emulator die , bij het opnemen van elektrische gitaar , simuleert diverse elektrische gitaar versterkers .
Virtuele instrumenten

Evenals aanbod opnemen mogelijkheden voor echte instrumenten , GarageBand heeft ook een groot aantal ingebouwde software -instrumenten . Deze software- instrumenten kunnen worden bediend met het toetsenbord , of met behulp van een MIDI- toetsenbord dat is aangesloten op uw computer . De software- instrumenten omvatten synthesizers , piano's , gitaren en koorwerk geluiden die reageren op de piano toetsen die u speelt . Net als het echte instrument opname , kunt u vervolgens uitvoeren effecten op deze software- instrumenten te maken ze meer klinken als hun echte tegenhangers .
Muziekles

GarageBand
' 09 ( de vijfde versie van de software ) geïntroduceerd muzieklessen . Het programma combineert video tutorials , afgebeeld schema's en de mogelijkheid om mee te spelen op backing tracks. Er zijn ook muzieklessen van gevestigde artiesten als Sting , Fall Out Boy en anderen . Deze lessen kun je gitaar of piano meespelen met de band , met akkoorden , solo's en riffs al verklaard door de kunstenaars zelf met behulp van eenvoudig te begrijpen diagrammen .
Audio Units < br >

GarageBand
wordt geleverd met een selectie van eenvoudig te gebruiken audio speciale effecten zoals echo en galm , maar het heeft ook mogelijkheden voor audio- units . De audio-installatie plug - in architectuur is ontworpen door Apple om zijn audiotoepassingen . GarageBand heeft verschillende ingebouwde zoals AUDelay ( een meer complexe delay effect dan echo ) , AUGraphicEQ ( een frequentieregelaar ) , en AUHiPass ( een effect om alleen de hoogste audio -frequenties ) . Samen met Apple ontworpen audio- units , kunt u ook downloaden en gebruiken van derden audio- eenheden zoals de ADT , 1 - Time of AdrenaLinn - Sync ( zie bronnen ) .
< Br >

Previous: Next:
  audio Software
·De verschillen tussen Real Pla…
·Hoe muziek Notation Software L…
·Hoe gebruik mijn laptop te doe…
·Hoe maak je een iTunes bibliot…
·Hoe kan ik iTunes Library Hers…
·Hoe de Volume hoger op Burned …
·De juiste Wijzig de Pitch Voca…
·Hoe te gebruiken MPD24 met ACI…
·Hoe kan ik iTunes Get 
  Related Articles
Mogelijkheden van Word Processing 
Microsoft Office Woorden Kenmerken & Voo…
Kenmerken van de functie Wijzigingen bij…
WordPerfect Features 
Het automatisch laden Automatische funct…
Kenmerken van WordPad 
Times New Roman Features 
Functies in Office 2003 Word bewerken 
Wat zijn de functies van Microsoft Works…
  Software Articles
·AEC CAD Standards 
·Hoe de Sunshine houden van het veroorzak…
·Hoe maak je een foto maken in een ovale …
·ODT Vs . SXW 
·PC Castle Games 
·Hoe je MS Office 2007 te activeren 
·Hoe schakel ik mijn antivirus? 
·Wat is Stack Randomization ? 
·Hoe maak je een Microsoft Office OneNote…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com