Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
WordPerfect Features
WordPerfect is een alternatief voor Microsoft Word . WordPerfect heeft veel van dezelfde eigenschappen die Word heeft en relatief aanpasbaar . Weten hoe je toegang tot functies kunnen gebruikers effectief gebruik maken van hun tijd tijdens het werk . Vergroting Level

In staat zijn om je werk te vergroten kan voordelig zijn , vooral als het werken op de computer is moeilijk op je ogen . Om toegang te krijgen tot het vergrootglas tool, klik op "View " en "Zoom . " Eenmaal in het dialoogvenster dat verschijnt , kiest u het niveau van de vergroting gewenst .

" Margebreedte "
kunt u vergrote tekst die het raam ruimte vult zien , met uitzondering van een kleine hoeveelheid witte ruimte aan de linkerkant en rechtermarge . "Pagina width " maakt de pagina groot genoeg om het grootste deel van het venster beschikbare ruimte vullen . In plaats van alleen de tekst vergroten , maar het vergroot ook het uiterlijk van de marges . " Volledige pagina " geeft u de mogelijkheid om de pagina van de tekst in zijn geheel te zien , maar de tekst krimpt om dit mogelijk te maken. De " Other " -functie kunt u een aangepast zoompercentage opgeven door het nummer .
Custom werkbalken

Een aangepaste werkbalk toont de toetsaanslagen en de opdrachten die u het meest gebruikt . Selecteer " Tools" en "Instellingen " om het dialoogvenster , selecteer " Aanpassen. " Klik op het tabblad " Werkbalken " en selecteer "Create . " Noem de nieuwe werkbalk en klik op "OK . " Een extra dialoog box wordt gepresenteerd , met de opties om functies , toetsaanslagen , programma's en macro's toe te voegen . Ga door de lijst op elk tabblad , klikt u op de items om weer te geven op de werkbalk op maat en kies " knop Toevoegen . " Als u klaar bent , klikt u op " OK . " Zodra de WordPerfect -programma wordt gesloten en heropend , zal de aangepaste werkbalk van kracht .
QuickWords

De mogelijkheid om slechts een paar letters te typen en plaats een string van de tekst in een document kan veel tijd besparen . Met QuickWords , kan een afkorting in een document worden getypt en het programma zal automatisch een specifieke regel tekst in de ruimte . Bijvoorbeeld , het typen " qw " zou resulteren in de tekst " QuickWords . " Het is belangrijk op te merken dat de verkorte tekst is niet hoofdlettergevoelig ; gebruik van hoofdletters of kleine letters zal resulteren in dezelfde tekst wordt ingevoegd

QuickWords
moet eerst worden geprogrammeerd . . Typ het woord of de zin die in de tekst in te voegen , selecteer het dan . Klik op " Tools" en " QuickWords " in de menubalk en typ de afkorting die de geselecteerde tekst past in het vakje "Verkorte Vorm " . Selecteer " Nummer toevoegen " en klik op "OK " om het proces te voltooien .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Office is traag Opening & down…
·Hoe te Spaces verwijderen tuss…
·Hoe kunt u openen een DOCX -be…
·Hoe te Notecards in Word afdru…
·Hoe te Resume Formaten Test 
·Hoe maak je Voetnoot een Perso…
·Hoe maak je een kookboek in Wo…
·Hoe maak je een tabel Border i…
·Op een Word- document , How Do…
  Related Articles
Hoe te WordPerfect -updates vinden 
Hoe te WordPerfect gebruiken 
Hoe maak je een Banner behulp Maak Wordp…
Hoe maak je een tabel van Autoriteiten m…
Hoe maak je een CV op Create WordPerfect…
Wat is Corel WordPerfect ? 
Hoe te Exponenten Typ op Wordperfect 10 
Wat is Wordperfect ? 
Wat is WordPerfect Office 12 ? 
  Software Articles
·Hoe te AppleWorks documenten converteren…
·Hoe te starten Cygwin 
·Hoe maak je een JPEG Sequence convertere…
·Windows Media Player File Compatibility …
·Hoe vindt u Computer Sound Drivers 
·Definitie van Macromedia Flash 
·Hoe kan ik Excel functietoetsen gebruike…
·Hoe de Path Animation Set voor een Hyper…
·Hoe toegang Sales Tracking Databases 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com