Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Mogelijkheden van Word Processing
Tekstverwerking biedt computergebruikers met een grafische interface en handige tools voor het maken van documenten . Deze documenten worden elektronisch opgeslagen op de computer , gemaild of zelfs afgedrukt als een hard copy . Tekstverwerker heeft vergelijkbare functies , die helpen bij het ​​creatieproces van documenten en de snelheid omhoog opmaak . Kopiëren , knippen en plakken

Tekstverwerking
maakt het gemakkelijk om tekst locatie wisselen . Gebruikers kunnen zelfs kopiëren en plakken hele alinea's van het ene document naar het andere . De " copy "-functie kopieert zinnen uit een document locatie . De "plakken " functie plaatst de tekst op de gewenste plaats document . Tekst kopiëren is het niet van de oorspronkelijke locatie te verwijderen . De " cut "-functie verwijdert de oorspronkelijke tekst en verplaatst het naar een nieuwe locatie . Gemeenschappelijke pictogrammen gebruikt voor deze tekstverwerking functies zijn scharen voor de " cut "-functie , klembord voor " plakken ", en een dubbele document dat de " copy "-functie betekent .
Ongedaan maken en Opnieuw

Gebruikers
die typen , formaat of toepassen van een tekst lay-out van een document en veranderen hun geest kan gemakkelijk verwijderen van de wijzigingen met behulp van de " undo " functie . Dit herstelt volledig het document terug naar de oorspronkelijke lay-out voordat het formaat verandert . Dit maakt het gemakkelijk om een ​​fout te corrigeren . De " redo "-functie re - past de wijzigingen in het document . Dit is nuttig wanneer een gebruiker wijzigingen aanbrengt , en wil zien welke lay-out ziet er beter uit .
Spell Check

tekstverwerking software
biedt doorgaans een spellingcontrole applicatie . De spellingcontrole applicatie biedt een snelle identificatie voor verkeerd gespelde woorden . Dit elimineert typefouten waarin het woord is herkend in het interne woordenboek van de software . De software is in staat om homoniemen te controleren , zodat gebruikers nog steeds belast met het proeflezen inhoud . Gebruikers kunnen eigennamen en andere onbekende termen op het interne woordenboek toe te voegen , zodat de tekstverwerker niet een lijst van hen als verkeerd gespelde termen .
Thesaurus

De interne thesaurus werkt vergelijkbaar met de spellingcontrole woordenboek behalve het vindt synoniemen voor gewone woorden . De thesaurus is handig voor mensen die niet helemaal kan komen met het perfecte woord voor een zin . Vink de thesaurus om een goede synoniem om de zin match te vinden .
Grammaticacontrole

De grammaticacontrole zoekt voor onjuiste grammatica , misplaatste interpunctie en homoniemen . Zoals het woordenboek , moet de gebruiker nog steeds het document te controleren voor grammatica fouten gemist door de grammaticacontrole . De grammatica controle verifieert werkwoord - naamwoord overeenkomst , controleert de verkeerde homoniem ( die vaak wordt gemist door de spellingcontrole ) , en het verifieert dat elk van uw zinnen hebben interpunctie aan het eind . Ook controleert puntkomma's en komma's .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe te Frames maken in een HTM…
·Hoe u bijgehouden wijzigingen …
·Hoe te openen kantoor in Mac O…
·Hoe te Numbers invoegen voor v…
·Hoe maak je een 48 - pagina's …
·Hoe te detecteren dat een Offi…
·Hoe te Iconen in Office 2007 P…
·Hoe vindt My Office 2007 Key 
·Het upgraden van Corel WordPer…
  Related Articles
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
Hoe maak je een stijl bewerken in Word 2…
Hoe te Shading Voeg toe aan een tabel in…
Hoe je de kolombreedte aanpassen in Word…
Hoe kan ik nieuwe Styles creëren in Wor…
  Software Articles
·Hoe de Polaroid Look in Photoshop 
·Hoe te Afgescheiden Excel -werkblad impo…
·Hoe te Madden 08 spelen op een computer 
·Hoe een matrix maken in Matlab 
·Hoe te activeren voor SAP TRM 
·Hoe te kopiëren van de ene Excel-werkbl…
·Hoe te Foxy Tunes Delete 
·Hoe te TIF -bestanden in Word 
·Hoe om audio uit data.bin op PSP Extract…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com