Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Kenmerken van de functie Wijzigingen bijhouden in Word 2007
Veel belangrijke documenten zijn niet de enige creatie van een auteur . In plaats daarvan , kunnen teams van collega's een schriftelijk stuk dat veel standpunten bevat ambacht. Microsoft Word bevat een uitgebreide functie genaamd Wijzigingen bijhouden dat een groep in staat stelt om te werken aan een gedeeld document en hebben alle bewerkingen en wijzigingen in dat document opgenomen voor ieder ander te zien . Bekeken

De functie Wijzigingen bijhouden voegt een aantal markeringen in een document naar aanleiding van wijzigingen in de tekst . Er zijn vier verschillende weergaven die u kunt ervoor kiezen om de gemarkeerde - up document te bekijken. " Original " toont het document zoals het lijkt moet alle wijzigingen worden afgewezen . Een gewijzigde versie van deze visie is " Original weergegeven opmaak , " die de oorspronkelijke tekst wordt weergegeven in aanvulling op de wijzigingen . "Final " verbergt de markeringen en toont het slotdocument met wijzigingen, en " Uiteindelijke weergegeven opmaak " de wijzigingen weergegeven en het uiteindelijke document .
Wijzigingen rupsen

Wanneer Wijzigingen bijhouden is ingeschakeld , worden wijzigingen in het document gemarkeerd en zichtbaar voor kijkers gemaakt . Toegevoegde tekst wordt gepresenteerd in een kleur die specifiek zijn voor de recensent . Verwijderde tekst verschijnt ook in kleur van de revisor , gescheiden in een ballon . Als de tekst in een document wordt verplaatst , het is groen gekleurd en dubbele onderstreepte . Elke tekst toegevoegd en vervolgens verwijderd door de recensent wordt niet bijgehouden op het document . Naast deze specifieke markeringen , Word voegt een verticale lijn langs de linkermarge geeft aan dat veranderingen zijn te vinden in die lijnen .
Reacties

Toen u wilt bewerken suggesties of discussiepunten te voegen voor de rest van de herziening team , Word kunt u reacties die niet worden weergegeven als een onderdeel van de uiteindelijke afgedrukte document invoegen . De reactie lijkt de zijde van het document en vertelt de lezer die de opmerkingen schreven . De reacties controles op het lint menu kunt u door middel van reacties in een lang document te springen zonder te scrollen door de pagina's .
Configuratie

De Tracking functie zorgt voor een wijziging van nauwkeurig wat bewerkingen die u wilt bijhouden . De " Show Markup " knop toont een lijst van document wijzigingen die u kunt uitschakelen , als ze niet van toepassing op het bewerken taak je onderneming . U kunt ook aanpassen van de manier waarop wijzigingen worden weergegeven door de Tracking functie . De " Change Tracking Options " -functie kunt u de kleuren , lijnen en tekens die lijken te duiden bewerkingen , indien de standaardinstellingen hoeft u niet aan te passen.
Accepteren of verwerpen Edits
< br >

De Tracking -functie is niet permanent . Als alle reviewers een kans om het document te beoordelen hebben gehad , kan de eindredacteur veranderingen een voor een beoordelen en accepteren of verwerpen . Wanneer wijzigingen worden geaccepteerd of geweigerd , zal het display terugkeren naar standaard tekst .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe te Fonts in Word 2007 embe…
·Hoe Ontwerp uw eigen Raffle Ti…
·Hoe te kop-en voetteksten verw…
·Hoe te openen een Office Word …
·Ruwe Data Recovery 
·Hoe te beveiligen met wachtwoo…
·Het automatisch laden veldcode…
·Hoe te Leave Eigenschappen Bla…
·Hoe Word- document opslaan als…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe Word converteren naar Adobe PDF With…
·Hoe in te loggen op Windows VPS 
·MediaDirect Installatie 
·Hoe je Entourage & Salesforce Synchronis…
·Hoe u de automatische Opgeslagen bestand…
·Lijst van Medical Billing Software 
·Hoe te converteren 3G2 naar MPEG op een …
·Hoe te vermenigvuldigen in Excel 
·ActiveX Controller Installatie 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com