Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> financiële Software >> Content
Lijst van Medical Billing Software
Medische facturering is een handige , maar uitdagende manier om thuis te werken . Het houdt decoderen medische documenten en de informatie in een medische facturering software succesvol invoeren . Er zijn veel scholen en klassen beschikbaar om deze technische vaardigheden te leren , maar als je eenmaal bent op je eigen moet je een medische facturering software die u vertrouwd mee bent verkrijgen . Bijblijven met de veranderende technologie op het gebied zal ook eisen dat je regelmatig op zoek naar nieuwe software . Verblijf op de top van de opkomende medische facturering software houdt je op de hoogte van uw vakgebied en aan de bovenkant van uw winstpotentieel . Delphi32

Delphi32 is een medische facturering software specifiek voor gebruik in de geestelijke gezondheidszorg . Het is een makkelijk te gebruiken programma te leren met een eenvoudige gebruikersinterface en aanpasbare gezicht vel . Het biedt batch verzekering facturering , een aanpasbare opmerkingen over de voortgang toepassing en flexibele vergoeding schema . Er zijn gratis voorzieningen, zoals telefonische ondersteuning en een proefperiode met volledige ondersteuning . Prijzen in 2009 afhankelijk van vele factoren , zoals het soort bedrijf en de werknemers, maar beginnen bij $ 900 en gaan met extra functies .
AdvancedMD

Deze software - als - a - dienst of SaaA applicatie biedt volledige medische facturering kantooroplossingen . Het is niet alleen een medische facturatie software , maar ook een volledige oplossing voor oefenen . Het omvat facturering , planning en praktijk management applicaties . Het heeft een makkelijk te gebruiken interface met een enkele web - based log inch Het is een abonnement - gebaseerde dienst , en het biedt gratis ondersteuning en wereldklasse veiligheid , en werft een 95 procent vordering slagingspercentage . Het biedt een gratis proefperiode met een support -systeem om te helpen met eventuele problemen . Deze dienst biedt ook een Emergency Medical Record toepassing . Het werkt in helft van de tijd van traditionele elektronische medische dossiers systemen . Prijs is gebaseerd op welk systeem is besteld en beginnen bij $ 899.
CareTracker

CareTracker
is een web - based , abonnementsdienst dat verschillende toepassingen in een bevat pakket . Het heeft een billing applicatie , praktijk management , en een eenvoudige desktop interface. Het houdt ook toezicht op het personeel en de provider prestaties om de efficiëntie te optimaliseren in het kantoor . Het is handig als u enkelzijdig facturering diensten , artsen kantoren en grotere bedrijven . Er is een claim ontkenning management systeem zo goed dat bijhoudt van weigeringen en helpt u om fouten en toekomstige beroep te definiëren . In deze functies een aanvraag in voor het nastreven van niet-betaalde claims en dat het pakket compleet . Prijzen worden bepaald door welk systeem wordt gebruikt, maar beginnen op ongeveer $ 800 .

Previous: Next:
  financiële Software
·Problemen in Printing Controle…
·Hoe te Quickbooks Overdracht v…
·Informatie over Financiële Pl…
·Hoe te openen Layout Designer …
·Hoe kan ik printen Roerende & …
·Hoe maak je een ontvangstbewij…
·Hoe te QuickBooks gebruiken Me…
·Hoe te Trend Verklaringen in Q…
·Soorten Money Transfer-softwar…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een multilevel Genummerde of…
Hoe maak je een Definition List Start 
Hoe kan ik een lijst in Works Alfabetise…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe maak je deel van een pagina in Word …
Hoe maak je een snelkoppeling van een sy…
Hoe om afbeeldingen te maken van tekst 
Het automatisch laden Automatisch genumm…
  Software Articles
·Hoe maak je een Web Microsoft SQL Server…
·Hoe te Vergelijkingen in InDesign 
·Access 2007 Is Slow 
·Media Player Album Informatie 
·Hoe maak je een Shoutcast spelen in iTun…
·Hoe je Real Player volledig verwijderen 
·Hoe te Little Letters Ga Caps in Microso…
·Hoe kan ik Excel Processen Kill Met VBA 
·Hoe maak je een audio- boek maken in hoo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com