Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> financiële Software >> Content
Hoe te openen Layout Designer in Quickbooks
Nadat hij in het bedrijfsleven voor een paar maanden en facturen, kwitanties , en vormen het ontvangen van uw lokale verkopers je je realiseert dat uw facturen , kwitanties en vormen net zo uitzien als die van hen . Absoluut niets maakt uw bedrijf te onderscheiden van de menigte van degenen wier formulieren die u ontvangt . De reden ? Omdat al uw leveranciers zijn waarschijnlijk met behulp van QuickBooks software om deze vormen te genereren en al QuickBooks vormen zijn standaard cookie-cutter soort met weinig tot geen afwijking . Dat hoeft niet het geval te zijn ! Met het gebruik van de Layout Designer , kunt u een unieke vorm te ontwerpen om uw bedrijf weerspiegelen . Instructies
1

Open het type formulier dat u wilt ontwerpen , de factuur , kassabon , bestelling , enz. Kijk voor de " Customize " knop op het pictogram bar van het formulier . In de 2010 versie van QuickBooks , is deze knop niet aangewezen met het woord aanpassen , in plaats daarvan is een icoon weergave van een vierkante liniaal met een potlood . Pass over het met de cursor en het woord , zal " Customize" verschijnen .

Klik 2 op de " Customize Gegevens Layout" knop . Het venster dat verschijnt na het klikken op de "Customize" knoop zal je twee keuzes op. De eerste is de knop "Create New Design " . Deze knop zal de nieuwe online design kenmerk van QuickBooks welke kleuren , lettertypen, achtergrond afbeeldingen , logo's en meer toe te voegen aan al uw QuickBooks formulieren te lanceren . De tweede knop is de "Customize Gegevens Layout" -knop waarmee u de gegevens layout op specifieke vormen toevoegen, verwijderen , hernoemen , of aan te passen .
3

Bestudeer de opties op de " Extra Customization " venster . Er zijn vijf tabbladen in dit venster . De eerste is gelabeld , "Koptekst " Het is hier dat je in staat om de headers , of titels , van de formulieren te veranderen zal zijn , is het tweede label " Columns " waar u in staat om de volgorde van de kolommen wilt wijzigen en bewerk het zal zijn titels . De derde is het tabblad " Prog Cols " voor Progressive Facturatie , voor die terug zijn bestelde artikelen . De vierde is de tab " voettekst" en zal u toelaten om de rijen op de bodem van de vorm te veranderen . Het vijfde tabblad is de " Print " die geeft je een aantal verschillende opties voor het afdrukken van de formulieren .
4

Maak veranderingen in Extra Aanpassingen voorafgaand aan het openen van de Layout Designer . Als je intentie is om een ​​specifieke vorm in de lay-out ontwerper ontwerpen en op te slaan , deze wijzigingen aanbrengen voordat u op Layout Designer aangezien deze veranderingen van invloed op de totale uitstraling van wat je kan veranderen in de Layout Designer .
5

Klik op de " Layout Designer "-knop . De lay-out ontwerper neemt de oorspronkelijke vorm kunt gebruiken in de extra aanpassing en maakt het mogelijk voor u om te vergroten of verkleinen, verplaatsen of kolommen te verwijderen . Hiermee kunt u uw bedrijfslogo toe te voegen op het formulier als watermerk of als een klein formaat logo dat je overal kunt plaatsen. U kunt een tekstvak toe te voegen aan elk gebied en gebruik de lay-out ontwerper om ervoor te zorgen dat de kolommen , dozen en tekst nergens overlappen op het formulier . U kunt de marges , het raster om uw doelen te passen veranderen . Zodra het formulier is de manier waarop u dat wilt , kunt u klikken op de "Copy Formaat" knop op de bovenste menubalk en gebruik deze indeling voor elk van uw formulieren . Indien u niet wenst om het formaat te kopiëren naar andere vormen , klikt u gewoon op " Ok" en u klaar bent met het ontwerpen van uw nieuwe aangepaste formulier .

Previous: Next:
  financiële Software
·Hoe te converteren naar QIF II…
·Hoe Credit Cards In Quickbooks…
·Hoe maak je een nieuwe Invoice…
·Wat is Quickbooks Loan Manager…
·Hoe te Cliënten Vergoeding in…
·Hoe je Track van factuurnummer…
·Hoe maak je verbinding een Che…
·Quicken Vs . QuickPro 
·Hoe afdrukken controles Vanuit…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je Screenshots Gemaakt op Skype Vind…
·Hoe om te informatie uit een tabel naar …
·Hoe verwijder ik de Trojan Horse Adload_…
·Kan AVG Software Run in standby-modus ? 
·Hoe maak je een PDF- document invoegen i…
·Hoe te Application Spaces Wijs op een Ma…
·Hoe je Open Office uitschakelen op Start…
·Hoe te converteren naar etiketten Avery …
·Wat is de Just - In - Time Debugging Ven…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com