Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Wat betekent Alert Me Mean op iTunes ?
Naast het beheren van uw media bibliotheek en de overdracht van gegevens van uw computer naar uw draagbare mediaspeler , iTunes herbergt ook de iTunes Store , de thuisbasis van miljoenen nummers van duizenden kunstenaars . iTunes ' " Waarschuw mij " voegt een kunstenaar om een waarschuwing lijst gekoppeld aan je profiel . ITunes waarschuwt je automatisch wanneer dat kunstenaar heeft een nieuw album verkrijgbaar op iTunes . Kunstenaar Alerts

U kunt de " Waarschuw me " knop aan de rechterkant van iTunes pagina elke kunstenaar vinden . Om toegang te krijgen tot een kunstenaar pagina , op zoek naar de kunstenaar in de " Search Store " doos of blader door de winkel totdat je een artiest die je leuk vindt . Klik op de naam van de kunstenaar om toegang tot hun pagina . Klik op " Waarschuw mij " aan de kunstenaar toe te voegen aan je alert lijst . Zodra de kunstenaar is op uw alert lijst , ontvangt u een e-mailbericht ontvangt wanneer de iTunes Store voegt nieuwe content van die artiest .
Alert Management

Selecteer " Mijn waarschuwingen " van de " sectie Quick Links " in de rechterbovenhoek van het iTunes Store hoofdpagina om uw meldingen te beheren . De pagina " Mijn waarschuwingen ' toont uw waarschuwingen voorkeuren , samen met een lijst van nieuwe albums uitgebracht door de kunstenaars waarop u geabonneerd . U krijgt toegang tot meer informatie over de albums door te klikken op hun naam , of u kunt klikken op " Buy " om het album direct te kopen .
Overige Alerts

kan ook configureren Apple om waarschuwingen te bieden op basis van de muziek die je al hebt aangeschaft . Selecteer " Stuur mij Email Alerts Over Kunstenaars Ik heb eerder gedownloade " om een ​​nieuw e-mailbericht ontvangt wanneer een artiest je muziek hebt aangeschaft voordat brengt een nieuw album op iTunes . Selecteer " Meldingen weergeven op basis van mijn Bibliotheekinhoud " om waarschuwingen te ontvangen voor nieuwe content van elke kunstenaar in uw muziekbibliotheek , of je hun muziek gekocht via iTunes of voerde het in je iTunes-bibliotheek uit een andere bron .
< Br > Apple Account

moet je zijn aangemeld bij iTunes met een geldige Apple account om de " Waarschuw mij "-functie te gebruiken, omdat iTunes houdt bij uw persoonlijke waarschuwingen via je Apple- account. ITunes stuurt nieuwe waarschuwingen aan het e-mailadres dat u heeft gebruikt toen u uw Apple -account aangemaakt .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe je DJ Mixtapes maken in Au…
·Hoe je Real Audio bewerken 
·Problemen met geluid inschakel…
·RA naar MP3 Conversion 
·Hoe maak je een M3U- afspeelli…
·Hoe te Beats Per Meet Bereken …
·Hoe te openen een M4A voor een…
·Hoe te VSTs Toevoegen aan Able…
·Hoe kan ik muziek clips samenv…
  Related Articles
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Program Leest Doc bestanden ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
Wat is Wordperfect ? 
  Software Articles
·Equivalent Tekengrootten 
·Hoe te Macro's gebruiken in Minitab 
·Hoe om te doen Vector Berekeningen in Ex…
·Hoe maak je Voeg een JPEG- afbeelding na…
·Programma's die Play DVD Movies 
·Photoshop : Hoe de Flash Light Verwijder…
·Hoe te Opgeslagen Backup Documenten Zet …
·VirtualBox Vs . VMWare Fusion 
·Hoe te OpenOffice uitschakelen SnelStart…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com