Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Voordelen & Nadelen van de LAME MP3 Encoder
Mike Cheng , begon de ontwikkeling van de Lame Is het niet een MP3 Encoder ( LAME ) MP3-encoder in 1998 , in de hoop te verbeteren op eerder ontworpen encoders . LAME , nog steeds een open - source -encoder als van 2011 , blijft een educatief project van de kant van de ontwikkelaars om te proberen tot een verhoogde snelheid en kwaliteit te introduceren in standaard MP3-codering . Psychoakoestiek

LAME is stevig verankerd in de principes van psycho-akoestiek , de wetenschappelijke studie van het geluid waarnemen . Het maakt gebruik van een psycho-model bekend als GPSYCHO , welke functies mid - side stereo voor superieure stereo kwaliteit en berekend noise shaping om het meeste uit van een geluidsbestand te krijgen op de kleinste zijkant biedt . De GPSYCHO vormen het audiospoor om zich te ontdoen van ruis , terwijl het stimuleren van de eigenlijke audio -signaal , wat resulteert in heldere en consistente kwaliteit van het MP3-bestand .
Speed ​​

LAME 's ontwikkelaars zijn nog bezig codering snelheid van 2011 . De Xing MP3 encoder , een vergelijkbaar model , duurt 40 seconden om te coderen met een snelheid van 192 kilobits per seconde ( Kbps ) , terwijl de LAME duurt een minuut en 20 seconden naar een audio -bestand te coderen . De LAME personeel blijft werken aan het verhogen van de snelheid van het coderen zonder in te boeten op de kwaliteit van het coderen , dat is hun primaire schijf . Toch LAME codeert sneller dan de tijd die het kost om een audiotrack te exporteren in real time .
Bitrate Encoding

De LAME MP3 -codec zorgt voor zowel constante en variabele bitsnelheid codering , evenals gemiddelde bitsnelheid codering, dat uniek is LAME . Bitsnelheid geeft aan hoeveel bits worden bemonsterd per seconde in een audiobestand , algemeen gesproken , een hogere bitsnelheid gelijk een hogere kwaliteit . Gemiddelde bitsnelheid neemt elk frame van audio op zijn eigen en kiest de laagst mogelijke bitrate te coderen , zodat bestandsgrootte blijft klein , zonder verlies van kwaliteit .
Distribution

omdat ontwikkelaars de LAME MP3 encoder zie het als een educatief project , is het niet op grote schaal beschikbaar of gedistribueerd . Vanaf 2011 kunt u eenvoudig downloaden van de broncode , al is het alleen beschikbaar Uncompiled van haar website . Het systeem is ook command line gebaseerde , dus je moet DOS om de knop te bedienen --- een vereiste dat maakt het niet erg gebruiksvriendelijk . Het handjevol grafische interfaces ontworpen voor de LAME front-end zijn alle aanspraken van derden en worden niet altijd bijgewerkt met de nieuwste versie van LAME encoder.

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe maak je een Song Loop in M…
·Hoe je iMesh upgraden 
·Hoe te Magix Music Maker Gebru…
·Hoe om muziek af FrostWire en …
·Hoe maak je een gratis sound d…
·Hoe kan ik een audio-boek met …
·Hoe LAME & Mencoder Met 
·Software om Load Songs Help op…
·Sound FX Programma 
  Related Articles
Het automatisch laden Automatische Spell…
How to Make & Print Uitnodiging Postkaar…
Voordelen & Nadelen van Computer Technol…
Hoe maak je een cd Sticker & Label Make 
Hoe kan ik een document scannen en tekst…
Microsoft Word & Excel software te gebru…
Problemen Copy & Paste in Windows XP 
Nadelen van het gebruik Tekstverwerkers 
Wat is het verschil tussen een tekstverw…
  Software Articles
·Hoe te Lips Shimmer maken met GIMP 
·Hoe maak je een Great Spreadsheet 
·Verf Mix Effect in Photoshop 
·Gratis PCB layout tools 
·Hoe je Gebruikers SQL Server Management …
·Hoe maak je een Three - Way videochat in…
·Hoe te Drop - Downs maken in Excel 
·Hoe kan ik kopiëren MPEG -bestanden naa…
·Hoe te Barcode Met Office Creëren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com