Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> spreadsheets >> Content
Hoe maak je een Great Spreadsheet
Spreadsheets zijn handig en veelzijdig documenten maken . U kunt een spreadsheet gebruiken om alles van een gezinsbudget en een huishouden inventaris om een strategisch plan voor een nieuw bedrijf te creëren . Een kwaliteit spreadsheet zal zowel informatief en makkelijk te gebruiken , zelfs voor niet - technische gebruikers . Om zo'n spreadsheet , moet u het beoogde publiek rekening houden , dan is het ontwerpen van een spreadsheet dat is opvallend, makkelijk te gebruiken en eenvoudig te begrijpen . Instructies
1

Meld u aan op uw computer en open het spreadsheetprogramma . Klik op het menu "Bestand " en kies " Nieuw " om een nieuw leeg werkblad . Kopen van 2

Klik op het menu "Bestand " en kies " Opslaan" uit het menu . Navigeer naar de harde schijf of netwerkschijf waar u de spreadsheet wilt opslaan . Als u van plan om de spreadsheet te delen met anderen , zorg ervoor dat het wordt opgeslagen op een locatie de andere gebruikers toegang hebben tot . Geef het werkblad een onderscheidende naam die vat waar het over gaat . Bijvoorbeeld , kan een spreadsheet gebruikt om het gezinsbudget te volgen worden met de titel " Smith Family Budget . "

Plaats 3 de cursor in de linker bovenhoek van de spreadsheet en typ een onderscheidende titel voor de spreadsheet . De titel moet gemakkelijk te begrijpen zijn, ook voor degenen die niet bekend zijn met het ontwerp van het document . Als de spreadsheet volgt de bedrijfsinventaris , typt u een onderscheidende naam als " XYZ Company Asset Inventory . "
4

Selecteer de titel die u zojuist hebt getypt en klik op het menu "Format " . Kies de optie ' Cellen ' en selecteer het tabblad " Lettertype " . Voeg Bolding , verschillende kleuren en andere attributen om uw titel opvallen .
5

Sla een regel en typ uw kolomkoppen . Geef elke kolom een unieke naam die gemakkelijk zal zijn om anderen te begrijpen . Wees zo beschrijvend met uw kolomkoppen mogelijk . Markeer de kolomkoppen en voeg vet als je wilt. Het toevoegen van vet zal de kolomkoppen beter leesbaar te maken .
6

Voer zoveel gegevens als u beschikbaar in de spreadsheet hebben . U kunt altijd terug te gaan en meer gegevens later toevoegen als je niet alle informatie hebt .
7

Voeg uw vragen in de juiste kolommen. Bijvoorbeeld , als je er een kolom voor de prijs en een andere voor kwantiteit , gebruik dan een query naar de totale kolom kosten bevolken . Als de eerste prijs vermelding is in cel C5 en de hoeveelheid is in cel D5 , de formule zou " = C5 * D5 . "

Copy 8 de formule om de rest van de kolom door te wijzen op de te eerste binnenkomst , die de "Ctrl" toets houden en op de toets " C " om het te kopiëren naar het klembord. Markeer de overige cellen waarin u de formule wilt weergeven , houdt u de "Ctrl" toets ingedrukt en druk op de " V " knop om de formule plakken in die cellen . Elke keer dat u de gegevens in de gekoppelde cellen binnen de totale kolom wordt automatisch bijgewerkt op basis van die informatie .

Previous: Next:
  spreadsheets
·Hoe maak je een Cell Format wi…
·Hoe kan ik een spreadsheet cij…
·Hoe te Include Meer Lookup Waa…
·Hoe kan ik Excel 's ISTEXT Fun…
·Hoe te activeren SDC Files 
·Hoe te DBSOM gebruiken in een …
·Hoe maak je een grafiek Midpoi…
·Hoe de Due Date wijzigen op Ou…
·Wat Beroepen Gebruik Spreadshe…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Arrows maken in AutoCAD 
·Hoe te Macro's in Microsoft Excel 2007 I…
·Hoe te Wimpers toe in GIMP 
·Hoe kan ik Windows Music Player synchron…
·Wat is de extensie R17 
·Hoe kan ik muziek en films streamen vana…
·Hoe te Notes In een Power Point presenta…
·Het verschil tussen Antares Harmony EFX …
·Wat is de extensie van IBM ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com