Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Engineering Software >> Content
Gratis PCB layout tools
Printed Circuit Boards , bekend als PCB's , worden gebruikt in een breed scala van elektronische producten , van stereo tot televisies en computers . De aanleg van een PCB kan een heel moeilijk en moeizaam proces zijn, vooral voor een beginner . Iedere printplaat bevat vele verschillende componenten met veel verschillende onderlinge relaties . Derhalve is het veel gemakkelijker om te werken de opmaak van een printplaat vooraf . Veel gratis software tools zijn beschikbaar om dit doel te bereiken . Gratis PCB

Gratis PCB is beschikbaar als gratis download online . Deze slechts Microsoft Windows en is ontworpen om gemakkelijk te gebruiken, terwijl tegelijkertijd de mogelijkheid voorzien om serieuze werk . Het programma staat voor printplaten zo groot als 60 bij 60 centimeter , tussen 1 en 16 koperen lagen , waardoor het gebruik van metrische of Engels meting en een ingebouwde ontwerp checker .
EAGLE Layout Editor < br >

CADSOFT online biedt een Internet gebruiker op het gebruik van de EAGLE Layout Editor , wat staat voor gemakkelijk toepasbaar Graphical Layout Editor . Deze PCB lay-out tool bestaat uit drie grote delen: een layout editor , een schematische editor en een autorouter . De lay-out editor maakt de gebruiker te ontwerpen hoe componenten op de printplaat worden geplaatst , de schematische editor kan de gebruiker om de stroom van de macht te organiseren door middel van de printplaat en de autorouter leidt de stroom van de macht . Deze tool is beschikbaar voor gebruik op Windows , Mac OS en Linux .
GEDA

gEDA stands
voor GPL ( General Public License ) Electronic Design Automation . Het is eigenlijk een volledige suite van tools omgaan met alle aspecten van het PCB-ontwerp boord , schematische vangen , prototyping , testen en productie . Onder de instrumenten in deze suite is een PCB layout editor . Dit systeem kan draaien onder een Unix - achtig besturingssysteem . De kenmerken van de lay-out editor zijn een autorouter en sporenelementen optimizer .
Kicad

Kicad
is een andere open source PCB layout editor en schema maken programma . Kicad is opgericht door een Franse hoogleraar elektrotechniek en onderzoeker . Kicad daadwerkelijk wordt geleverd met vier verschillende software. Eeschema controles schematische invoer . Pcbnew is de PCB layout editor . Gerbview zorgt voor de creatie van photoplotter documenten . Cvpcb is een voetafdruk selector voor de onderdelen die worden gebruikt in het ontwerp , terwijl Kicad fungeert als een projectmanager , die het bestuur begeleidt van ontwerp tot prototype . Dit programma kan draaien met Windows of Linux .

Previous: Next:
  Engineering Software
·Een tutorial voor 3D AutoCAD 
·Wat betekent GIS Mean ? 
·Voordeel & Nadelen van Virtual…
·Hoe maak je een Center Line in…
·Hoe om afbeeldingen te importe…
·Hoe om te winkelen voor Chemic…
·Hoe te Treden op SketchUp Creë…
·Hoe maak je een AutoCAD Worksp…
·Problemen Moving Models Van Ma…
  Related Articles
Hoe vindt u Gratis alternatieven voor Mi…
Hoe maak je een Microsoft Office Profess…
Gratis Address Label Software 
Hoe u Microsoft Works Download for Free 
Hoe kan ik een factuur voor Free Create 
Gratis Address Label Templates 
Hoe te installeren of bijwerken gratis A…
Hoe kan ik gratis Borders maken 
Hoe maak je een gratis Verjaardag Banner…
  Software Articles
·Hoe uw eigen Picture Slide Zorg 
·Hoe maak je een lijn in Photoshop Draw 
·Hoe om te controleren voor Trojan Virus 
·Hoe vindt u het webadres van een iTunes …
·Hoe maak je video's in te voegen in Open…
·Mijn MPG bestand kan niet worden afgespe…
·Hoe te Seagate One Touch verwijderen Mee…
·Vijf Beste Desktop Customization Gereeds…
·Hoe te installeren Visual Basic Express …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com