Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Wat is SMV formaat?
SMV , of SigmaTel Motion Video is een multimedia-formaat die u kunt gebruiken om een audio -en video-bestand samen te bundelen voor maximale draagbaarheid . Met SMV , kunt u een audiotrack te combineren met een video track met hoge precisie , controle alles van framesnelheid tot het aantal en de volgorde van de afzonderlijke videoframes . Door te leren over de typen bestanden die deel uitmaken van een SMV -bestand , kunt u leren hoe u naadloos audio en video combineren . De SigmaTel Motion Video Formaat

Een SMV -bestand is een mediabestand dat drie andere soorten bestanden binnen het bevat . U kunt het SMV bestandsformaat te gebruiken met de meeste mediaspelers . De drie onderdelen van een SMV -bestand zijn de JPEG-stream , het WAV-bestand en het bestand header . Al deze elementen werken samen met de mediaspeler die ze produceren zowel een audio-en video- uitvoer te maken . SMV formaat wordt vaak gebruikt voor het verpakken liedjes met hun muziekvideo's .
De WAV File

Een WAV -bestand is een audio -bestand dat compatibel is met Linux , Windows en Macintosh computers . De WAV-bestanden die u waarschijnlijk tegenkomen zijn gecomprimeerd , al is het mogelijk om ze te comprimeren . Omdat ze meestal niet gecomprimeerd , kunt u ze gebruiken als hoogwaardige templates waaruit tot lagere kwaliteit , kleinere kopieën te maken . Doordat WAV-bestanden kunnen zeer groot zijn , kan je het niet praktisch om ze op het internet te delen . De maximale bestandsgrootte van een WAV-bestand is 4 gigabyte .
De JPEG streamen

De JPEG-stream bevat binnen een SMV -bestand is een serie JPEG-afbeeldingen . Elk JPEG binnen de stroom is op zijn beurt samengesteld uit meerdere afzonderlijke beelden . Deze individuele beelden zijn bekend als "frames . " De mediaspeler die je gebruikt om de SMV bestand combineert deze frames in een video stream af te spelen . Elk beeld JPEG heeft een 24 - bit data blok gekoppeld. Deze 24 - bit blokken data vertellen de speler de volgorde van de frames moet worden gespeeld inch
De bestandsaanhef

Het bestand dat samen SMV banden staat bekend als de " header . " De kop is een eenvoudig tekstbestand dat instellingen van het bestand bevat . De header vertelt de mediaspeler hoeveel frames u het resultaat per minuut , hoeveel frames elk beeld in JPEG , de breedte en hoogte in pixels van de video , en het totale aantal frames . Als er een SMV bestand ontbreekt de kop , of als de header is corrupt , een mediaspeler zal alleen in staat zijn om het WAV-bestand dat het bevat verwerken . De video functie zal niet werken .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe te Audio Cassettes Transfe…
·Hoe de Uitgaande Volume op Ven…
·Hoe te gebruiken MPD24 met ACI…
·Hoe maak je een WAV -bestand t…
·Hoe te veranderen van MIDI naa…
·Hoe te SoundMAX verwijderen ha…
·Hoe de Ableton Drum Kit Pas 
·Cassette naar MP3 Conversion S…
·Hoe te KORGs gebruiken met een…
  Related Articles
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Program Leest Doc bestanden ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
Wat is Wordperfect ? 
  Software Articles
·Hoe maak je een inhoudsopgave maken in O…
·Hoe maak je een monochromatische maken i…
·Hoe kan ik een dvd converteren naar een …
·Hoe te verwijderen alle onderdelen van A…
·Hoe je foto's & video Mix effectief 
·Hoe kan ik een Word- bladwijzer invoegen…
·Hoe maak je Screen Grab een webpagina 
·Hoe maak je een Corkboard Textuur in Ill…
·Hoe maak je een afspeelbare dvd in Windo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com