Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Mijn iTunes Disc Opname is niet gevonden
De iTunes foutmelding "Disc Recording wordt niet gevonden " op een Windows-pc kan worden weergegeven wanneer u probeert om muziekbestanden op een CD branden en het proces niet voltooid . Deze specifieke boodschap verwijst naar een probleem dat iTunes is het hebben bij de communicatie met de hardware in uw cd-station . Om het probleem te verhelpen moet je de bijbehorende software te repareren . Over

ITunes
geeft de fout omdat het apparaat filter dat helpt het werken met het optische station wanneer u importeert of het branden van een CD werkt niet . Het filter wordt automatisch geïnstalleerd wanneer u iTunes installeert , maar in sommige gevallen is het niet goed te installeren . De enige manier om dit probleem aan te pakken is om volledig te verwijderen en opnieuw installeren van iTunes , zodat het filter goed is geïnstalleerd.
Uninstall iTunes

iTunes correct verwijdert , moet u deze verwijderen evenals andere gerelateerde software en bestanden . Ze vinden door te klikken op het Windows-menu 'Start' en het openen van het Configuratiescherm . Onder " Programma's ", klik op " Een programma verwijderen . " Om een ​​programma te verwijderen , selecteert u het in de lijst die verschijnt en klik op Het is belangrijk bij unistalling iTunes om de volgende programma's met het oog verwijderen " Installatie ongedaan maken . " : iTunes , QuickTime , Apple Software Update , Apple Mobile Device Support , Bonjour en Apple Application Support .
controleren uninstallation

De deïnstallatie proces moet volledig iTunes verwijderen en alle gerelateerde programma's , maar soms stukken worden achtergelaten . Om te controleren of alles is verwijderd , op zoek naar de volgende mappen in het zoekvak in het menu Start van Windows : " C : \\ Program Files \\ Bonjour , " " C : \\ Program Files \\ Common Files \\ Apple \\ " , " C : \\ Program Files \\ iTunes \\ " , " C : \\ Program Files \\ iPod \\ " , " C : \\ Program Files \\ QuickTime \\ " , " C : \\ Windows \\ System32 \\ QuickTime " en " C : \\ Windows \\ System32 \\ QuickTimeVR " . Als je een 64 - bits versie van Windows , ook zoeken naar " C : \\ Program Files ( x86 ) \\ Bonjour " , " C : \\ Program Files ( x86 ) \\ Common Files \\ Apple \\ " , " C : \\ Program Files ( x86 ) \\ iTunes \\ " , " C : \\ Program Files ( x86 ) \\ iPod \\ " , " C : \\ Program Files ( x86 ) \\ QuickTime \\ " C : \\ Windows \\ SysWOW64 \\ QuickTime " en " C : \\ Windows \\ SysWOW64 \\ QuickTimeVR " . Als je merkt dat een van een van deze bestanden , klik met de rechtermuisknop op en kies 'Verwijderen'.
Installeer iTunes

Zodra u hebt gecontroleerd dat iTunes en aanverwante programma's zijn verwijderd , installeert u de nieuwste versie van iTunes van de download pagina van de website van Apple . Herstart de computer voordat u opnieuw te installeren . Bezoek de website , klik op " Download Now " en volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien .
Register Problemen

Als het probleem zich blijft voordoen nadat u hebt installeerde iTunes , moet u mogelijk het apparaat filter handmatig installeren in het Windows-register . Wees voorzichtig bij het hanteren van het register , als de functionaliteit van het besturingssysteem kan worden aangetast als je het niet goed doet . Raadpleeg de uitgebreide instructies van Apple Support of een Apple of Windows specialist voor hulp .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe te roms Zet op een Tom Rac…
·Hoe kan ik een kopie van mijn …
·How to Make Acapella behulp Wa…
·Hoe maak je een Voice-over Rea…
·Hoe kan ik iTunes downloaden n…
·Hoe een Corrupte Media Player …
·Hoe je CD's overbrengen naar e…
·Hoe Songs exporteren Van iTune…
·Hoe te om Uw Eigen Rap Songs o…
  Related Articles
How Do I 
Hoe te Hypertext links verwijderen in Mi…
Hoe kan ik een Word- document op mijn we…
Scannen naar verloren bestanden in Mijn …
Hoe zet ik mijn AutoCorrectie- bestand v…
Hoe registreer ik mijn Microsoft Office …
Hoe te Etiketten op mijn PC Zorg 
Hoe kan ik Save My Documents in WordPad …
Hoe kan ik mijn eigen Template Contract …
  Software Articles
·Hulpprogramma's voor Office OneNote 
·Hoe je je iPad Get to Go in DFU mode 
·Photoshop Filter Effects 
·Hoe te VirtualBox importeren in Parallel…
·Hoe je Samsung Omnia videobestanden conv…
·Hoe je PSP Pictogrammen maken met Photos…
·Hoe de Microsoft Visual Uninstall C + + …
·Hoe maak je een cd te branden van iTunes…
·Wat betekent Preflight Mean in InDesign …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com