Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Jack Audio Connection Kit Tutorial
Iedereen die ooit is gefrustreerd door een liefde van meervoudige nog incompatibele audio- softwaretitels kunnen de behoefte aan JACK begrijpen . De JACK Audio Connection Kit is een real - time audio server die lage latency en sample - accurate synchronisatie voor professionele audio- software biedt . Ontwikkeld als een open - source project en API voor Linux - gebaseerde muziekproductie , JACK is gratis te downloaden en nu beschikbaar voor een verscheidenheid aan besturingssystemen . Downloaden en installeren van JACK

JACK installeren , moet Ubuntu gebruikers zoeken naar " jackd " en " qjackctl " in het Ubuntu Software Center . Voor andere smaken van Linux , gebruik je package manager van keuze, zij het apt-get , yum , synaptische of iets heel anders . De " jackd " -pakket is de binaire voor JACK Audio Connection Kit en loopt van de command-line alleen. De " qjackctl " -pakket is de QT Jack Control Interface , een populaire grafische gebruikersinterface . Windows en OS X- gebruikers kunnen een uitvoerbare, binaire downloaden van de JACK Audio website die beide pakketten tegelijk te installeren .
Selecteren JACK - compatibele software

Hoewel JACK is cross - platform tool, kan OS X en Windows gebruikers vinden dat ze hun huidige DAW's te verlaten ten gunste van meer JACK - compatibele software . JACK -aware digitale audio workstations , of DAW , omvatten Ardour , Rosegarden , qtractor en Traverso . Met ingang van november 2011 , Ardour en Rosegarden zijn beschikbaar voor Linux en OS X , terwijl qtractor en Traverso werken alleen op Linux . Hoe dan ook, als je Windows gebruikt , JACK 's JackRouter ASIO zal inbreng herkennen van elke audio programma dat ASIO gebruikt - waaronder Beeld - Line FL Studio en Cockos REAPER - terwijl JACK voor OS X zal inbreng herkennen van audio programma's die Core Audio gebruiken . In beide gevallen kunt u een hogere latency te ervaren dan bij JACK - native applicaties .
Lopen JACK

Launch JACK en klik op de knop "Start " . Wacht tot u " Started" in het display , en dan start je MIDI sequencer of multitrack DAW . Zoals JACK - enabled applicaties gebruiken de JACK API te communiceren met elkaar , moet u JACK beginnen voordat je audiotoepassingen . Een van de meest besproken kenmerken van JACK is de mogelijkheid om de transporten van meerdere toepassingen tegelijk synchroniseren . Om applicaties via JACK aansluiten, klikt u op de knop " Connect " om het venster " Verbindingen" te lanceren . Klik om de in-en uitgangen van de applicaties te synchroniseren , en klik vervolgens markeer "Connect ". Experimenteer met het synchroniseren van audio en video door de lancering van een JACK -aware multimedia speler als leven , xjadeo of VLC .
< br > Advies voor niet- Linux-gebruikers

Dedicated OS X en Windows die alle schroom over het installeren van JACK misschien wilt proberen voor de eerste keer door het uitvoeren van een Linux live- distributie voelen . Een live distro is een zelfstandige versie van het Linux- besturingssysteem dat kan draaien vanaf een bootable DVD-R of USB-stick , zonder de noodzaak om iets te installeren op je harde schijf . Wonen distributies die " jackd , " " qjackctl " en JACK - compatibele audio -productie-software voorgeïnstalleerd omvatten KXStudio , Dream Studio en Puredyne bevatten . Download de ISO image voor de live -versie van de distro in kwestie , en vervolgens branden op een lege DVD - R of USB-drive . Start de computer opnieuw onderbreken opstarten en de BIOS-instellingen wijzigen op te starten vanaf de DVD drive of USB-stick , afhankelijk van welke je kiest om te gebruiken . Sla de wijzigingen op en hervat het opstarten . In plaats van het laden van uw standaard besturingssysteem , zal de computer de live distro draaien . Volg de instructies voor het uitvoeren van JACK in de vorige paragraaf van dit artikel .

Previous: Next:
  audio Software
·ITunes kan niet starten 
·Hoe te Album Art aan muziek op…
·Hoe kan ik iTunes op verschill…
·Hoe verwijder ik een Sonic Rec…
·Samplitude Hints 
·Hoe te Herdownload Music Match…
·Hoe kan ik een MP3 In Reden Ex…
·How Do I 
·Hoe te verwijderen van de Comp…
  Related Articles
Hoe te Audio Standaard instellen in Word…
Hoe te Audio Book Toevoegen aan Windows …
Hoe kan ik Windows Vista Media Player Fi…
Hoe te audioformaat converteren in Windo…
Hoe te Audio naar Mono Rip in Windows Me…
Hoe te Streaming Audio Van Windows Media…
Hoe te converteren een MP3 naar een audi…
Welke soorten audiobestanden Kan Windows…
Hoe de Audio in Windows Media Player wij…
  Software Articles
·Hoe te Lengte van de werkgelegenheid ber…
·Hoe je tekst te scheiden in kolommen in …
·De nadelen van Quickbooks 
·Hoe de ontvangst Adres wijzigen in iTune…
·Hoe maak je een PDF-bestand naar PowerPo…
·Hoe de Achtergrondmuziek verwijderen voo…
·How to Get in Flyff Wereld 
·Hoe je uitschakelen Symantec Antivirus 9…
·Hoe naar Type Russische op Microsoft Wor…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com