Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> financiële Software >> Content
De nadelen van Quickbooks
Quickbooks , geproduceerd door Intuit , is een populaire lijn van boekhoudsoftware markt vooral voor kleine bedrijven en non - profit organisaties . De software stelt gebruikers in staat om een ​​verscheidenheid van financiële administratie , waaronder aankoopbewijzen , betalingen , belasting formulieren , financiële rekeningen en de inventarislijsten te beheren . Omdat Quickbooks is zo eenvoudig te gebruiken , kunnen de meeste taken worden voltooid zonder een grondige kennis van de boekhoudkundige procedures . Ondanks gebruiksvriendelijke karakter van de software , zijn er echter een aantal nadelen consumenten moeten zich bewust zijn van alvorens te investeren in het programma . Glansloos Audit Trail

Een van de belangrijkste zorgen over Quickbooks is de software audit trail . Accountants , evenals ondernemers , zoals stroom van financiële gegevens van een bedrijf om een grondige en goed gedocumenteerde zijn. Terwijl Quickbooks biedt wel een audit trail voor de meeste informatie , zijn er enkele situaties waarin financiële informatie kan worden gewijzigd zonder dat daarbij enige vorm van documentatie. In essentie betekent dit dat de software laat een maas in de wet die mogelijk kan leiden tot de financiële administratie van een bedrijf te zijn " vast . "
Geen vaste - activa Sectie

Afhankelijk van hoe een client maakt gebruik van de software , een ander potentieel probleem is dat Quickbooks komt niet met een deel vaste - activa . Intuit , het realiseren van het toezicht , biedt nu een apart verslag voor opname van een onderneming vaste activa .
Upgrade Toeslagen

Om de software up -to - date , zijn er een aantal dure upgrades die ondernemers kan hebben om te kopen . Doorgaans worden deze updates slechts een keer per jaar nodig om de meest up -to - date salarisadministratie tafels en andere diensten te ontvangen .
Outages

QuickBooks Online Edition - - een dienst die gebruikers in staat stelt om een maandelijks bedrag betalen om de software te gebruiken via een beveiligde webbrowser --- komt met zijn eigen unieke problemen . Terwijl de online service biedt minder functies dan de desktop -versie van de software , de meest ernstige nadeel is de geschiedenis van langdurige stroomuitval , die zich hebben voorgedaan in zowel 2009 als 2010 .
Features beter geschikt voor grotere bedrijven

Terwijl uitgebreide functies Quickbooks ' lijkt misschien een positieve , kunnen ze overweldigend voor sommige kleinere bedrijven te bewijzen , omdat ze de software moeilijker te gebruiken en te begrijpen kunnen maken . Quickbooks is ook beter geschikt voor dubbel boekhouden , hoewel veel kleinere bedrijven niet gebruiken voor single-entry .

Previous: Next:
  financiële Software
·Hoe te Entries Duplicate in Qu…
·QuickBooks Bar Code Gereedscha…
·Oplichting op PayPal Persoonli…
·Hoe de System Administration w…
·Hoe te QuickBooks gebruiken Me…
·Hoe te Quicken naar een andere…
·Hoe Microsoft Money -bestanden…
·Hoe te Envelope Budget Softwar…
·Quickbooks Facts voor beginner…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Wat is de extensie . SSP ? 
·Hoe je uitschakelen Norton Safety 
·Hoe te openen Microsoft Word- documenten…
·Hoe informatie samenvoegen Van Verschill…
·Hoe download ik mijn MP3 -CD aan mijn co…
·Wat is Temenos T24 ? 
·Hoe afdrukken PPS Pictures 
·Hoe de hoogte van een rij in een tabel i…
·Hoe je documenten toevoegen aan een docu…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com