Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Hoe de Achtergrondmuziek verwijderen voor een Remix
Als iemand neemt de achtergrond muziek van een populair liedje en mengt het met verschillende zang , is het algemeen aangeduid als een remix . Het eerste wat je moet doen om een remix te maken is verwijdert de achtergrond muziek van een bepaald nummer en voeg verschillende vocalen aan. Om alleen de achtergrond muziek van een lied te verwijderen , moet u het nummer importeren in een audio-editor , maakt de zang onhoorbaar , en sla het nieuwe bestand . Dit bestand zal alleen de achtergrondmuziek van jouw nummer , dus u uitgepakt de achtergrond muziek van het nummer te gebruiken in een remix te zijn . Audacity is een gratis audio-editor die gebruikt kunnen worden om de achtergrondmuziek extraheren uit een lied en opslaan als een MP3 te gebruiken is een remix . Wat je nodig hebt
Audacity
Lame MP3 Encoder
MP3 -bestand
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open uw audio-editing software .
< Br > 2

Klik op " bestand ", selecteer "Open " en blader naar uw audio -bestand . Dubbelklik op de bestandsnaam om het nummer te importeren in de bewerkingssoftware . Het nummer wordt weergegeven op een audio -pitch grafiek eenmaal geïmporteerd .

Klik 3 op de pijl omlaag aan de linkerkant van de grafiek om het menu Opties te openen . De pijl ligt vlak naast de titel van uw audio-bestand .
4

Selecteer " Split Stereo Track " in het menu Opties . Het audiobestand wordt gesplitst in twee tracks : . Links en rechts
5

Klik ergens onder de titel op de onderste track ( goede weg ) om het hele bestand te selecteren . De track wordt grijs wanneer het wordt geselecteerd . Zorg ervoor dat alleen de onderste track is geselecteerd .
6

Klik op " Effect " aan de bovenkant van het scherm en selecteer vervolgens " Omkeren . " Het zal een paar seconden duren voordat het effect te laden in het spoor .
7

Klik op de pijl omlaag naast de titel van uw audio- bestand naar het optiemenu te openen , en selecteer "Mono ". Doe dit voor beide tracks ( boven en onder) .
8

Speel je liedje . De zang zal zijn nauwelijks hoorbaar , en afhankelijk van het volume van de achtergrondmuziek , kunnen ze helemaal onhoorbaar .
9

Klik op " File " en selecteer " Exporteren als MP3 . " Als Audacity niet kunt u het bestand als MP3 exporteren , betekent dit dat u niet beschikt over de LAME MP3 Encoder . Deze gratis plugin maakt het mogelijk om audio bestanden te exporteren als MP3's in Audacity , en je hoeft niets te doen wanneer je deze installeert om het te laten werken . U kunt het downloaden van de link in de sectie "Bronnen" .

Naam 10 en sla het bestand op uw computer . Als de zang zijn verwijderd naar uw wens , u klaar bent . Als u wilt dat de zang nog verder te verwijderen , verder op .
11

Klik op " File " in Audacity en kies 'Openen'.
12

Blader naar het bestand u hebt opgeslagen op uw computer in stap 10 en dubbelklik erop om het te importeren in Audacity . Uw bestand wordt in Audacity worden geïmporteerd als een enkele audiotrack ( mono ) .
13

Klik ergens onder de titel van het audiobestand aan de linkerkant van de grafiek om het hele bestand te selecteren . Het bestand wordt grijs uit zodra deze is geselecteerd .
14

Klik op " Effect " aan de bovenkant van het scherm en selecteer " Amplify . "

Slide 15 de " Amplification " schuif om de negatieve en druk op de " Preview " knop . Blijven schuiven van de schuif meer en meer in het negatieve , terwijl voorvertoning totdat je de zang hebt verwijderd naar uw wens . Je moet niet naar de bar schuift te ver in de negatieve voordat de zang volledig onhoorbaar . Druk op "OK " als je eenmaal een negatieve versterking level die je leuk hebt gevonden .
16

Klik op " File " en selecteer " Exporteren als MP3 . " U kunt ook uw bestand te exporteren als WAV -bestand , of opslaan als een Audacity project bestand, zodat je later kunt werken.

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe maak je een WAV opslaan al…
·Hoe kan ik iTunes op Vent Broa…
·Hoe zien of een bestand is ech…
·Hoe maak ik een Propellerhead …
·Hoe te Ventrilo Reset 
·Hoe de overdracht van een film…
·Hoe te leren Logic Pro 7 
·Hoe kan ik muziek maken met vi…
·Hoe je Media Player gebruiken …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een verwijderde afspeellijst …
·Hoe kan ik een krant lay-out op Microsof…
·Hoe te testen Scripting Extra 
·Hoe te voegen een Heerser Afbeelding Int…
·Hoe maak je een Trading Card Maak in Pho…
·Hoe Word- documenten Invulbare Maar Niet…
·Hoe te Teken PDF's zonder afdrukken in A…
·Scannen & Fix My Computer over het Inter…
·Hoe maak je een papieren Horizontale ove…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com