Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Wat betekent aanmerking Mean in iTunes ?
Muzieksoftware van Apple , iTunes , heeft veel verschillende opties en functies . Niet alleen heeft dit programma opslaan en sorteren van uw muziek , maar ook catalogi boeken , audioboeken , tv- shows en films . Als u over de term ' Geschikt' in iTunes , kan het betekenen een paar verschillende dingen afhankelijk van waar in de software die je het leest . iTunes Plus

nieuwe formaat
van Apple , genaamd iTunes Plus , biedt muziek en video met behulp van de 256 kilobits per seconde ( kbps ) AAC- audio-encoding formaat . U kunt in aanmerking komen om uw eerdere iTunes- aankopen te upgraden naar dit nieuwe formaat . Om een ​​lijst van uw in aanmerking komende upgrades zien, klik op de " iTunes Plus "-link , te vinden in de Links sectie Quick van de Apple Store in je iTunes-applicatie .
ITunes Foutmelding
< br >

Bij het updaten van uw iPod touch , iPad of iPhone , kunt u de foutmelding " dit apparaat is niet in aanmerking voor de gevraagde bouwen . " Als je deze foutmelding krijgt , controleert u eerst of u de nieuwste versie van iTunes . Als u gebruik maakt van de nieuwste versie en de foutmelding blijft bestaan ​​, Apple suggereert dat u ervoor dat al uw systeemsoftware is bijgewerkt , zorg ervoor dat uw router of modem firmware is bijgewerkt en bevestigen dat uw beveiligingssoftware is bijgewerkt . Als u nog steeds niet om je iPhone updaten , uitschakelen van beveiligingssoftware terwijl het doen van de update .
Ringtone aanmerking te komen

In sommige eerdere versie van iTunes , je kunnen betalen om beltonen te maken van een aantal van uw geselecteerde nummers . Aanmerking nummers zal een belpictogram moeten naast de naam . Klik op het nummer en selecteer " Create Ringtone " uit het menu Store .
Complete My Album

Apple
kunt u afzonderlijke nummers of complete albums te kopen . Voor gebruikers die voor het eerst een nummer te kopen en later wil het hele album te kopen , biedt Apple een korting in de vorm van de volledige My Album -programma . Als je het album koopt binnen 180 dagen na aankoop van de single, zult u geld besparen . Deze aanbieding is alleen beschikbaar voor bepaalde itemsand bepaalde albums , gemarkeerd als subsidiabel , en u kunt vinden dat het album dat u wilt voltooien komt niet in aanmerking voor dit programma .

Previous: Next:
  audio Software
·Handmatig synchroniseren Media…
·Hoe kan ik iTunes opnieuw inst…
·Hoe kan ik iTunes afspeellijst…
·Hoe maak je een CDA -bestand a…
·Hoe maak je een Capture Cam ge…
·Hoe kan ik een MP3 afspelen in…
·Hoe te verbinden Reden om een …
·Hoe kan ik mijn iTunes Transfe…
·Podcasts Uitgeschakeld in iTun…
  Related Articles
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Program Leest Doc bestanden ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
Wat is Wordperfect ? 
  Software Articles
·Hoe te decimalen Drop Zonder Afronding i…
·Hoe maak je een Proportioneel Symbool Me…
·Hoe maak je een Web Photo Gallery Met Fl…
·Hoe te Audio Samples Creëren 
·Hoe te Audio Book -bestanden samenvoegen…
·Hoe te openen PDF- bestanden in Photosho…
·Hoe te Berekeningen uitvoeren in een tab…
·Wat is de extensie SLE ? 
·Hoe je Diablo 2 in Windows Run 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com