Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Online Armor 4.0.0.44 Vs . Comodo Firewall Internet Security Premium
Het gebeurt de hele tijd : Iets eenvoudigs als het openen van een e-mailbijlage kan grote schade aanrichten omdat de email kwam gebundeld met een schadelijke stof . Computersystemen zijn zeer gevoelig voor internetaanvallen , waardoor het een noodzaak om goede bescherming tegen infecties . Online Armor en Comodo Internet Security Premium zijn twee gratis software programma's die beloven om kwaadaardige aanvallen te blokkeren, het houden van uw gegevens veilig en uw hardware schoon te maken. Online Armor

Online Armor is een generieke , freeware firewall- programma voor het Windows-besturingssysteem . De installatie is snel en eenvoudig , in welke firewall configuraties worden ingevuld zo goed mogelijk . Tall Emu , de uitgever van deze versie , vermeldt het programma zal een computer systeem vrij van schadelijke entiteiten te houden . Het programma heeft beveiligingsfuncties die bekend toestaan ​​veilige programma's vrij kunnen rondlopen , terwijl potentieel gevaarlijke degenen zal een waarschuwing aanzetten . De firewall detecteert en blokkeert keylogger activering , een zeer belangrijke functie in het bewaken van prive-informatie en wachtwoorden , en het beschermt tegen script en wormen . Bovendien , deze software biedt bescherming tegen sabotage , die van vitaal belang , zelfs om het programma zelf, omdat geïnfecteerde programma's andere programma's kunnen aanvallen .

De uitgever beweert ook dat het programma gebruikt alleen pop - up berichten voor zaken die van belang is en niet aanzienlijk vertragen een computer .
overwegingen

Nieuwere versies zijn vrijgegeven voor deze software , die gunstig is voor fixes , updates en andere verbeteringen kunnen zijn . Ook zijn er betaalde versies die beschermen tegen virussen , malware en phishing , terwijl het aanbieden van online bankieren beveiliging en e-mailfilters .

Vorige versies van deze software
aanzienlijk goed gedaan in Matousec 's Proactive Security Challenge , het winnen van de hoogste score in 2008 .
Comodo Internet Security Premium

Dit beveiligingsprogramma werkt als een compleet beveiligingspakket voor het Windows-besturingssysteem . Het heeft een schone ontwerp en is relatief eenvoudig te gebruiken . Volgens de uitgever , Comodo Group , dit programma is voorzien van anti - virus , anti - spyware , anti - rootkit en de bescherming van bot , detectie en verwijdering van virussen , malware preventie , en een firewall . Bovendien is dit programma maakt gebruik van Auto Sandbox -technologie , die de mogelijkheid om onherkenbaar bestanden nemen en lopen ze op een afgelegen locatie aan zodat er geen schade wordt toegebracht aan de computer heeft .
Overwegingen

Volgens PC World Magazine , Comodo presteerde uitzonderlijk goed in het blokkeren van nieuwe en bestaande malware . Als een anti - virus product , maar het deed een middelmatige baan . Het programma gedetecteerde infecties , maar niet over een hoog percentage voor de eliminatie . Op hetzelfde moment , dit programma kreeg de hoogste testscore met Matousec 's Proactive Security Challenge in 2010 .

Comodo
doet bod betaalde upgrades waar gebruikers support service en een beveiligde proxy kan ontvangen voor gebruik in openbare draadloze locaties . < Br >

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe te verwijderen Trend Micro…
·Het automatisch laden AVG 9 
·Adware Hoe te blokkeren 
·Hoe je AVG Free gebruiken voor…
·The Umbrella Antivirus 
·Hoe je Virussen verwijderen me…
·Hoe de Pop - Up Blocker op Nor…
·Hoe kan ik Norton verwijderen 
·Hoe te Verborgen Tracking best…
  Related Articles
Hoe te Tickets ontwerpen Online 
Hoe Word- documenten online gratis Creë…
Hoe Word- documenten converteren naar ee…
Hoe je Open Office-documenten convertere…
Hoe maak je een DOCX -bestand convertere…
Hoe maak je een PDF converteren naar Mic…
Hoe maak je een online woordenboek met M…
Hoe eigen lettertype Labels Maken Online…
Hoe Word converteren naar Excel Online 
  Software Articles
·Hoe kan ik Excel 's KURT Functie Gebruik…
·Hoe maak je een film exporteren naar Pow…
·Hoe te DWF converteren naar PDF 
·Wat is de extensie w3m 
·Hoe het standaard Directory Stel SQL Ser…
·Hoe te tekstcontour op Adobe Photoshop C…
·Hoe Word installeren , PowerPoint en Exc…
·De beste manier om een DVR -MS Shrink ee…
·Hoe kan ik een operator gebruiken in een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com