Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Hoe je Virussen verwijderen met AVG Anti Virus
AVG Antivirus is een security programma dat u helpt uw computer te beschermen tegen kwaadaardige bestanden zoals virussen , spyware en Trojaanse paarden . AVG biedt real - time bescherming - een functie die op de achtergrond wordt uitgevoerd wanneer u uw computer gebruikt en spoort virussen voordat ze uw computer beschadigen . Toch kunnen sommige virussen glijden door , of kan de installatie van AVG te antidateren , dus volgens AVG ondersteuning , is het belangrijk voor u om frequente handmatige scans uitvoeren om virussen te verwijderen en de prestaties van uw computer te verbeteren . Met een bijgewerkte AVG Antivirus -programma , kunt u virussen veilig verwijderen zonder schadelijke systeemonderdelen . Instructies
1

Start de AVG Antivirus Free gebruikersinterface door te klikken op de knop Windows "Start " , klikken op " Alle Programma's" en klik op de map " AVG " en vervolgens te klikken op " AVG Antivirus Free gebruikersinterface . " U kunt ook met de rechtermuisknop op het pictogram " AVG " op het systeemvak en selecteer " AVG Antivirus Free gebruikersinterface . " Kopen van 2

Klik op de knop 'Update' op het linker paneel . AVG zoekt naar alle beschikbare updates . Als het programma detecteert beschikbare updates , klik op de " Nu bijwerken " knop wanneer u wordt gevraagd om de beschikbare updates te installeren . Het is belangrijk om je programma te updaten , zodat als de virussen die u wilt verwijderen zijn nieuwe , AVG Antivirus zal worden uitgerust op te sporen en ze te verwijderen . Een virus definitie is een database een antivirusprogramma gebruikt om te bepalen welke programma's zijn virussen en welke niet .
3

Klik op de "Computer Scanner " knop in het linker paneel en klik op ' Scan hele computer . " AVG scant uw computer op schadelijke virussen en toont de resultaten . Wanneer de scan is voltooid , klikt u op het tabblad "Waarschuwingen " . Klik op " Verwijder alle dichtgegroeide objecten" en klik op " Yes " om de kwaadaardige virussen het programma detecteert bevestigen en te verwijderen . Klik op ' Sluiten Resultaten . "

Klik 4 " Verplaatsen naar virus vault " Als AVG een virus detecteert dat is moeilijk te verwijderen . Als het virus kluis vol is , klikt u op de optie "Geschiedenis" op de bovenkant en klik op " Quarantaine . " Klik op ' Empty Vault , " en klik op" OK . "

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe te gebruiken McAfee Virus …
·Hoe maak je een opstartbare En…
·Hoe te Zone Alarm verwijderen 
·Hoe de voettekst Uitschakelen …
·6 manieren om uw computer te v…
·Hoe maak je een programma op S…
·Hoe de beste gratis anti-virus…
·Verschil tussen Symmetrische e…
·Symantec Endpoint Removal Tool…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe de selectie van meerdere items in Pa…
·Hoe te Gedownloade Videoclips branden op…
·Hoe repareer je gekraste games met spull…
·Hoe maak je een Debian Etch Zip File 
·Hoe maak je een Startup Lay-out in Filem…
·Hoe maak je een programma maken op Micro…
·Hoe kan ik iTunes importeren naar Pinnac…
·Hoe kan ik Cite in MLA -formaat in een P…
·Hoe de 70's Look in Photoshop Get 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com