Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Hoe je ClamAV gebruiken Met Postfix
Postfix is een e-mail server programma dat is ontworpen om te draaien op Unix -en Linux- e- serversystemen . Postfix zelf heet een " layer transport " -programma , wat betekent dat het alleen interactie met andere servers via het internet naar een e-mailbericht krijgt van de oorsprong tot de plaats van bestemming . Postfix zelf geen e-mailberichten te controleren op virussen . Met ClamAV geïnstalleerd op dezelfde machine als Postfix , zal de e-mail worden gestuurd naar ClamAV worden gecontroleerd , terug naar Postfix en vervolgens verzonden als het vrij is van virussen . Configuratiebestanden moeten worden aangepast om dit te laten werken . Wat je
Unix " vi " teksteditor nodig vooraf geïnstalleerd op het systeem
Toon Meer Aanwijzingen
1

Controleer zowel de Postfix en ClamAV websites om te controleren of je hebt de meest recente versies van de twee programma's geïnstalleerd . kopen van 2

Open een terminalvenster . Meld u aan als beheerder en wijzig de directory naar /etc. met het volgende commando : . " cd /etc "
3

Enter " vi clamsmtpd.conf " bij de opdrachtprompt om het clamsmptd bestand te openen . Scroll naar beneden tot je de regel die begint met OutAddress komen . "Verander het nummer dat komt na het naar " 10026 " . Kijk voor" 127.0.0.1:10026 " en verandering " 10026 "tot" 10025 " . Sla het bestand op en sluit de vi . tekstverwerker Type " : wq " en druk op ' Enter '.
4

Enter "cd postfix " en type " vi main.cf " naar de belangrijkste postfix configuratie bestand met vi openen Blader naar het . einde van het bestand en voer de volgende twee nieuwe lijnen : " content_filter = scan : 127.0.0.1:10025 " en " receive_override_options = no_address_mappings " Sla het bestand op en sluit vi

Type 5 " vi . . master.cf " naar de master configuratie bestand te openen terwijl die nog in de /etc /postfix directory . Voer een nieuwe ClamAV virus - controle recept in het einde van het bestand . Sinds ClamAV recepten kunnen 20 regels lang of meer , recepten kopiëren en plakken in de mappen binnen vi . Zodra het recept is toegevoegd aan de onderkant van het master.cf bestand , sla het op en verlaat vi .
6

Herstart zowel Postfix en ClamAV voor uw nieuwe configuratiebestanden aan worden geladen en begint te werken . Enter " sudo /etc /init.d /clamsmtpd restart ' om ClamAV en " sudo /etc /init.d /postfix herstarten "om postfix .

Issue 7 herstart herstarten " sudo freshclam " in op klem om de ClamAV virusdefinities regelmatig bij te werken . Voer de update eenmaal week minimaal , zodat de nieuwste virussen kan worden gevangen en vernietigd door ClamAV op uw server .
< br >

Previous: Next:
  Antivirus Software
·How to Get Rid van een Redirec…
·Hoe maak je input een nieuw li…
·Hoe te verwijderen van de CA A…
·Hoe maak je een Clean Uninstal…
·Hoe te Msmpeng.Exe Bestanden P…
·Hoe te verwijderen McAfee-prod…
·Hoe te verwijderen Malware EXE…
·Hoe te verwijderen GMER 
·Hoe te McAfee verwijderen uit …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik meerdere externe bureaubladve…
·Hoe te Lightscribe gebruiken Met Nero 8 
·Hoe kan ik een ODT bestand converteren n…
·Hoe te Mirroring Software Backup 
·Hoe om dvd's met Rip Nero 
·De- Interlace video in After Effects 
·Hoe kan ik Windows Media Player 10 Unins…
·Hoe maak je Windows Verkenner openen Sne…
·Hoe te M2P bestanden naar AVI 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com