Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
McAfee Installation Help
McAfee Total Protection of Anti - Virus software kan uw computer beschermen door het detecteren van aanvallen en virussen die uw computer bedreigen , en dan is hun ingang te blokkeren op uw systeem. McAfee bescherming software ook een virus scan functie , dus als een virus gebeurt tot afschuw van of u hebt bedorven of beschadigde bestanden in je systeem register , kan McAfee lokaliseren die ongewenste bestanden en verwijder ze uit uw systeem , zodat de computer efficiënter werkt . Het installeren van McAfee op de computer is een zeer fundamentele proces dat kan worden gedaan in slechts een paar minuten . Het krijgen van McAfee Software

McAfee
Total Protection en Anti - virus software kan worden verkregen in een paar verschillende manieren . Ze kunnen gekocht worden bij de meeste retailers die software producten te verkopen of kan worden gekocht als downloads op de officiele site van McAfee . Of je koopt de software in een doos in de winkel of online , de bescherming is slechts geldig voor een jaar , waarna je nodig hebt om je abonnement te verlengen in McAfee programma voor de bescherming en de McAfee- software moet worden geïnstalleerd op uw computer .

starten de Setup

Zodra je de software in een van beide doos of gedownloade vorm hebben , is McAfee Total Protection of anti - virus software geïnstalleerd op dezelfde manier . Als u een McAfee- software-box , zal het komen met een installatie-cd . Neem de CD eruit en plaats deze in het station van uw computer . Uw computer moet automatisch de cd lezen en open de map . Als dit niet gebeurt , gaat u naar "Mijn Computer" onder het menu 'Start' en dubbelklik op het cd-station om de software te openen . Om de McAfee setup starten , dubbelklikt u op het setup icoon , die duidelijk zullen worden gemarkeerd als iets als " setup.exe ".

De setup voor de gedownloade versie van McAfee wordt gelanceerd op dezelfde manier . Ga naar de map "Downloads" op uw computer en dubbelklik op het pictogram " setup.exe " . Vanaf dit punt , de installatie van de gedownloade en boxed versies van McAfee Total Protection of Anti - Virus software is precies hetzelfde .
De software installeren

Nadat u de installatie start , kan het enkele minuten voor het McAfee -venster setup te openen te nemen . Als dat zo is , klikt u op " Next " op het eerste scherm . Het volgende scherm zal McAfee 's " End User License Agreement . " Bevatten Accepteer de voorwaarden van de overeenkomst en klik op "OK . " U wordt meegenomen naar het volgende scherm , waar u de " Typical " setup voor McAfee kiezen . Wanneer u de installatie hebt geselecteerd , klikt u op " Next ", en op het volgende scherm kunt u kiezen zal zijn " Standard Protection . " Zodra u de keuze heeft gemaakt , krijgt u verplaatsen naar het laatste scherm . Klik op de knop "Install" en het programma zal installeren op je systeem . U ontvangt een bericht wanneer de installatie is voltooid .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe om uw computer controleren…
·How to Get Rid van anti - spyw…
·De Top Vijf Spyware Cleaners 
·Norton Antivirus Software Besc…
·Hoe te Anti - Virus Software U…
·Hoe te verwijderen Trojan - sp…
·Hoe te Compleltely Uninstall A…
·U kunt nieuwe software install…
·Hoe te downloaden en installer…
  Related Articles
Hoe om hulp Iconen veranderen in Word 
Copy & Paste Help 
Corel WordPerfect Help 
Help : Word-document wordt niet opgeslag…
Hulp bij het installeren van Microsoft O…
Installatie Problemen met WordPerfect 12…
Hoe Clean Up een corrupte MS Office 2007…
Hoe de Help- taal in Microsoft Office wi…
Hoe te verwijderen Microsoft Works 7 Zon…
  Software Articles
·Strip Effect Tutorial voor Photoshop CS2…
·Hoe maak je een Word 2007- document naar…
·Hoe kan ik een handtekening embedden in …
·Hoe installeer ik Tactical Ops 
·Hoe te openen Word 2007 Met Word 2002 
·Hoe te Msconfig downloaden 
·Hoe je alle verborgen lijnen in een Exce…
·Flash Expanding Banner Tutorial 
·Hoe kan ik nieuwe Linetype creëren in A…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com