Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Hoe te verwijderen Trojan - spy.HTML.Bankfraud
Als uw computer is het gooien van je foutmeldingen waarschuwing dat u besmet zijn met de " Trojan - spy.HTML.Bankfraud " virus betekent dit dat uw systeem daadwerkelijk is besmet met een schurkenstaat spyware programma . Dit programma pretendeert u te waarschuwen voor kwaadaardige software , maar in werkelijkheid probeert om je om nep anti - spyware programma's die niks doen kopen . Om de spyware programma te verwijderen en zich te ontdoen van de Trojaanse - spy.HTML.Bankfraud waarschuwingen , moet u een echte anti - spyware tool gebruiken en een paar bestanden handmatig verwijderen . Wat je nodig hebt
Anti - spyware tool
Toon Meer Aanwijzingen

Access 1 de link in het gedeelte Bronnen voor de Spybot Anti -Spyware programma . Download en installeer de anti - spyware programma als je niet al een soortgelijk programma op uw computer . Kopen van 2

Druk op de " Ctrl ", " Alt " en " toetsen Delete " tegelijkertijd en wacht op een nieuw menu verschijnt . Klik op "Open Taakbeheer " en klik vervolgens op het tabblad ' Processen ' .
3

Locate " lphcv34j0eacn.exe " in de lijst met bestanden . Klik op de naam van het bestand en klik vervolgens op " Proces beëindigen " aan de onderkant van het venster Taakbeheer .
4

Klik op de bestanden met de naam " PCCLEANPRO.exe , " " PCAntispy_Installer_eng [ 1 ] . exe " en " PC - Antispy.exe " en kies dan de" optie Proces beëindigen " . Sluit de Task Manager en open het menu Start .
5

Open de optie Zoeken in het menu Start . Zoeken naar " PCCLEANPRO.DLL . " Klik met de rechtermuisknop op het bestand die verschijnt in de zoekresultaten . Kies 'Verwijderen'.
6

zoeken en de bestanden met de naam " ASpyPopUpBlk.dll , " " ASpyStBlk.dll " en " PCCleanPro . " Te verwijderen Open je anti - spyware programma na de bestanden zijn verwijderd . Klik op de knop 'Update' van de anti - spyware programma 's .
7

Kies de "Check For Problems " optie en klik op " Remove Selected problemen" als de spyware scan klaar is met zoeken op uw harde rijden . Terug naar het menu Start en toegang tot de zoekbalk .
8

Zoeken naar " Regedit " en dubbelklik vervolgens op het pictogram van de register-editor 's . Open het register zoeken functie door te drukken op de " Ctrl " en "F" toetsen samen . Zoek naar de zinsnede " 60B244BE - 559D - 4269 - B96E - CD264D828EC9 . "
9

de rechtermuisknop op de registervermelding die zal verschijnen in de zoekresultaten . Kies " Verwijderen. " Zoeken naar " PC - Antispy " en verwijder vervolgens elk van de items die lijken te eindigen verwijderen van de Trojan - spy.HTML.Bankfraud programma van uw computer .
< br >

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe te Cookies instellen in Mc…
·Hoe te verwijderen en opnieuw …
·Hoe maak je een geïnfecteerd …
·How to Get Rid van Trojan comp…
·Hoe te verwijderen Trend Micro…
·Hoe je Avast Home Edition down…
·Hoe kan ik Norton Bestanden ve…
·Wat is het blokkeren van Mijn …
·How to Get Rid van een DNS Cha…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te ATN bestanden installeren in Adob…
·Hoe kan ik een ISO -bestand Mount in Win…
·Hoe maak je een webcam Met VLC streamen 
·Hoe je de Check Type wijzigen in QuickBo…
·Hoe maak je een diepte samenvoegen Afbee…
·De beste malware programma's 
·Hoe kan ik de White Back in Ogen in Phot…
·Hoe te Picture File Maten Verminder in M…
·Hoe zet ik een Foto in een schilderij op…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com