Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Wat is Trojan spyware?
Troje ( Paard ) spyware is een applicatie die zich voordoet als een legitiem programma gedownload van het web te zijn . Echter, zodra je dat programma uit te voeren ( door het openen van een gedownloade foto van een e-mailbijlage , bijvoorbeeld ) zal het beginnen met het downloaden spyware op uw computer . Dit kan leiden tot vertraagde prestaties van uw computer en internetverbinding , constante ad pop - ups of u online bent of niet en, belangrijker nog , iemand bespioneren wat je doet op je pc . Wat is een Trojaans paard ?

Trojan
is een computer programma vermomd als legitieme software , zoals een screensaver , maar eenmaal geïnstalleerd op uw computer , zal het ofwel laat de hacker die het ontwikkeld heeft volledige toegang tot uw computer of beginnen met het downloaden spyware van het internet naar je PC .
Wat is spyware ?

spyware
is een computer programma dat is geïnstalleerd op de computer activiteit te controleren , zonder medeweten van de gebruiker of toestemming . Dit toezicht door een bevoegd persoon kan leiden tot gestolen prive-informatie , en vervolgens identiteitsdiefstal . Spyware kan een computer te infecteren door middel van vele manieren, zoals instant messaging-toepassingen , peer-to - peer file sharing netwerken of e-mailbijlagen met Trojaanse paarden . Spyware kan een greep van uw online gebruikersnamen en wachtwoorden te krijgen, stelen van uw prive- gevoelige informatie , redirect uw webbrowser en bijhouden van uw Internet surfgedrag .
Wat is een Trojan spyware?

Trojan spyware
is de software die het slechtste van twee werelden combineert : trojan mogelijkheden om in het geheim te downloaden programma's van het web , en spyware mogelijkheden om uw persoonlijke gegevens te stelen en laat de parasiet ontwikkelaar om de toegang tot uw computer krijgen . Deze programma's kunnen gedownload worden als een bijlage van een e-mail , als een legitieme software of gedropt door een aantal kwaadaardige websites . Maar ze kunnen zich niet vermenigvuldigen .
Crimeware

Trojaanse paarden en spyware gecombineerd
heet crimeware omdat het toelaat een hacker om ongeautoriseerde toegang tot een computer makkelijk te krijgen en vervolgens te stelen de prive-informatie van de gebruiker. Volgens Symantec , crimeware bestaat uit ongeveer 37 procent van alle malware verwerkt zij elke week .
Bescherm uw computer tegen Trojan spyware

Sinds Trojan spyware wordt verspreid via het web en e-mail , je hebt een paar tools om uw computer en persoonlijke gegevens te beschermen . Houd uw anti - virus en anti - spyware up - to- date te allen tijde. Uw firewall en een webbrowser configureren. Je moet ook accepteren updates voor uw browser en downloaden beveiligingspatches indien beschikbaar . Geen verdachte e-mailbijlagen niet openen als zij uit een onbekend adres en het opzetten van de spamfilter in uw e-mailaccount . Controleer uw bank en credit card afschriften , en telefoonrekeningen op een regelmatige basis om verdachte activiteiten op te vangen.

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe de SpectorSoft Keylogger v…
·Spooler Virussen 
·Hoe te WinSpy Install 
·De definitie van het woord Vir…
·How to Get Rid van Spyware & I…
·Hoe te activeren eScan AntiVir…
·Hoe te McAfee Transfer naar ee…
·Gratis antivirusprogramma voor…
·Hoe je Avira & Zone Alarm Run …
  Related Articles
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Program Leest Doc bestanden ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
Wat is Wordperfect ? 
  Software Articles
·Hoe maak je pagina's uit een Microsoft W…
·Hoe om animaties te maken in Gimp 
·Hoe te QuickBooks Get om sneller te lope…
·Hoe kan ik een DVD naar AVI Met behulp v…
·Lightroom Vs . Photoshop 
·Hoe maak je Color Slides Van Office 2007…
·Hoe je je eigen Log Font Zorg 
·Hoe om Legally Download muziek in iTunes…
·Hoe te Bars geclusterd in Excel Grafieke…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com