Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Over Virus Repair voor Apple Computers
De Apple Macintosh is nooit immuun voor virussen geweest . Het is alleen dat die het voortduren van het virus zijn gericht pc-gebruikers , want er zijn zo veel meer van hen . Maar als de Mac populairder is geworden , heeft de mogelijkheid van het krijgen van een virus toegenomen . Zich bewust zijn van hoe een virus kan krijgen op een Mac kan van hulp zijn om te weten wat te doen moet een virus te krijgen op de computer . Geschiedenis

De eerste Mac- virus werd ontdekt in februari van 2006 . Het heette OSX /Leap - A en kan worden verspreid via instant messengering systemen zoals iChat . Het is nooit geleid tot wijdverbreide gebruik of paniek onder de Macintosh-gemeenschap , echter .

Er is een voortdurende bekend virus op de PC kant die kunnen komen op de Macintosh via een macro gebruikt in MS Office . Het heeft geen invloed op de Macintosh , maar moet zo worden verwijderd dat het niet kan worden verzonden aan een andere persoon die zou kunnen worden met behulp van een PC .
Belang

Mac-gebruikers
vrolijk denken dat hun computers niet kunnen krijgen van een virus als een pc computer kan. Dit leidt tot slechte etiquette bij het ontvangen van e-mail of online te gaan omdat de Mac- gebruiker geen angst om iets verkeerd te gaan als een pc-gebruiker heeft wel . Dit kan leiden tot een virus wordt gedownload zonder de Mac- gebruiker het zelf te weten is gebeurd .
Mac Anti - Virus programma's

Er zijn niet zo veel anti - virus programma's voor de Macintosh als er voor de PC . Twee voorbeelden zijn Norton AntiVirus en VirusBarrier X5 , beide vereisen een doorlopend abonnement om te blijven ontvangen updates .

Deze software pakketten zijn ontworpen om definitieve virussen uit te gaan naar de harde schijf van de Mac . Omdat de anti - virus software draait continu , is een snelle computer nodig , of de software zal alles vertragen .
Verwijderen van Virussen van de harde schijf

Sommige , maar niet alle anti - virus programma's kunnen ook worden gebruikt om een ​​harde schijf voor viruses.This kan de software een virus kan staan ​​op de harde schijf te vinden en te isoleren kan scannen. Het virus kan dan probleemloos worden verwijderd en eventuele schade kan worden hersteld .
Repareren van een harde schijf

Tijdens een anti - virus programma kan proberen om een harde schijf te herstellen , het proces daadwerkelijk kan de drive in licht of belangrijke manieren beschadigen . Dit vereist het gebruik van een speciaal programma voor het repareren van een harde schijf . Voorbeelden hiervan zijn Drive Doctor 2 en DiscWarrior , die beide worden betaald voor programma's die zijn ontworpen om problemen met de harde schijf te repareren.
Expert Insight

Preventie
door software alleen is niet genoeg om te voorkomen dat een virus van het aanvallen van een Macintosh . De gebruiker moet goed oordeel te geven welke e-mails ze opent en welke websites hij gaat naar . De beste verdediging is een gezonde scepsis bij het gebruik van de computer
Waarschuwing

Apple
is niet langer bagatelliseren de noodzaak van het hebben van anti-virus bescherming op de Mac . ; de nieuwe Snow Leopard besturingssysteem heeft een ingebouwde beveiliging tegen een aantal veel voorkomende problemen . Het is geen totale oplossing , maar een goede eerste stap op weg naar het beschermen van de Macintosh-computer gebruiker .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe te gebruiken McAfee Virus …
·Wat is ESET Smart Security ? 
·Hoe kan ik mijn Webroot Accoun…
·Hoe maak je een Sysinternals B…
·Hoe te Miniclip Parasieten Del…
·Hoe te McAfee Security install…
·Hoe te gebruiken Norton Intern…
·Mijn Norton 360 Auto-Protect w…
·Hoe te verwijderen Trend Micro…
  Related Articles
Over Adresstickers 
Over Spell Checkers 
Hoe te repareren of herstellen tekst van…
Over WordPad 
Hoe Word Reparatie 2007 Fouten 
Hoe Word herstellen Als het is onvoldoen…
Hoe om corrupte WordPerfect -bestanden t…
Hoe u informatie over een Embedded Word-…
Hoe te analyseren en repareren van Doc b…
  Software Articles
·Wat is Microsoft Windows Journal Viewer …
·Hoe naar Type met accenttekens in Photos…
·Hoe kan ik een cd branden op een Dell 
·Wat is Microsoft Visual C Runtime ? 
·Wat is de extensie Aw ? 
·Hoe maak je een XP Remote Desktop delen 
·Hoe je MS Word -bestanden samenvoegen 
·Hoe je 3 - D modellen van gebouwen maken…
·Hoe te ontgrendelen grijs weergegeven me…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com