Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe Word Reparatie 2007 Fouten
Word 2007 is een interactieve tekstverwerker van Microsoft waarmee Office-gebruikers om een scala van taken uit te voeren . In tegenstelling tot eerdere versies van het programma , Word 2007 heeft een krachtige grafische gebruikersinterface die is bedoeld om het gebruik van de software te vergemakkelijken . Echter , kan deze interface vertragen de prestaties van een personal computer ( PC ) , vooral als de PC niet voldoende RAM en harde schijf ruimte . Instructies
1

Zoek de Microsoft Office Diagnostische hulpprogramma door te klikken op de menu- knop "Start " , selecteer " Alle programma's " en vervolgens te kiezen voor " Microsoft Office . " Je zou moeten zien " Microsoft Office-hulpprogramma's " onder de map " Microsoft Office " , de functie " Microsoft Office Diagnostics" bevindt zich onder de map " Microsoft Office-hulpprogramma ' kopen van 2

Gebruik de ingebouwde Microsoft Office Diagnostische hulpprogramma op te sporen en te repareren Office - gerelateerde . fouten . De tool wordt meestal geïnstalleerd als onderdeel van een Office 2007- installatie van de software . Een van de voordelen van deze tool is dat het in staat stelt Office-gebruikers om zelfstandig te repareren Office kwesties zonder de hulp van een deskundige .
3

Klik op de " Microsoft Office Diagnostics" knop om deze run tool. Een dialoogvenster te openen . Selecteer de "Run Diagnostics " knop . Als u dit hulpprogramma hebt gebruikt in het verleden , kan je zien in plaats van een " Run Diagnostics Again" knop ; er zeker van te klikken op deze knop . U wordt doorgestuurd naar een ander dialoogvenster waarin u " Run Diagnostics " naar Word problemen gaat oplossen 2.007 fouten kunnen selecteren .

Wacht 4 voor het diagnose-instrument aan het oplossen van problemen af . Afhankelijk van de ernst van de fouten en de snelheid van uw pc , kan dit proces 5 tot 15 minuten duren .
5

Controleer regelmatig over de voortgang van het gereedschap . Als er problemen worden gevonden , zal Microsoft Office Diagnostische proberen om automatisch te repareren van de fouten . Merk echter op dat het herstellen van een aantal fouten kan verlangen dat u plaatst u uw oorspronkelijke Office-cd om Windows om u beter te helpen bij het oplossen van een probleem . Op dezelfde manier , in een poging om een aantal fouten te herstellen , Microsoft Office Diagnostische gegevens kunt u verwijzen naar de ondersteuning van Microsoft online aan oplossingen voor een specifiek probleem te vinden .

Horloge 6 voor een " No Oorzaak gevonden " bericht . Als de diagnose-instrument deze boodschap terug , Microsoft Office Diagnostische was niet in staat om het probleem op te lossen . In dit geval , de fouten die je ervaart het meest waarschijnlijk gerelateerd zijn aan het Windows-besturingssysteem , geen Office .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe maak je een inhoudsopgave …
·Wat is WordPerfect 5.0 ? 
·Hoe krijg ik de Werkbalk Back …
·Hoe link naar items in dezelfd…
·Hoe maak je een vlag symbool i…
·Hoe post naar Tumblr behulp va…
·Hoe te importeren van een afbe…
·Hoe maak je een horizontale li…
·Hoe te openen een 2007 Word- d…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Primavera Contract Manager V13 In…
·Hoe kan ik een DVD branden met ondertite…
·Hoe converteren naar Word 2007 -bestande…
·Hoe je QuickTime codecs bijwerken 
·Hoe afdrukken naar een PDF van het Web 
·Hoe maak je een web adres als Plain Text…
·Hoe te verbinden met de Grox op Spore 
·Hoe maak je een Trojan bestand of virus …
·Hoe maak je een Mac gebruiken Met PowerP…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com