Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Endpoint Protection Vs . Internet Security
Symantec Endpoint Protection ( september ) richt zich op kleine en middelgrote bedrijven , alsmede zakelijke klanten met een gecentraliseerde beheerconsole die computers in het netwerk beheert . Norton Internet Security is meer geschikt voor thuis -en individuele gebruikers omdat het beheer wordt uitgevoerd op elke afzonderlijke computer . Beide producten beschermen gebruikers tegen virussen en andere bedreigingen , maar bieden verschillende mechanismen en eigenschappen voor bescherming. Norton Internet Security

Norton Internet Security is ideaal voor thuisgebruikers . Het werkt als een stand - alone anti - virus bescherming , is zin administratie overgelaten aan de eigenaar van de computer en niet met een netwerk beheerder. Het beschermt uw computer tegen virussen , Trojaanse paarden , wormen en andere bedreigingen van het internet . Het heeft ook een functie die je beschermt tegen identiteit diefstal door het blokkeren van hackers en het identificeren van potentieel schadelijke websites tijdens het surfen op het internet .
Symantec Endpoint Protection

Symantec Endpoint Protection
werkt beste in een domein omgeving met een aantal computers die centraal kunnen worden beheerd door een netwerkbeheerder via zijn management console . Afhankelijk van de instelling , kunnen sommige voorrechten en configuratie-eigenschappen niet beschikbaar zijn voor eindgebruikers omdat deze mogelijk werden uitgeschakeld door de netwerkbeheerder . September ook beschermt uw computer tegen kwaadaardige bedreigingen op het internet , terwijl tegelijkertijd de bescherming van het netwerk waarop uw computer is een onderdeel van . Het heeft een intrusion prevention mogelijkheden die kunnen detecteren wanneer computers van buiten uw netwerk proberen toegang tot uw computer .
Verschillen in bescherming

Internet Security is meer gericht op het beschermen van de computer voor individuele gebruikers . Het heeft identiteit bescherming die hacking detecteert en identificeert websites die uw computer in gevaar kan brengen . Het heeft ook een back-up en functie waarmee u een backup van uw bestanden en ze te herstellen in het geval dat uw computer crasht te herstellen . U kunt ook opslaan en beheren persoonlijke gegevens en wachtwoorden met zijn beveiligingsfunctie . Wat de Internet Security heeft dat de Endpoint Protection niet hebben is de anti - spam bescherming, die ongewenste e-mails blokkeert het bereiken van uw mailbox . Endpoint Security is meer gericht op ervoor te zorgen dat uw computer beschermd is tegen virussen buiten uw netwerk . Haar intrusion detection -functie herkent wanneer een externe computer probeert te openen bestanden in je netwerk . Het stuurt ook dagelijkse rapportages aan het management console , dat is zichtbaar door de netwerkbeheerder . Eigenschappen en beveiligingsopties worden geconfigureerd door de netwerkbeheerder , zoals het plannen van de dagelijkse scans en het krijgen van dagelijkse updates van virusdefinities .
Wanneer te Endpoint Protection gebruiken voor Thuis

Endpoint Protection
kan thuis worden gebruikt als er vijf of meer computers . Het geeft je een management console waar u centraal kunnen toezien op de beveiliging van uw thuisnetwerk vanaf een computer .
Wanneer u Internet Security gebruiken voor bedrijven

Als je loopt een kleine bedrijven met minder dan 10 computers en je ziet geen noodzaak om uw virusbeveiliging centraal beheren , kan Internet Security worden gebruikt in plaats van de Endpoint Protection . Het geeft de verantwoordelijkheid aan uw gebruikers en hen in staat stelt de flexibiliteit om bescherming tweaken basis van hun voorkeuren .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe AVG Stop Wissen van een be…
·Hoe maak je Quarantaine een Tr…
·Virus detectie-instrumenten 
·Hoe kan ik toevoegen aan Vertr…
·Is het beter om te verwijderen…
·Een systeemcrash foutmelding d…
·How to Get Spyware en pop-ups …
·Hoe maak je een script schrijv…
·Windows Defender & Anti Virus 
  Related Articles
Microsoft Office Basic Vs . Professionel…
Open Office Vs . Woord 
Wordperfect Vs . Woord 
Hoe te Protection stoppen op een Word- d…
Microsoft Office XP Vs . Microsoft Offic…
Lettertype Puntformaat Vs . DPI 
Hoe de bescherming van een Word- documen…
Notepad vs Wordpad 
Hoe te Protection bypass in een Word 200…
  Software Articles
·Welke poorten een Remote Desktop gebruik…
·Hoe maak je een Cone grafiek in Excel 20…
·Hoe maak je tabellen met behulp van Micr…
·Hoe maak je een parameter query in Acces…
·Hoe te ClamXav verwijderen 
·Hoe om WMV- bestanden te converteren naa…
·Hoe maak je een PDF-bestand bewerken in …
·Wat is de extensie Plug ? 
·Hoe maak je een Microsoft Access- databa…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com