Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Mijn AVG Zal niet bijwerken
AVG is een anti - virus software die extra bescherming voor miljoenen gebruikers wereldwijd biedt . De beste manier om uw computer beschermd te houden tijdens het gebruik van het programma is in te stellen op automatisch virusdefinities bij te werken . Die manier hoef je niet belangrijke bescherming upgrades missen . Instructies
1

Voer een virusscan te zien of uw computer is geïnfecteerd . Soms is een virus of andere malware wordt voorkomen dat de AVG- software van updaten . Het is mogelijk om AVG om een infectie te verwijderen voordat deze updates , maar soms, als dit niet zal werken . Verwijder alle malware die is ontdekt tijdens het scannen . Kopen van 2

Herstart je computer na het af te sluiten . Wacht minstens een minuut en start de computer opnieuw op te starten . Dit kan eventuele 'bugs' die houden van de AVG- software van updaten .
3

Verwijder de AVG- software van uw computer , als de voorgaande stappen niet oplossen van het probleem , en installeer wissen. Navigeer naar de computer Configuratiescherm. Kies de optie " Programma's en onderdelen " . Een dialoogvenster zal verschijnen . Kies het AVG-programma en klik op "Installatie ongedaan maken . " Zodra het verwijderen is voltooid , start u de computer . Installeer AVG via de website van het bedrijf via de link in Resources .
4

Pas de instellingen zodat het programma per dag wordt uitgevoerd . Kies " Update Manager " op het hoofdscherm van AVG . Schakel het selectievakje ' Automatische updates starten . " Stel de update om elke dag uit te voeren op een tijdstip dat het beste is voor jou . Als de software wordt u gevraagd de computer opnieuw op te starten , doet u dit nu .
5

Open het AVG- programma en klik op de " Nu bijwerken " knop . Als u gebruik maakt van een gratis versie van AVG en willen niet om een ​​te kopen , kunt u handmatig de software bij te werken .
6

Ga naar de AVG officiële website en eventuele updates handmatig te downloaden . Actuele updates zijn in verschillende gebieden van de website voor de gratis versie en de betaalde versie . De betaalde versie van AVG biedt alle updates in de sectie Releases onderaan de hoofdpagina . De gratis versie van AVG biedt updates op de pagina Support Center . Klik op " Support Center . " Aan de onderkant van de pagina , klik op ' Updates '. Kijk voor de datum in de linkerkant van de kolom en klik op de meeste huidige.
7

Open uw AVG- programma en klik met de rechtermuisknop op " Control Center . " Klik op de knop " Check for Updates " en in het pop - up venster deselecteer het gebied dat zegt "niet volgende keer vragen om aanpassing source ... " Dit zal nu toelaten om elke dag of wanneer u wilt handmatig bijwerken.

Klik 8 op "Map" in het dialoogvenster onder het menu Update. Kijk voor het BIN -bestand en klik op "OK " en "Ja . " Wanneer de update is voltooid , ziet u een dialoogvenster weergegeven met de melding dat de update succesvol was . Klik op " OK".

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Top 10 spyware-programma's 
·Hoe te verwijderen Avira AntiV…
·Hoe Computer virussen, spyware…
·Hoe Clean Up Virussen op uw co…
·Hoe volledig verwijderen AVG A…
·Het automatisch laden Spybot S…
·DNS Hijack Verwijdering 
·Hoe maak je een Second Trend M…
·Anti - Virus Analyse 
  Related Articles
How Do I 
Hoe te Hypertext links verwijderen in Mi…
Hoe kan ik een Word- document op mijn we…
Scannen naar verloren bestanden in Mijn …
Hoe zet ik mijn AutoCorrectie- bestand v…
Hoe registreer ik mijn Microsoft Office …
Hoe te Etiketten op mijn PC Zorg 
Hoe kan ik Save My Documents in WordPad …
Hoe kan ik mijn eigen Template Contract …
  Software Articles
·Hoe je Ouderlijk toezicht instellen in M…
·Microsoft Word inschakelen op een Window…
·Hoe maak je een PowerPoint converteren n…
·Hoe naar CSV -bestanden gebruiken 
·Hoe PDF Pic -bestanden converteren naar …
·Hoe kan ik een Word Password 
·Hoe te gebruiken DVD Flick een DVD Burn 
·Hoe maak je een lijst Database sorteren …
·Hoe te Transparant Screensavers maken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com