Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Wat is Norton Internet Security ?
Degenen die zelf een pc zijn al te bekend met crashes , freeze ups , slow downs en de totale ineenstorting . Een beschadigd computer kan een anders productieve dag verpesten , zodat de gebruiker in frustratie als ze probeert haar gegevens herinneren en krijg haar computer weer aan het werk . Erger nog , een cyber - crimineel kan uw identiteit te stelen , waardoor je kwetsbaar . Aankoop van Norton Internet Security kan helpen genezen deze problemen . Doel

Het belangrijkste doel van Norton Internet Security is om pc te beschermen tegen virussen en crashes . Deze virussen kunnen de gegevens op uw computer te beschadigen , te verwijderen van uw harde schijf , bestanden verwijderen , ertoe leiden dat uw pc te langzaam werken of ervoor zorgen dat uw pc helemaal te crashen . Dit kan zeer frustrerend zijn , vooral als je net persoonlijke documenten , gedownloade content hebt geüpload of ingepakt het definitieve ontwerp van de volgende grote Amerikaanse roman . Indien deze gegevens niet elders wordt opgeslagen - zoals een externe schijf - het virus kan het voor altijd uitwissen . Norton Internet Security installeren wordt voorkomen dat het virus corrumperende uw pc , zodat u kunt werken met een gerust hart .
Installatie

installeren van Norton Internet Security 2011 is een vrij eenvoudig taak . Degenen die de cd koopt kan het plaatsen in hun CD-ROM drive en klik op de Install Norton Internet Security -pictogram dat verschijnt . Het programma kan ook worden gedownload . Zodra uw pc herkent het programma , gelezen en ga akkoord met de algemene voorwaarden . Klik vervolgens op het pictogram Accepteren en installeren . De Norton Security wordt automatisch geïnstalleerd. Eenmaal geïnstalleerd , klikt u op het pictogram Nu activeren en voer de productcode en uw e-mailadres in het venster Norton Account . Degenen die al een oudere versie van Norton geïnstalleerde kunnen hun wachtwoord in te voeren , zullen anderen moeten een account en wachtwoord aan te maken . Zodra het account is aangemaakt , klikt u op Gereed en de installatie zal worden afgewerkt .
Eigenschappen

Norton Internet Security
2011 biedt een breed scala aan functies , waaronder Norton Download Insight , die de consument over gevaarlijke bestanden en programma waarschuwt voordat ze worden gedownload . Norton identificeert ook waar bestanden vandaan komt, van het helpen van consumenten te beschermen tegen virussen en identiteitsdiefstal . E - mails en instant messages kunnen ook worden gecontroleerd door de Norton Internet Security -programma op verdachte links . Degenen die online te winkelen met hun pc zullen profiteren van de Norton Safe Web -functie , die automatisch blokkeert bekende frauduleuze websites . Voor een volledige lijst van wat Norton Internet Security 2011 kan doen, ga online naar us.norton.com .
Prijzen

Wie geïnteresseerd is in de aankoop van Norton Internet Security 2011 hebben een paar opties om uit te kiezen . Voor 69,99 dollar op het moment van publicatie , kunnen consumenten downloaden Norton voor een volledig jaar . Voor $ 114,99 , kunnen consumenten downloaden Norton voor twee jaar. Voor $ 164,99 , kunnen consumenten downloaden Norton voor drie jaar . Consumenten kunnen ook de aankoop van de 5 - User Pack voor $ 109,99 , waardoor ze te beschermen maximaal vijf computers tegelijk voor een jaar . De Norton Internet Security 2011 programma kan ook worden gekocht bij computerwinkels en winkels zoals Walmart en Staples .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe de Systra.Exe virus te ver…
·Spybot & Bad URL's 
·Hoe vindt mijn Norton Bestel 
·Het verwijderen van Norton Ant…
·Hoe maak je een Cisco wachtwoo…
·Het automatisch laden van een …
·Hoe vindt mijn Norton 2006- pr…
·Hoe de Banker Virus Fix 
·Hoe maak je opnieuw installere…
  Related Articles
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Program Leest Doc bestanden ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
Wat is Wordperfect ? 
  Software Articles
·Hoe te Herinneringen voor QuickBooks Mer…
·Hoe op te lossen het Windows foutcode 0x…
·Hoe om dvd's te spelen in Windows Media …
·Hoe volledig verwijderen Malwarebytes 
·Hoe te Pull Up de Backup System Restore 
·Hoe om dvd-films Transfer naar een harde…
·Het automatisch laden Avast Antivirus 
·Hoe u uw ogen maken een andere kleur in …
·Hoe te M4P bestanden Gebruik Met Vegas 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com